146

Аз--не съм комунист

преди 8 години

АЗ , НЕ СТРЕЛЯМ ПО НЕЩАСТНИЦИ БЯГАЩИ ОТ ВОЙНАТА НА ПУТИН И АСАД!!АЗ---НЯМА ДА ЗАЩИТАВАМ ЧЕРВЕНИТЕ *** ОТ МИГРАНТИТЕ!!!ЗА МЕН --ХОРАТА СА РАВНИ И ЕДНАКВИ ПРЕД ГОСПОДА И АЛЛАХ.....ЗАЩОТО БОГ Е ЕДИН!!АЗ НЕ МРАЗЯ , БЕДНИТЕ НЕЩАСТНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ ---ЖЕРТВИ НА ВОЙНАТА НА ПУТИН И АСАД!!!

145

доктор Менгеле

преди 8 години

Мисля че в Освиенцим ще се чувстват като у дома. Ще им направим и джамия с четири високи комина вместо минарета

144

китайска стена

преди 8 години

С тези 3(6) милиарда евро за Турция можехме да построим двойна велика китайска стена на нашата граница с Турция и Гърция и пиле няма да може да прехвръкне над нея.

143

bebok

преди 8 години

та добре дошли...къщи колко щеш..ще работят ора..ще издържат пенсионери ни....мнугу дубре!

142

НЕГРАМОТНИ АВСТРИЙЦИ

преди 8 години

ТАЗИ ЖЕНА ИЛИ МЪЖ, ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРИКАЗВА,ИЗОБЩО НЕ Е ЧЕЛА ДОГОВОРА С ТУРЦИЯ,АМАН ОТ НЕГРАМОТНИ АВСТРИЙЦИ :)))))))))

141

Berlin

преди 8 години

Сега ше се озъбите... хаха. Купувайте *** и забранявайте свинското! :)))

140

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 139 Взимам 2 .

139

Анонимен

преди 8 години

Когато Славейков пише:"Не сме народ, не сме народ,а ***!" и Яворов добавя "повилняла сбир от вълци и кози", а вие ежедневно се псувате по пътищата и кръчмите,това със сигурност не е случайно.Бежанците са само развръзката на драмата на една нация.Както са казали римляните:"Нека идват варварите!".

138

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 211 Най -важното е , че ще има кой да работи!!! Ето гледам, търсят се програмисти, лекари инженери, учители!!!

137

Анонимен

преди 8 години

"Да продадем Булгaристaн на Турция" - Бойко "феса" Борисов

136

Анонимен

преди 8 години

Хайде бе,90% от зеленчуците и плодовете, които ядете са внос.Поне да дойдат хората да ги произвеждат на място.Бедни ми Андрешко, къде беше и къде попадна!

135

Юропеиски Ентилигент

преди 8 години

Предлагам наследството си - селско имение и 60 дкр. земя на крепостно начало на работлив бежански род, щот съм пето поколение Еуропеиски ентилигент и мразя да работя физически труд, и въобще не ми пука за бъдещето на държавата. Как мислите има ли шанс да си намеря нужните ми крепостни всред "Окаяните" бежанци ?

134

Анонимен

преди 8 години

Вие кого харесвате повече:новобогаташите, живеещите в чужбина българи, лаладжиите и фолкаджиите от една страна илихора получили урок от живота във война, които искат единствено мир?Лично аз не мога да ги понася половината българи.

133

Анонимен

преди 8 години

трябва да си *** като руснак да го повярваш

132

Анонимен

преди 8 години

Как е тръгнало скоро ги очаквайте в парламента

131

Анонимен

преди 8 години

баш па тук ще дойдат когато цъфнат налъмите на джуджето в раша аман от хибридната война на жалките руснаци да си сричат китайския

130

Анонимен

преди 8 години

Свикнали сме с ромите, свикнали сме с турците, ще свикнем и с кюрдите.Между другото кюрдите са много интересни хора.Не са догматици като сунитите даже са леко езичници.Може да си спретнем един Кюрдистан от всичко страни на Турция.

129

Анонимен

преди 8 години

руски идиотии нещо по умно не можахтели да измислите

128

Анонимен

преди 8 години

Кък шъ съ насочак кън Българее, нали дадоо 3 милиарда на Турцее да ги спира ?.

127

Darma

преди 8 години

До Анонимен 190Ти ако имаше повече от 2 гънки на мозъка, щеше да разбереш, че тая война сега идва при нас. В Германия шиите се бият със сунити, колят се, изнасилват децата на другите, жените им - всичко това се случва в бежанските лагери. Ама ти понеже не владееш никакви други езици, и това не го дават по БГ телевизията, тия работи не са ти ясни.Като си толкова загрижен, що не идеш в някой бежански лагер в Турция да помагаш? Събери малко пари за дарения!