114

ля ля

преди 8 години

твърдо съм зад Динко! тоя комитет е *** на хамериканската измишльотина за света! опичайте си акъла хора и си отворете очите! Единни трябва - само така ще променим положението и ще успеем да отстояваме позициите си!

113

шт

преди 8 години

Щом опряхме и до Динко да ни спасява...

112

Народът срещу БХК

преди 8 години

Незабавно прокуратурата да се самосезира за незаконното съществуване на криминалния БХК. Незабавно Премиерът да сезира прокуратурата за незаконното функциониране на един криминален субект, тероризиращ години наред българите- БХК.Ако не го направят, длъжни сме да ги сезираме, а ние обикновено ги сезираме с искане на оставка след разбира се, бая голяма разправия по улиците, но в крайна сметка ги натирваме.Народът срещу БХК! Да живее Динко Героят!

111

До 124

преди 8 години

Ти не си българин.То е ясно,че много пишат по сайтовете,затова ако се чувстваш лично засегнат,върви там,където не арестуват престъпници,защото ако превсечеш нелегално границите на която и да е страна,ти си закононарушител и към теб се прилагат всички позволени от закона средства за да бъдеш въдворен,където ти е мястото.България не е джунгла,а европейска страна и европейска граница,през която се минава само на определените за това места.Анадъм?

110

Н

преди 8 години

НЯМА ЛИ ЗАКОН,НЯМА ЛИ ДОБРИ ХОРА ДА ЗАЩИТЯТ ТОЗИ СМЕЛЧАГА ГЕРОЙ ИЛИ СЕ ПОКРИВАТ КАТО МИШКИ ТОВА Е НАГЛОСТ ОТ СТРАНА НА ПОЛИТИЦИТЕ.

109

Анонимен

преди 8 години

Браво Динко!Не обръщай внимание на разни продажни "защитници"на всичко за каквото се сетиш,само защото висят на хранилката на съмнителни организацийки,на които всъщност въобще не им пука за тези,които защитават,но нали си получават паричките,трябва да си ги заслужат.Предатели в България винаги е имало и ще има(спомнете си кой предаде Левски),но смелите мъже са на привършване затова не се бой,народа е с теб.

108

opps

преди 8 години

Абе ако защитаваш нарушители и престъпници не се ли водеше СЪУЧАСТИЕ???? Няма ли някой кадърен адвокат в тази държава, който да постави продажниците от този антибългарски комитет на куче в аналното отверстие???Където всъщност им е мястото!!!

107

****

преди 8 години

Давай момче,мачкай тази С*Г*А*Н

106

до 128

преди 8 години

Само да не връжат тебе и да та...

105

мда

преди 8 години

Кръв ще се лее скоро и у нас. Дано нашата да е по-малко.

104

Нели

преди 8 години

Динко Вълев - президент !!!

103

До-абе

преди 8 години

То да вържат тебе до границата,и кой от дето мине от мигрантите да ти напуква аспуха,че да се сетиш и ти най накрая,че тези които влизат нелегално не идват с добро,а който бяга ат войната,нека да мине през границата нормално,през КПП-то.

102

Алекс

преди 8 години

До Резултат:Хаха, виждам просто как ако ти се случи нещо на теб ще мрънкаш, "ама те само портфейла и телефона ми откраднаха, нямаше смисъл да правя скандал, ще ме погледнат лошо другите че вдигам врява, а и отока на лицето едва се забелязва, пък и на жената по-скоро и хареса отколкото да се дърпа. Не бива да го правим на въпрос..." Пълен пос.ерко... :)Инак не би трябвало да се налага на хора като Динко да прехващат мигрантите, би трябвало още граничарите да го правят.

101

Анонимен

преди 8 години

БХК може и да е хелзинкски, но кой им дава право да се наричат български след като не защитават българската държава. На такава организация би прилягало АБХК - анти.

100

Резултат

преди 8 години

И какво стана след шоуто? Този прослави България като най-нацистката нация на света. Новината обиколи всички световни медии и имаше много остри реакции и закани от ислямските организации. Не си струва да рискуваш мира в цяла държава, за да се правиш на голяма работа.

99

adn

преди 8 години

Престъпници са те. Крайно време е да бъдат изгонени като организация от България и да ими се спрат парите.

98

Патриот

преди 8 години

БХК се спонсорират от Сорос и от нашите данъци.Те са доказано вредни за България.Трябва да бъдат натирени веднага,както вече направиха други държави.Трябват обаче повече хора като Динко за да стане това.

97

Анонимен

преди 8 години

Защо някой влиза в една суверенна държава и нарушава суверенитета, тия от БХК да си взимат емигрантите и да се махат.

96

Анонимен

преди 8 години

О, да бе ще влизат тука нелегално всякакви типове, утре и ИДИЛ може да влязат, а БХК да се махат на нас не са ни нужни такива нужни са ни повече хора като Динко.

95

Анонимен

преди 8 години

еврогейове