12

Анонимен

преди 8 години

Русия е смачкала турция. От 10 войни 9 : 1 за Русия. На света има само една велика страна и това е Русия. Всеки се съобразява с това, каквото каже Русия. Ако Русия каже - дайте да правим Кюрдистан, то Кюрдите ще имат държава. турците сега трябва да се молят Путин да не ги разпадне.

11

Анонимен

преди 8 години

Държава Кюрдистан може и да има но в територия на Турция НИКОГА не е имало и НИКОГА няма да има, каквито са цигганите в БГ, такива са и кюррдите в Турция за местното население, ДЕМЕК *** !

10

Анонимен

преди 8 години

Ако или по-скоро когато кюрдите извоюват своя държава, което най-вероятно ще стане върху части от териториите на Сирия и Ирак, има голяма вероятност Турция да потърси компенсация за нарастващата за нея директна заплаха, обръщайки се към територии от бившата Османска империя. Ние сме най-отпред, с компактно мюсюлманско население, голяма част от което се счита по-скоро за турско, а не за българско. Та в този ред на мисли в наш интерес е кюрдска държава да няма.

9

Осман

преди 8 години

Турция няма да се разпадне. 80 милиона държава трудно се разпада. Па макар и с "20 милиона" кюрди. От турчина по хитър няма. Поне на Балканите. Само гърците малко хитруват но неуспешно. Бай *** вярва в това което си измисля.И това е голяма грешка. Само си представете преди 25 години дали щяхте да си мислите, че България може да попадне в такова положение?Не нали?. Лоши пророци сте винаги.

8

Анонимен

преди 8 години

nula insteres

7

Со кротце, со благо

преди 8 години

До АнонименТи сакаш кютек.

6

Им

преди 8 години

До ИмТакива са няколко пророчества. Турция ще се разпадне отвътре.

5

Им

преди 8 години

Такива са няколко прочества - Турция ще се разпадне отвътре.

4

Анонимен

преди 8 години

Всички малцинства в България си имат държави - майки. турците - турция, ромите - Индия, и т.н. Който се чувства турчин или ром - живеем в демократичен свят, всеки може да си отиде в родината - турция или Индия. А кюрдите няма къде да отидат. Те си нямат държава. Това е разликата.

3

ЦК на либерастите

преди 8 години

Е .... Кюрдистан 5 пъти колкото България скоро ще е факт!Ердоган яко го закъса ...след 100 години Турция пак ще се смалява!

2

Анонимен

преди 8 години

Свобода и права на всички поробени народи и в България! Кюрдите са достоен пример на всички малциства в България, стенещи под игото на българското робство. Ясно е, че всеки народ, желаещ да се освободи от тиранията на поробителите си, трябва да последва примера на кюрдите - въоръжена борба! Да живее свободен Кюрдистан!

1

Анонимен

преди 8 години

Вече се заговори за създаването на Република Кюрдистан. турция ще се разпадне и ще загуби огромни територии, Сирия, Ирак и Иран ще дадат малко територия и ще се създаде новата държава република Кюрдистан. Кюрдите са велик народ - арийски, славен, с древна история. Те заслужават да имат държава.