13

Анонимен

преди 8 години

Били му "подготвени" речите. Аве вие савецките *** умора нямате. На КОЙ президент в СВЕТА не му се подготвят речи, изявления, пресконференции и т.н.? Кажете ве *** нещастни. Рейгън покоси гнусния комунизъм, прати колхозния ке-*** в девета глуха и освободи Източна Европа от червената чу-***. Какво се направи след това, през мутро-комунистическите години си е наша грешка.

12

Истината

преди 8 години

До св.св.Маркс и Енгелс---бас ловя, че и сега, ТИ -"работливия", разчиташ работата да ти я вършат такива, за които социализма беше рай! Познах ли? Те ви харесва, защото при соц-а нЕмаше официално далавера, нЕмаше алъш-вериш, всичко беше "прошнуровано и пронумеровано" ! Ей за тва не ви харесва соц-а, а не че сте много "работни" ... напротив - мързеливи сте тотално!

11

Сандо

преди 8 години

а Лили Иванова ще надживее и нас ...

10

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Истината-Социализма беше златна ера само за хора с ръце заврени в зад-ника... За трудолюбивите си беше мъка, защото трябваше да хранят такива като теб.

9

Истината

преди 8 години

Късно е умряла ... мъжа и, на когото дърпаше конците, успя да обърка света, в който живеехме преди - свят на спокойствие, стабилност и мир... свят, при който оставяхме ключовете под входното чердже, без страх, че някой ще влезе! Златна ера беше социализма!! :(((

8

Ватенка и ушанка

преди 8 години

До 1492Света има нужда от мутипликаця на Путин,Орбан и Рафаел Корреа!!!

7

Либертоносец от НПО

преди 8 години

Рейгън има заслуги за налагането на ред с глобалната либерастия и Нанси беше винаги до него !

6

МУХЛЕ

преди 8 години

Е ама тая млада Умрела бе

5

Пешо

преди 8 години

Някъде днес в "днес" четох, че на последното палто джобове не слагат.

4

Анонимен

преди 8 години

Ами както е тръгнало да прибере и клинтънката

3

1492

преди 8 години

Светът има нужда от нов Рейгън...

2

Анонимен

преди 8 години

И така като нея ще си отидат и всички останали. Само дето грабят милиони, всяват мизерия сред хората, унищожават им мечтите и за какво да ги попитам аз? За това ли си товарят кармата и трупат грехове? Жалки нещастници, осезаемо пречат на живота и пак умират накрая, само дето можеше без тях да е по-щастлив животът...

1

Анонимен

преди 8 години

ТАЯ И ГОСПОД Я НЕЩЕ! ОСТАВИЛ Я Е ДО ПОСЛЕДНО ДА СИ ХАРЧИ МИЛИОНИТЕ!