88

Анонимен

преди 8 години

Навремето др. Георги Димитров е предложил България да стане част от Югославия . След много години др. Тодор Живков е предложил България да стане 16 република на СССР . Това е достатъчно да смятаме , че БКП-БСП не е Българска партия . Иначе всички действия на продажната партия е доказателство , че мразят България .

87

въпрос

преди 8 години

Вярно ли Българската държава е поканила Реджеп Ердоган(наследник на поробителите) но е забравила да покани представител на държавата-освободителка Русия за честванията на Шипка,това го пише в световните медии!?

86

Анонимен

преди 8 години

Тотален и сбъркан лицемер !! " ... желая на всички ни да не спираме да градим страната си, да пазим българското " - като подарим земите и златото си на чужденци за дребни монети , като дадем небето си на чужди държави, като дадем земя и бази безплатно, като закрием болници и наложим хората да ***, като каним поробителите, а не освободителите на празника си, като вземаме златни заеми при пре-изпълнение на хазната, като застроим природата си, като прогоним бъдещето си в чужбина ... ***!

85

Анонимен

преди 8 години

Що се отнася до Русия, благодарност дължим най-вече на руския народ , изключвайки всякаква политика, комунизъм социализъм и подобни глупости.

84

Анонимен

преди 8 години

ОТ 126 ДО 119 - НО 119 Е ИЗТРИТ

83

Анонимен

преди 8 години

Честит празник и на Вас г-н Борисов . Оставете червените каскети да ви псуват , това е на добро за Родината . Техния идол др. Сталин е казал , когато врагът те хвали не се радвай . Мачкайте комунистите-социалисти - терористи , те от добро не разбират .

82

До. Съвм.съжит.

преди 8 години

"Честито освобождение от съвместното съжителство", нещо като развод, а?

81

se

преди 8 години

Благодарение на Русия и по късно СССР сега ни управляват такива предатели.Изучени в редиците на комсомола и партията сега забравили историята и заслепени от европейските ,,ценности" тези хора предадоха България.Срам е ,че България е завладяна от една хайка политици които със говоренето си за ЕС и НАТО си пълнят джобовете а в същото време народа страда и мизерства.Какъв празник да честваме като върховните главнокомандащи плюят по историческите истини за ролята на Царска Русия за свободата ни.

80

Хъм

преди 8 години

Защо в поздрава си няма и дума за руските войници загинали за нашата и негова свобода.

79

гледайте

преди 8 години

Алфа и канал 3

78

кан ал 3

преди 8 години

Зaщо не пишете за шествието на Атака..

77

До 113

преди 8 години

Явно че е вярно.Четох го в един руски сайт(взгляд.ру).Там пише, че Путин няма покана, а Ердоган е получил,защото имало повече паднали турски войници отколкото руски.

76

Анонимен

преди 8 години

до ИГОРНИКОЙ НЕ Е КАНИЛ ТУРЦИТЕ НА ШИПКА. ТИ КАК СИ ГО ПРЕДСТАВЯШ ТОВА???? НАПРАВЕНО ОПРОВЕРЖЕНИЕ ОТ ВЪНШНОТО И ЧЕ САЙТ БУЛГЕРИАН ТАЙМС Е ПАРТЕНКА КОЯТО ПУСКА ОТ СВОЕ ИМЕ ПОДОБНИ ПАРТЕНКИ.... ТАКА ЧЕ БЛАГОДАРИМ И НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ НИ Е СТРАХ ДА СИ ПОМНИМ МИНАЛОТО СИ И ДА НЯМАМЕ СМЕЛОСТ И КУЛТУРА ЗА ДА КАЖЕМ "НИЕ ПОМНИМ И ЗНАЕМ НА КОГО ДЪЛЖИМ ТОВА". А ШЕПА ЗАПАДНИ КЛА.КЬОРИ ГИ ЗАРЕЖИ- ТОВА ИМ Е ЦЕЛТА -ДА СЕ СЪРДИМ ЕДИН НА ДРУГ КАТО СЪЗДАВАТ ЗАДКУЛИСНИ ИНТРИГИ

75

Българин

преди 8 години

Честито чужденци завладели и изкупили България .Честито бивши кумуняги и техните наследници с тлъсти банкови сметки и собственици на успешни фирми . Ние истински коренни Българи сме на изчезване .

74

Анонимен

преди 8 години

Это в вашем стиле! стиль Проституток

73

Анонимен

преди 8 години

Власти Болгарии пригласили на торжества в честь освобождения страны от османского ига президента Турции Тайипа Эрдогана, при этом не выслав приглашения президенту России Владимиру Путину.В сообщении говорится, что причиной такого решения властей стало политическое сближение с Турцией, один из главных аргументов в Болгарии погибли больше турецких солдат, чем русских. Молодцы что тут сказать.

72

Анонимен

преди 8 години

Да каже верно ли е поканил Ердоган за празнуване на 3 март.

71

Мюмюн от Атака

преди 8 години

да благодарим на падналите грузинци, румънци, финланци и преди всико УКРАИНЦИ за свободата на България! Светла Ви памет ... момчета!

70

Анонимен

преди 8 години

Честит празник, Българи! Под Българи имам предвид истинските такива, а не тези, които използват празника за про-руска пропаганда или пък тези, които не почитат паметта на падналите руски, финландски и румънски воини във войната. Трябва да сме горди, че без усилията и кръвта на нашите деди, днес нямаше да бъдем свободни, независимо от това кой с кого е водил някаква война. Митът за подарената ни свобода е развенчан от един виден русофил, Вазов, в Опълченците на Шипка, но предимно БЪЛГАРИН!

69

Настрадин Боко

преди 8 години

Ех как ши ми мяза една *** на снимката !