42

е що така

преди 8 години

И защо е кошмар за "Уолстрийт" та нали е един от тях нали точно това е американската мечта и той е олицетворение на всичко това да успееш със собствен труд или не е точно така а .

41

Членска карта №7

преди 8 години

Ако този човек се добере по някакво чудо до президентския пост на САЩ, Дневник, ще се озорите да му търсите някоя по човешка снимка. То бива, бива, ама минавате всякакви търпими граници за манипулиране!

40

Пак кривасметканаСПЩ

преди 8 години

А предвидимият, но изключителен Обамка подписа указ за продължаване на срока на санкциите срещу Русия с още една година. Тази търговска война се харесва на американските инвеститори.

39

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Казах го преди поне половин година - новият президент на САЩ ще бъде Хилари Клинтън.Тя ще бъде НАЗНАЧЕНА за президент !Изборите там са пълна манипулация, както и тук всъщност.Тръмп е симпатяга, но никога няма да му позволят да стане президент.Искам да направя и друга прогноза - злобната бабичка Клинтън ще нанесе по-големи вреди на човечеството, отколкото тъпата бабичка Меркел на Европа.Помнете ми думата !

38

До пост. № 77

преди 8 години

Д-р Николай Михайлов съм. Вие не сте специалист и пишете по хавата си. Хилави, както вие я наричате, като малка е падала от магаре, възнак. Преди 23 години е минала през тежка менопауза. Има едно падане от стълбичката на самолет. Не без значение е и "свирката", която Моника извъртя на Бил. Всички тези преживявания предопределят тази жена като пациент, а не като президент. Моята прогноза е, че тя ще си остане у дома, при Бил, двамата ще хванат дървените лъжици и ще правят домашна лютеница.

37

Анонимен

преди 8 години

Първо не можеш да си един от най-богатите хора в светът и да ти е чисто миналото.За всеки може да се извади нещо компрометиращо.Самият факт,че зад баба Хилари твърдо стои един от най-големите международни престъпници Сорос,вече я прави опасен кандидат.

36

Така е !

преди 8 години

Пост. 75 правилно си отбелязъл, че Хилави главата не я слуша. За нея има данни , че като ходи по улиците рита камъни и бяга след тях и говори със себе си като с друг човек. След свирката на Моника Хилави напълно изперка. След като у нас има, не може в САЩ да няма Домове за недъгави жени (лудници). Близките и трябва бързо да вземат мерки.

35

ksarax

преди 8 години

Щом тия пищят,значи е точен човека

34

Анонимен

преди 8 години

ТРЪМП Е ПИЧ! ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА НЕГО!

33

Анонимен

преди 8 години

Аз личчно нямам нищо против да си разменим Бойко с Тръмп.

32

Анонимен

преди 8 години

Само стой и гледай каква забава ще е с русия. Независимо дали ще е Тръмп или Клинън те са свършени...

31

Анонимен

преди 8 години

Голяма забава е да гледаш съвецките м.екерета да поддържат Тръмп. Символ на капитализма и Уолстрийт :)

30

пръц

преди 8 години

Дори и Америка не може да направи нищо срещу най голямата държава в света въоражена до зъби с ядрено оръжие.Дали е справедливо това е друга тема.И аз искам да крам бмв,ама карам старо пежо.Живота не се гради на спараведливост,а на компромиси.Това го знам от мацката.и за да има мир гледам да го спазвам.Все пак аз съм по умния.

29

Иван

преди 8 години

Тръмп е много ерудиран човек и бизнесмен за разлика от злобната лелка, чиновничката Хилари. Много кръгове в САЩ почват да се страхуват, че ще им спре безобразията от които извличат милиарди чрез войни и източване на държавни средства. Тръмп е един страшно богат и независим човек и това плаши големите играчи в сянка. До сега САЩ не е имала такъв президент. Ще направят всичко възможно да го съсипят, включително и със статийки кото тази, защото не е марионетка и не може да бъде манипулиран.

28

AF

преди 8 години

Ако тази *** стане президент Цялото Човечество ще се разхожда с противогазиПреди малко слушах анализ на tv10 и там беше оценено какво би станало ако този започне да набира скоростКойто не харесва Хилари няма да пусне гласа си за този но който не го харесва ще гласува за ХилариПри това нето РепубликанциТака че има надежда Светът да се размине от Ядрена Война

27

Анонимен

преди 8 години

"Нахвърлят се срещу Тръмп, както тук срещу Сидеров. Просто усещат опасността в двамата"- Доживях и такова сравнение да видя - кон с кокошка както казва народа...

26

dcd

преди 8 години

ние кога ще можем от бг да гласуваме за президент на уса все пак сме братски народи те как се месят в нашите си работи ???

25

Анонимен

преди 8 години

Щом е кошмар за Уолстрийт значи е добро за Америка. Интересно какво е управлявал Обама преди да стане президент на Щатите? А това, че Китай трябва да се ограничава е абсолютно вярно.

24

Анонимен

преди 8 години

Щом е направил 40-50 милиарда значи поназнайва нещичко от бизнес.Освен това до колкото разбирам стратегията му която обяви е по-малко намесване на САЩ във съмнителни военни конфликти които само цицат пари а полза реално никаква дори става по-лошо а опит да се подобри икономиката на държавата.освен това реално инвеститорите няма да инвестират в политика.Ще инвестират в частни фирми.Ще са интересни избори,но мисля,че краят им е предрешен.Тоя прекалено много старателно го очернят за да спечели.

23

Анонимен

преди 8 години

Психопата Тръмп ако спечели, третата световна война ни е в кърпа вързана. В ужас съм, защото американците могат да бъдат много много прости.