38

Анонимен

преди 8 години

nema pari kade 6te xodim.Ako ba6tami e politik ili mafit 6te xodim na na ski

37

честито!

преди 8 години

Честито! България е отново на всички възможни последни места в Европа със заплащане от 1,24 евро на час! Люксембург - 11,12 евро на час!

36

защо стана така

преди 8 години

Когато свалиха бай Тошо ни казаха, че държавното е лошо и трябва да станем частници.Сега обаче частника взима здравето на работника срещу мизерна заплата!Защо стана така?

35

Дик

преди 8 години

На такива празници почиватсамо държавни и банкови служители,всички които работят за частници ги изтискват като мокри парцали и работят даже и в неделя.

34

истината

преди 8 години

"Всеки втори нашенец без почивка за 3 март. Защо?"=====================================Защото имат да изпълняват РАН-ЪТ!Поне няма да се притесняват, ще оберат ли дома им през почивката!

33

Пешко

преди 8 години

НСИ - средна работна заплата за декември 2015 в държавния сектор - 1 023 лв. Държавни служители за 2015 г. - 769 100 души

32

Анонимен

преди 8 години

Българските робовладелци недават пари и почивка, само искат робите българи да работят докато шефовете си почиват.

31

От 29 до 31

преди 8 години

Ами и аз това викам, по добре в моя джоб отколкото в джоба на партиите. Пенсионерите да си гледат работат - колкото толкова. Живота е един и всеки да се оправя както може.

30

Анонимен

преди 8 години

3-ти март е хубав празник безспорно, но хората нямат пари.Затова ще си седят вкъщи.

29

АНТИ

преди 8 години

На другарката Бокова(2-ри мандат шеф на ЮНЕСКО) не и пука за бедния българин!Щото тя взима, тя не дава!

28

Dvata svqta

преди 8 години

Vav facebook kato gledam cqla Balgariq jivee v luks i razkosh, a zaplatite sa 400-500 lv, kak stava toq nomer?

27

Анонимен

преди 8 години

до 29 ако си мислиш че касовите бележки ще оправят България грешишима много крадци и данъците заминават в частни джобове

26

V

преди 8 години

capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2008/04/11/484125_edno_kum_edno/

25

Собственик

преди 8 години

Имам не много голям магазин. Имам два продавачи които се редуват. Естественно те ще бачкат по празниците, аз ще мръдна малко до некое курортче в родопите със семейството. Мога да си го позволя защото почти не издаваме касови бележки и така 20% ддс отива в моя джоб вместо в хазната. На продавачите ми давам по двайсе лева отгоре на заплата задето не издават бележки. Дерзайте и вие друзя.

24

Пешко

преди 8 години

До WinXПо времето на Симеончо и Тройната коалиция моята заплата (в частния сектор) беше 240 лв, стигна 290 лв, а когато левият Станишко вкара плоския данък стана към 340 лв. Според НСИ за 2015-та най-ниската средна работна заплата е била в Северноцентралния регион - 751 лв. В момента, ако човек е грамотен, знае английски език добре и има някакъв дори минимален опит (говоря просто да е работил) спокойно може да бъде нает за 700-800 лв., което разбира се е малко, но не е 340 лв

23

Анонимен

преди 8 години

и на 3 март ли искате да идете в някой хотел и да се наплюскате и напиете така ли ще отпразнувате и този хубав празник

22

Батакист

преди 8 години

И къде има закон че 100 % всички трябва да почиват? Който иска и може почива, който не иска или не може не почива - просто е.Не забравяйте поговорката че спасяването на давещия се е дло най-вече на самия давещ се.

21

Анонимен

преди 8 години

До ЕкспертАбе да ти кажа, голяма глупост си написал.Западноевропеците се ослушват и не се натискат да подписват. Не са по глупави от нас.

20

Анонимен

преди 8 години

колко струва една четиридневна почивка

19

ГЕРБЕР

преди 8 години

Лъжи! Всеки българин яхва частния самолет и отива на Малдивите. Всички знаем, че откак ни управлява ГЕРБ, България е раят на земята. И всичко това, заради Бащицата - нашият мил Вожд и Учител, Светеца Бойко Велики I (трижди се кръстя и падам на колене).