161

офффф

преди 8 години

Колко излишъци има на този свят,аман.

160

до анонимен

преди 8 години

Ха хаааа-не позна!Не само не съм бил начело на ДПС ами въобще не са ни по вкуса.Само сеирите им гледаме.А ти от сутринта висиш в нет мрежата.Работа няма ли за теб или това ти е задачката за сега да следиш коментарите и настроенията на бълг.народ.Ама много сте елементарни бе!Доган поне беше хитър а вие една и съща пиеска играете -ми омръзнахте ни .Ай отивай да спиш ай утре пак си на подта ай....!

159

Анонимен

преди 8 години

Ба, като беше начело на ДПС си беше много хубава партията а като ти биха шута стана изчерпана.

158

до анонимен

преди 8 години

Абе Анонимен,скрий се бе ,омръзна ни бе то тъпотий можеш да разказваш на своите се протурски братя предатели и прочие ***.Ай мани се да прочетем и други мнения-твоето го разбрахме-нищо ново вече не казваш!

157

34

преди 8 години

ДПС-2%, ДОСТ-6%.

156

Анонимен

преди 8 години

Борисов започва ремонт, санира къщата си през пролетта

155

Анонимен

преди 8 години

Местан се оказа турски шпионин, Тиквун е американски шпионин. И двамата, са опасни за България.

154

Мучачос

преди 8 години

Още ли се хващат на въдицата на тия мафиоти Доган и Местан,че и на комунистите от БСП и пипалата им от другите партийки с лидери от комунистическата върхушка.Те си пълнят гушите и не им пука за отрудените тютюнджии и дребни земеделци по селата.Да се забранят тия мафиотски формерования,които разделят народа .

153

Плевенлиев+Борисов=

преди 8 години

И двамата, както и тяхната партия са опасни за България.

152

Анонимен

преди 8 години

Mestan e noviq lider na BG!!!!!!!!!!!!!!!!!

151

Анонимен

преди 8 години

az 6te glasuvam za Mestan i 6te privleka pone 50 4oveka kim DOST.Mestan e noviq lider na BG.

150

Джони

преди 8 години

Второто нещо Лютви е, че твоята нова протурска партия която е продължение на външната политика на неоосманизма на даватоглу в България може наистина да е патриотична, но това е турски патриотизъм. Либерализма или разграждането на нравствените ценности пък ти смяташ да провеждаш относно България. Лютви ти си за съжаление, от самото начало схемата в която участваш е разкрита и обречена на провал и захващайки се с нея ти се превръщаш в един лузър (загубеняк).

149

Джони

преди 8 години

Първо Лютви знай и разбери че партиотизъм и либерализъм са несъвместими неща, те са оксиморони. Защо ще ме потиташ ти? Защото патриотизма се стреми да съхрани нацията и да я развие и усили. Либерализма от друга се стреми да я разложи чрез морална деградация, социална деградация, чрез семейна деградация, чрез загуба на традиционните и тачени през вековете ценности. Но разбирам замисъла ти, ти използваш просто понятия които звучат добре и не очакваш избирателите ти да ги познават наистина.

148

Анонимен

преди 8 години

ТУКА ЕДИН БЪЛГАРЕЕЩ СЕ РОМ СЕ МЕСИ ТАМ ДЕТО НЕ МУ Е РАБОТАТА , ВМЕСТО ДА СИ КАЛАЙДИСВА ТАВИТЕ

147

бай Иван

преди 8 години

ДОСТ не е българска партия.Ако се назоваваше "Приятел" ок.Местан ще изнася ли пледоарии на турски език?Той ще си пие ли сутрин кафето в турското посолство?Ще разкрие ли обръчите от фирми на ДПС и спонсорите му? ДПС и ДОСТ разделят българските граждани и не работят за обединяването им! Местан е турски шпионин ,но и комунист и агент на ДС....КОЙ е истинския Местан???

146

до слава Руси

преди 8 години

СЛАВА СЛАВА НА ВЕКИ!ЕДНА НАДЕЖДА ЗА ВСЕКИ.ЕДНА КРЪВ СМЕ СЛАВЯНИ ЕДНОВЕРЦИ А ДРУГОТО Е ПОЛИТИКА.....ИСТОРИЯТА СИ ЗНАЕМ И ПОМНИМ !!БЛАГОДАРИМ ВИ И ДАЙ БОГ ОТНОВО БРАТЯ ДА СРЕЩНЕМ!!

145

Анонимен

преди 8 години

В Квик Бг хвалят Русия и публикуват интервю с Карадайъ от ДПС. Впрочем Карадайъ знае български език. Разбира но не може да говори горкия.

144

Осман

преди 8 години

Последно гласувах 2009 за ГЕРБ. Повече не съм гласувал. Имам си една мечта: ДПС под 4 %.

143

Кочо от Койнаре....

преди 8 години

МЕСТААААААААА......С ТЕБЕ СМЕ!!!ДА ЖИВЕЕ ЕДННА ЕВРОПА И СВОБОДНИЯ СВЯТ!НИКОГА ВЕЧЕ РУСКИ КОМУНИЗЪМ, СТАЛИНИЦЪМ И ОТКРОВЕН ПУТИНСКИ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ!ЕВРОПА И НАТО ---ЗА ВСИЧКИ!!!!!!!!!!!!

142

Georgi Gotsov

преди 8 години

Aз заставам зад Местан !