61

IIIIII

преди 8 години

ZA BULGARIA E VAJNO DA IA OBICHA TOZI .KOITO IA UPRAVLIAVA , NARODA DA NE BUDE PREBIVAN PO ULITSITE,DOHODITE NA HORATA DA SA PRILICHNI I STRANATA DA NE SE UPRAVLIAVA OT MAFIOTI.

60

Анонимен

преди 8 години

Аз така си обяснявам липсата на новини в израелските вестници за посещението на българската делегация - израелците наистина много обичат да пътуват в БГ - туризм, бизнес и т.н. Та управляващите им се опитват да спрат своите туристи, да ги задържат, като гледат да не споменават в медиите си за България.

59

Анонимен

преди 8 години

Вие нетрябва да говориш за България изобщо,вие сте престъпник закриляте Пеевски и Доган.Всичко назад е безмислено.Сърди се на теб,и неможе да даваш 20 милиона за разузнаването а 40 милиона за 4 апаши от Министерският съвет за охрана.В никоя държава нее така.И пресата и телевизиите ви прикриват всичките лай.а,никога нее било така да няма свобода на словото.Товае престъпление,вие трябва даси понесете всичките негативи.Вие сте абсолютно със старо разбиране.Гн Софиянски правелно каза че Борисов изобщо неможе да мисли.

58

Българин

преди 8 години

Пък и в крайна сметка БПЦ-то няма нищо общо със спасяването на българските евреи. Тях ги е спасил един поп, а не БПЦ-то.

57

Анонимен

преди 8 години

Преди му се присмивах на този, но сега вече откровено ме дразни с простотията си

56

Българин

преди 8 години

"Ще предложим Българската православна църква да получи Нобелова награда за мир за спасяването на българските евреи от Холокоста, съобщиха представители на българската общност в Израел на среща в Ерусалим с премиера Бойко Борисов."Е че как няма да я предложат БПЦ-то за награда. Християнството в крайна сметка е една секта на юдаизма- религията на еврейте. Защо еврейте и сектите им да не вземат малко власт в България като предложат БПЦ-то за награда?

55

Анонимен

преди 8 години

Всички, с изключение на българите. Защо ли ?

54

Национал

преди 8 години

Да , вички обичат България , с изключение на политиците ни. Те си обичат задниците най.много!

53

Анонимен

преди 8 години

Да не би на израелците да не им е харесала речта за спасяването на българските евреи и поканата за инвестиции? Или не им е харесала срещата с палестинците, та затова във вестниците им не пише нищо за посещението на българската делегация?

52

23

преди 8 години

Не можем да не вярваме на дипломата от кариерата/банкяската кариера/, секаджията и мутра.

51

Анонимен

преди 8 години

Сега погледнах, че в израелските вестници на английски също няма новини за българската делегация. Някой може ли да ми каже защо?

50

Анонимен

преди 8 години

Израелските рускоезичници са израелската "вата" и това е началото на края на Израел.

49

Анонимен

преди 8 години

Израелците така "обичат България", че не са отразили в медиите (израелските рускоезични медии) посещението на българската делегация! Какво означава това? Така ни обичат, че крият или омаловажават посещението на нашата делегация!

48

цецо

преди 8 години

Самодоволен ***. Защото всички обичат България е на дъното на всички класации.

47

без бизнес

преди 8 години

Разбира се, че е чудесно място за бизнес, ако се махнете всички некадърни политици !

46

Ебати простака !!

преди 8 години

Само това ми идва на ум като прочета някакво изказване от *** !!

45

РевиЗоро

преди 8 години

До е жив и здрав Бойко Борисов и мафията, която мисли за БГ граждани. Харесва ми как сами си го нахендрихме и сега няма отърване.

44

Анонимен

преди 8 години

Всички обичат само Реймънт *** такъв.Чудесно място за правене на бизнес, където волята на един единствен вожд може да спре законни процедури.Където фалира банка и все още няма виновни. Щетата е за над 4 млрд. а единственото заведено дело, което е пълен фарс е за 200 милиона изтеглени на каса и изнесени на гръб !!!Където могат да ти откраднат цялата фирма без особен проблем.***..ци, крадци .. такива управляват чудесното място за бизнес.

43

народ

преди 8 години

Бай ***!

42

Анонимен

преди 8 години

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТОЗИ ХРАНТУТНИК И ПРЕСТЪПНИК.