24

Петър

преди 8 години

До 24 odysseusМилосърдието е едно, глупостта е съвсем друго. Едно е да помогнеш на човек в нужда разумно според възможностите си, съвсем друго да оставиш н***глец да завладее собствения ти дом. До 36 и 37И кое те смути толкова драги в "отживелиците ми" ? Събитията и историята се движат в някакви посоки. Или хората ще се осъзнаят и ще се обърнат към Бога и Господа Иисуса Христа и ще спазват определно въздържание, за да избягват злото и моралната деградация или ще вървят към деградация и зло.

23

Анонимен

преди 8 години

Два северни потока ОТ РУСИЯ може, а за България идругите южни държави ОТ ЕС неможе.Quod licet Iovi, non licet bovi!

22

Анонимен

преди 8 години

Два северни потока ОТ РУСИЯ може, а за България идругите южни държави ОТ ЕС неможе. Гърците го правят, а ние *** вместо да ги подкрепим им праим тъпунгерска контра блокада *** народ слаба държава

21

до #4

преди 8 години

Германия не казва "не можем повече,защото не Германия казва, а нейния задокеански окупатор.Там е цялата работа.Германия е със статут "окупирана държава" и каквото каже окупаторът,това става.Баба Шмеркел само козирува и изпълнява.Така ще изкозирува и ще изпъни,когато и натресат новата окупационна сила,ТПИТ,като заедно със себе си ,ще повлече всички останали окупирани от Четвъртия райх,европейски страни.А това е целта на господаря.Той затова подари на Германия райха "ЕС",за да го смячка.

20

Анонимен

преди 8 години

До brosеййй, готин! много си позитивен! много ме кефкаш, йеееее...

19

bros

преди 8 години

Чудя се, точно колко от себеизразилите се негативисти щяха да са реални самоубийци без нашето включване в ЕС?!? Аре, лплюйте!

18

Анонимен

преди 8 години

Измислиха ЕС за да ни затворят производствата и да ни окупират пазаритеВ Украйна им спретнаха майдан и унищожиха 50мил. държаваДа им купуваме буклуците да си изхвърлят старите коли при насДа ни вземат тока за да ни го продават 10пъти по скъпо това е истината за ЕС От 9 години сме в ЕС и какво се промениСамо празни приказки и кражби

17

Тури му пепел

преди 8 години

Най-важното е, че ще чуете грохота на американските стратегически ядрени ракети, па на другото - тури му пепел (в най-прекия смисъл ;-)))))))))))))

16

чубака

преди 8 години

Европа не може да падне.Европа е най големия колонизатор в историята.Европа е цивилизация,култура,история.Дори американците са просто кравари сравнение с Европа.Русия също е Европа,но там са малко по избухливи.Най важните събитя в историята се случват в Европа.Всеки иска да продава енергия в европа,а китайците мечтаят за пътя на коприната.Естествено не всичко е слънце,но в европееца е видял какво ли не.

15

отговор

преди 8 години

"Европейската мечта: Ще чуем ли реквием?"Не, само погребалния марш

14

Анонимен

преди 8 години

Трала-ла! Важното е нон стоп да се пишат глупости, някой може па да се хване! Да, ама не!

13

Анонимен

преди 8 години

Егати тенденцоизния руски пропаганден материал! Безочливост до безумие!!!! Кой ид.иот вярва на това????

12

ЦК на либерастите

преди 8 години

САЩ и Великобритания скапаха ЕС- Факт!

11

Анонимен

преди 8 години

ЕС е един смешен опит да се направи копие на САЩ. Първо в Америка се говори един език, не като тук 28 различни, имат една валута и един манталитет.

10

Анонимен

преди 8 години

Новата бежанска вълна пролетта ще е края на Европа.

9

Петър

преди 8 години

Иначе всякакви приказки за либерализъм, мултикулти, т0лерастия, толериране на сексуални извращения водят до моралната, социална и национална деградация и отслабване. Това са философии и доктрини на *** които живеят сред нас и които неизменно трябва да се отхвърлят. За да се изгради стройно, дисциплинирано, силно, доволно и щастливо общество, нации, държави и цяла Европа схващанията трябва да се изменят радикално и моралната деградация да бъде забравена като лош сън. Дано да бъде, дай Боже

8

Петър

преди 8 години

Отхвърляне на ужасната морална деградация ширеща се в Европа и влагане на огромни и устремни усилия за възстановяване на изпитаната и Богоустановена институция на моногамното, многодетно семейство. Изневерите да се смятат за углавно престъпление. Масово запознаване на хората за важността от расовата чистота и колко лошо е да се смесват с други народи. Извисяване на нравствената чистота, трудолюбието, етиката и честността и всички добродетели. Възраждане на Европа в чистотата на християнството.

7

Петър

преди 8 години

Продължавам. Окончателно скъсване с всякакви демонски доктрини свързани с толериране, на сексуални извращения. Възстановяване на християнския морал и ценности. Възстановяване на справедливостта чрез отхвърляне на сегашния модел на правораздаване който защитава престъпниците и се стреми да ги "поправи" и върне в обществото и замяната му с древния тип легална система чиято цел е изтребване на злото от обществото и даване на ужасяващ пример какво чака престъпниците.

6

Анонимен

преди 8 години

Националните отбори на Франция и Германия по футбол са сборни отбори от араби и турци. Такъв ще е и ЕС ако България не излезе навреме.

5

без халюцинации

преди 8 години

Няма европейска мечта! Има европейска халюцинация!