42

Парфюмьор

преди 8 години

И защо англосаксонския *** да е по-ароматен от всеки друг еврозадник?

41

Отрезвител

преди 8 години

Синдромът на "голямата метрополия" ще им изяде главите, а скоро след това ще им изяде и всичко останало докато не стъпят на земята. Време е да разберат, че векът е 21, а не 18 и че Индия отдавна не е "дойна крава".

40

Голям плач

преди 8 години

Голям зор да се убеждават британците да са част от ЕС. ЕС ще просъществува и без тях. Нещо повече - ще съществува по-лесно и в по-голям сговор. Аман от британски рев, че другите им източват социалната система и им заемат работните места. Ако бяха достатъчно кадърни, нямаше индийци и китайци да са 90% от персонала на техните IT-компании. Истината е, че тази нация е свикнала да живее на "стара слава" и на "чужд гръб". Само, че палачинката вече се обръща и идва време да се плаща сметката.

39

Наблюдател

преди 8 години

Добре де, като не щат да спазват правилата в ЕС, защо трябва всички други да се съобразяват с британците, а не те с останалите? Този съюз е все пак доброволен и предполага общи правила и норми. На който не му харесва е свободен да си ходи. Много шум за няколко мъгливи острова, които дори и географски погледнато не са в Европа.

38

Анонимен

преди 8 години

1) Терминът прабългари да се замени с древни българи.2) Произходът на древните българи е индоевропейски.3) Титлата на българските владетели е кан.4) Да се изучава Волжска България.5) Да се разшири познанието за иранския древен свят.6) Началото на българската държавност да бъде положено в 165 г.

37

Анонимен

преди 8 години

Евророби и евроовце от Източна Европа!Прочетете добре,какво е написал в едно изречение #52 и ще ви стане ясно,какво бъдеще на роби,подмятани от големите западни акули ви очаква.По минуса,който вече е цъфнал там се вижда,че ви чака дългогодишно робство - за вас и вашите поколения.Това "изключение" е само началото.Ще има и други,докато "европа" пак се раздели на това,което е била винаги - страни господари и роби.Докато "европа" се отделя от белите роби,се пълни с качествени ***.

36

Анонимен

преди 8 години

do 62!Shte mojesh li da go napishesh oshte vednaj?

35

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Сиреч всички да сме равни, но наглосаксонците да са по-равни от другите !

34

Анонимен

преди 8 години

Революционна промяна в историята: Българите сме индоевропейци! Страната ни е много по-древна, възникнала е още през 165 година!

33

Анонимен

преди 8 години

Най вероятно ще имам диста минуси но:Живея в Лондон от 8м,работя в англ фирма с доста англичани,мога да ви кажа,че са невероятни хора,зависи как се отнасяш с тях

32

Анонимен

преди 8 години

Подобно и на теб.

31

Анонимен

преди 8 години

"С тази новина пожелаваме лека нощ на всички ***. Вече могат да си вземат хапчетата и да си лягат. Повече новини-утре. Доскоро!" Довиждане. Лека ти пръст.

30

Анонимен

преди 8 години

"С тази новина пожелаваме лека нощ на всички ***. Вече могат да си вземат хапчетата и да си лягат. Повече новини-утре. Доскоро!"

29

Анонимен

преди 8 години

Кога запада граби Източна Европа бе всичко ОК , сега кога няма вече за грабене , дойде време да ни хранят , дават назаден ..

28

Анонимен

преди 8 години

Да са махат един окупатор по-малко.. всички да се махнат от ЕС и НАТО само ние да останем е тогава ще сме свободни..

27

бекам

преди 8 години

Спасихме лондонското сити

26

До пашата

преди 8 години

Като ти е толкова мила Турция ходи там.....ама там във демократична Турция спират нета когато не им изнася.....ти и затова си тук във България......че и пишеш на нашият език

25

Анонимен

преди 8 години

Време е и у нас да има референдум за членството ни в ЕС.

24

До пашата

преди 8 години

Долу Турция.....да живее обединен Кипър.....да живее Кюрдистан

23

Анонимен

преди 8 години

До 41. А ти какъв го играеш бе брат'чед? Корен на ряпата ли?