22

7

преди 8 години

абе боклуцu - режете всичко, готов съм да си плащам! Но защо ми прибирате здравни осигуровки???? Искате да крадете и със *** си, сякаш на онзи свят ще ги носите тия кървави пари, *** нещастни. Поне махнете задължителните осигуровки, срещу които не получаваме абсолютно нищо!

21

Анонимен

преди 8 години

При Котов(Москов) и Борисов е ТАКА!!Яко щавене на плебса.

20

бай иван

преди 8 години

Така се прави във фалирала държава.

19

Анонимен

преди 8 години

Щом като сме мижитурки и не им отрязахме главите, те ще ни режат живо месо!*** нароооооооооооооод, ***!!Силти тук на писане, а реално-пръдня в ***!

18

Анонимен

преди 8 години

Няма значение каква е здравната система у нас,ако няма контрол нищо не става.В момента е разграден двор.Стотици болници,които точат касата по всякакви начини.Пациенти,лекарства,договори за услуги.Краде се на корем.И казвам "краде",защото тея ала бализми дето ни казват,че парите не били правилно изразходвани на хора вътре в системата не вървят.Хората извън сферата ги разбирам,те няма как да ги знаят кулинариите в здравеопазването.За има няма 10-15г. толкова пари откраднаха,че даже не ми се мисли.

17

до 24

преди 8 години

Здравните осигуровки ги плащаме за да има за магистрали!Бюджета на Здравната каса е част от консолидирания държавен бюджет.Така е по Закона за държавния бюджет от 2001 г насам.Това е национализация на осигуровки!

16

до 21

преди 8 години

как ще стигнеш до болница на 50км от теб? с винетка за 97лв

15

стамат

преди 8 години

Тошо искаше всеки българин да живее добре! Да се лекува,учи,работи и да има някакво имане! Верно малко апартамент,вила и кола, но пък гарантирано на всеки!Сегашните капиталисти искат да грабят всичко! Народа да е болен, просс и по възможност да не доживява до пенсия никой! А дори да го направи някой да не е за завиждане с 150 лв./ мес.!

14

Анонимен

преди 8 години

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ЗАЩО ГИ ПЛАЩАМЕ ТЕЗИ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ??!!!ЗАБРАВИХТЕ ЛИ,ЧЕ ДЯНКОВ НИ ВЗЕ 2.5 МИЛИАРДА ОТ ОСИГУРИВКИТЕ НИ???!!

13

Анонимен

преди 8 години

Ще режат до като не им отрежем главите.

12

стамат

преди 8 години

Парите за здраве не стигат за джипове и секретарки на самата каса дето ги сабира!При Тошо нямаше каса! И рейтингов министър! Никой не го знаеше КОЙ е даже! Обаче работата вървеше!!!

11

стамат

преди 8 години

Какво е!? Капитала: Няма ли рушвет и армаган има трап и поп! Който вече неможе да работи като тези на снимката, дори да са го правили цял живот преди това! Просто му дръпват щепсала и му спират системата, не озвади ли ПАРА!Иаче уморените коне ги приспиват!

10

стамат

преди 8 години

При лошошият тошо всичко беше без пари! При добрият Москов доплащаме 170% ! И той не иска да дава оставката, защото е "велик"!

9

Анонимен

преди 8 години

Пак гласувайте за ГЕРБ. Болниците в Попово, Омуртаг вече ще са във историята. Честито

8

Shark

преди 8 години

Къде са сега протестърчетата от Протестна мрежа бе? Мишки въшливи!! Не ви плаща никой за да протестирате, нали.

7

Анонимен

преди 8 години

А онзи ден имаше информация в Дарик, че се обмисляло затварянето на Втора и Десета поликлиники в София, имали лоши финансови резутати. Изобщо както е тръгнало ще останат само скъпите частни болници и Правителствена за богоизбраните... За обикновените хора мор.

6

Анонимен

преди 8 години

те тва е реформата на умните и красивите-ГЕНОЦИД за бедните

5

Анонимен

преди 8 години

Абе Москов, абе чадо, нали уж за добро таз рИформа я правиш????А то седерастията направо Ушите, Носа и накрая Гърлото на пациентите отрязва!!!Не е луд тоз дет баницата яде...

4

Анонимен

преди 8 години

Мдааа, такива ги свърши псевдореформатора Москов, слугата на Борисов.Да не забравите да му благодарите.

3

анонимна.

преди 8 години

Те не ги режат , те ги подкастрят всеки сезон.Те имат пари да си заплащат в частни клиники, но тези които ги избираха за депутати сега може и да поумират - от блогодарност.