22

Петкова

преди 8 години

Държавната политика в тази област е пълна пародия. Смъкнаха възрастта за доброволното съгласие от 16 на 14 г., с което развързаха ръцете на педофилите и на развратната индустрия. Същевременно едно момиче може да се ожени със съгласието на родителите си едва, когато навърши 16. Може да започне работа на 16, пак със съгласието на родителите си. Какво излиза? Да работи - не може, да поеме отговорност за живота си - не може, но да прави секс - може. Нима това е правилно?

21

Анонимен

преди 8 години

Дискриминация !За едни може за други не

20

Анонимен

преди 8 години

Стига да искат....ама не искат.....това са потенциални гласоподаватели.....вие представяте ли си като почнат да вият тези гладни ....ако им спрат помощите....колко от тях работят.....колко от тях са самотни многодетни майки....колко от тях деца раждат деца.......пра баба на 45г.къде го има това....започвам да се чудя дали България не е във замисъла на глобален план и за това сме във НАТО,ЕС.това не е държава това е джунгла ама и джунгла не сме,и там природата прилага закони

19

toi

преди 8 години

ДОКАТО ИМ ПОДАРЯВАТЕ ПАРИ НА РЪКА И ПО СМЕТКА ЩЕ РАЖДАТ,ЗА ТЯХ ТОВА Е БИЗНЕС НЕ ОТГОВОРНОСТ КОЯТО НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ.

18

Т. Илиев

преди 8 години

България е на първо място в Европа по раждания от малолетни и непълнолетни. Редно е законът да наказва не тези родилки, а бащите и родителите както на момичето, така и на момчето. Има ли у нас закон, който подвежда под отговорност за педофилия. Отделно, че медиите търсят сензация в тези ранни раждания, а не обясняват вредата от тях. Спомнете си отношението на закона към Роман Полански. И той и ние живеем в Европейския съюз, където би трябвало да важат едни и същи закони. Просветата - отделно.

17

Адмиралъ

преди 8 години

За всичко е виновна системата. Затвор за всички продажни управници!

16

Дърт Крейзър

преди 8 години

Затова гледам да работя на черно или като най-много подписвам договор за минимални осигуровки , нямам кола и не пия и не пуша , за да не плащам акцизи и високи ставки с които да се поддържат подобни политики

15

Анонимен

преди 8 години

Дося реваха що не се раждат децаСега реват що се раждат децае няма оправия

14

Анонимен

преди 8 години

Е,къде са им родителите на тия като се почне от дядо и баба,а щом ония са като тия от пра-пра,иначе всички са за приюта като изоставени като се почне от пра-пра и чакат правилно да се осиновят без да им се нарушат правата кат им се прочетат в присъствието на НПО по всички процеси на основи ели кои си та да не врякат тинти рити минти рити с протокол пред протокола заради кола,бастуна де.

13

реалист

преди 8 години

Успяха да я съсипят тази държава, и на лъскавата фасада(че уж просперираме), големи наприятности ни очакват!

12

Анонимен

преди 8 години

Щом мъже не са започнали да раждат деца сте добре.

11

аз

преди 8 години

Решението е много просто , но никой от дупетатите не смее да го каже на глас.В момента римляните раждат за пари - и на малките деца е ясно.Решението е в 3 точки:1. Помощи само до трето дете.2. Никакви помощи за "самотни" майки(тука може и да се измислят правила,ако наистина родилката е без живи близки и жив баща на детето) - малко спорна точка - може и да отпадне.3. Ако дете роди дете , първото да се води възрастен и да се спрат помощите,които родителите му взимат за него.

10

Анонимен

преди 8 години

Не ги е страх от закона. Ще продължават докато не започне да се ПРИЛАГА. Но ДПС веднага ще скочат само това чакат.

9

Анонимен

преди 8 години

Az ne bih se lekuvala pri takiva jestoki lekari.

8

Анонимен

преди 8 години

Затвор за членове на ТЕЛК комисии дали инвалидност без нужда; спиране всички видове помощи, не само на невръстните родители, но и на цялото им семейство, вкл. и семейството на таткото ... и още в този дух.

7

КАС

преди 8 години

И НА МОМИЧЕТАТА И МОМЧЕТАТА,СОЛЕНИ ГЛОБИ И ЗАТВОР ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА БАЩАТА И МАЙКАТА, И БАЩАТА НА БЕБЕТО.АКО КАЖАТ,ЧЕ НЯМАТ ПАРИ ЗА ГЛОБИТЕ,ДА ИМ СЕ КОНФИСКУВА ИМУЩЕСТВОТО.НИКАКВИ ПОМОЩИ ЗА ДЕЦА-РОДИТЕЛИ.

6

трагедия

преди 8 години

БЪЛГАРКАТА РАЖДА НАЙ-РАНО, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА НАЙ-МАЛКО !!!

5

БХК-то

преди 8 години

Родилките под 16 не можете да ги барнете,те са нашата гордост.

4

Проблемът

преди 8 години

Проблемът идва от Власт имащите, които ползват въпросните деца за електорат и не им пука!Проблемът ще искристализира когато глупаците които си скъсват з-ът от работа намалея дотолкова, че да няма кой да плаща "помощите" на децата да раждат нови деца!И този момент ще е скоро!

3

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Всички знаем от кой етнос са тези деца. Още по-страшното е, че българите не създават деца изплашени и съсипани от ежедневието и липсата на перспектива.