32

Анонимен

преди 8 години

тас година нещо не ми се купува-сори

31

Агент Буда

преди 8 години

Трябва да се правят протести , банкянската тиква най-много я страх от протести! Той иска винаги да се измъква чист както сега се стаява за винетките , през него минават всички безумни идеи на Герб! Борисов е тоталитарен диктатор и агент от ДС, не знам кой още не го е разбрал ! С такъв човек тъпчем на едно място а хората масово се евакуират ! Никаква промяна, всичко върви на разруха!

30

Анонимен

преди 8 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ КАЧВАЙТЕ ТАКИВА СТАТИИ ЗА ВМИНЕТКИ. САМО НИ ВДИГАТЕ КРЪВНОТО А ВМИНЕТКИТЕ НЯМА ДА СЕ КУПУВАТ. В ТАЗИ ДЪРЖАВА ИМА НАРОД АКО НЯКОИ НЕ ЗНАЯТ! А ТОЗИ НАРОД КАЗВА НЕ! НА МУТРИТЕ И НА СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ. А СЛЕД КАТО НАРОДА ГО КАЗВА ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ВСЕ ЕДНО ДЪРЖАВАТА ГО КАЗВА. А ДЪРЖАВАТА Е НАРОДА А НЕ НЯКАКВИ ЕВАНИ СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА ОТ СЕДЕНКИТЕ ДА НИ ДИКТУВАТ ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ!.

29

ГЕРБ

преди 8 години

Видими Резултати!......износен шарнир и накрайник на Опел Астра за няколко месеца. Резултатите са видими.

28

Анонимен

преди 8 години

в никой закон няма изискване да се вписва регистрационния номер където и да било, както и тая простотия за касовата бележка. Свинята се не може да пореже това да се прехвърлят винетките, точно за това е и зора да се минава на електронна система

27

Анонимен

преди 8 години

КАТ да си сложат винетки и граждански първо на служебните коли и на личните и чак тогава да ходят да рекетирват хората , които им плащат заплатите! Борисов и Павлова едва ли имат винетки на многото си бронирани лимузини!

26

Sky

преди 8 години

Sreden -rast. Drug pat.

25

Анонимен

преди 8 години

ахахаахаха мине се не мине и се изплексва една такава "новина" да вземе да се уплаши матряла да купува винетки ама нъц май нещо, а свинетке?

24

gogo

преди 8 години

Взимате годишната винетка.Внимателно я изрязвате по ръбовете/без да я разлепяте/.С лакочистител изчиствате черната щампа от винетката/виж снимката по горе-В16/.Лапвате едно лукче,смучете малко от него и после със сладката си плюнка намазвате винетката.Лепите на стъклото.Гарантирам че залепва без проблем и е НЕРАЗЛИЧИМО от оригиналното залепване.При необходимост ралепвате и услужвате на колега,роднина и т.н.Успех!

23

До Банкянското!

преди 8 години

100 ЛЕВА , извинявай Борисов ама ти вече прекрачи всички граници на търпение! Виж си пътищата бе ръб, взех си колата май месец ела да я видиш как се разтракала от всякъде!Борисов, върви си *** !

22

Стефчо

преди 8 години

Карам си без винетка. Ако ми махнат на пътя,няма да спра!

21

Анонимен

преди 8 години

В моя бюджет пари за винетка не са предвидени, ако я купя ще съм на дефицит и ще трябва актуализиране. Това обаче няма как да се случи за това няма да се направи такъв разход.

20

Анонимен

преди 8 години

ТЕЗИ СЕЛЯНЧЕТА ВИДЯХА ЧЕ НЕ СЕ КУПУВАТ ЛИЛЕТКИТЕ ВМИНЕТКОВИ И СЕГА СА РЕШИЛИ ДА ИЗПЛАШАТ СТАДОТО ОВЦИ КАТО ГИ ПОДГОНАТ ПРЕЗ БАИРО! ПЛАШИТЕ НА ДЕДА МИ Х.Я И ГАРГИТЕ РОШАВИ. НИКАКВИ ВМИНЕТКИ МИРИЗЛИВИ НЕ КУПУВАМ. КОГАТО ОПРАВИТЕ ВСИЧКИ ПЪТИЩА ДА СА КАТО В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ТОГАВА МОЖЕ. ПРЕДИ МЕСЕЦ ХВЪРЛИХ 1.500 ЛЕВА ЗА ДА МИ СМЕНЯТ ВСИЧКИ ЕЛЕМЕНТИ ПО ПРЕДНИЦАТА. ТАКА БЕШЕ СЕ РАЗПЛЯКАЛА ЧЕ ВСИЧКО СЕ ДЪРЖЕШЕ НА МАГИЯ. А ТИЯ СЕЛЯНИ МИ ИСКАТ ВМИНЕТКА. ШЕ ВИ Я КУПЯ КАТО МИ СВИРНЕТЕ НА КАВАЛА.

19

О С Т А В К А !!!!!!

преди 8 години

Докато не махнем тези мошеници България няма да се оправи! Вместо да мислят идеи за икономика и инвестиции те дерат кожи и мислят , че така ще продължава вечно и така ще поддържат бюджет! По турско така не са сваляли кожите!

18

NACO

преди 8 години

НАЧЕЛО на МАСИРАНИТЕ ПРОВЕРКИ ще стои "министър" Винеткова!? ВНИМАВАЙТЕ!!!

17

Тикво, ти имаш ли?

преди 8 години

Психоатаки за да отива българина за винетка!

16

Анонимен

преди 8 години

С една лилетка може да се карат над 10 коли. Селските тарикати забравиха че ние сме нация техническа. Това ни остана от бай тошово време. А селянчетата си мислят че ние дето сме живяли по тошово време вече сме измрел и край с нацията техническа? Да ама другият път сме измрели. Нашето поколение и оцветен бензин държавен от зиловете прЕчистваше от оцветитела та с една лилетка ли няма да се спРавиме? Алоооо селянчетата още сме живи старите не забравяйте че ще ви го нафърфориме отзад квадратният!

15

Анонимен

преди 8 години

И това няма да помогне на тиквуня, баце усеща че мути вече си отива и почна да кокетничи със сергишев.

14

ВЪН

преди 8 години

Всички коли на жълтите павета! Няма да стане иначе!

13

оставка и прокурор

преди 8 години

Айде Борисов пак закъса за пари. Пак ще пълним бюджета от шофьорите , най-лесните жертви!