20

пръц

преди 8 години

Колко сме глупави всички.Каква омраза и жажда за кръв и победа.Ако някоя по напреднала цивилизация ни открие,най вероятно ще ни унищожи като по филмите.

19

Делян

преди 8 години

Демокрацията не е за прости и неуки хора, не е за племена! Ние, БГ, сме ПЛЕМЕ, при това с претенции, но мързеливо и крадливо ПЛЕМЕ!

18

Гъци

преди 8 години

Тази статия да не се опитва да шмърка за правителството на Мурси и Мюсюлмански братя? Може би трябваше Египет да стане сърцето на Ислямска държава? Имат ли идея т ъ па ците, пуснали тази статия, каква е алтернативата на режима на Сиси? Имат ли идея под логите, написали и публикували тази по мия, че Сиси спаси Египет от съдбата на Либия и Сирия?

17

ЦК на либерастите

преди 8 години

Където има ислям там демокрацията куца!

16

чико

преди 8 години

Така е, когато държиш на реда в държавата винаги си недемократ.

15

Анонимен

преди 8 години

Само послушните диктатори са демократи, иначе няма да можен да се изкарват пари от тях и те ще станат много зли в очите на хората. След като свалиха Кадафи настана една демокрация и равноправие и най-важното, че стандарта на живот на обикновените хора "удари" небесата. За някои и в буквален смисъл.

14

duh ho

преди 8 години

Останах силно засегнат от тази статият. Наистина ли ни смятят за чак толкова глупави?

13

хехе

преди 8 години

ДЕМОКРАЦИЯ = НЕО-КОЛОНИАЛИЗЪМ

12

мйорски

преди 8 години

Където е стъпил американски ботуш само разруха хаос и война ....Югославия Ирак Афганистан Либия сирия Египет Украйна ......когато решът сме ние на ед ...в техните ръце сме .....даже и танкове си вкараха в Бъгария .....ако им се наложи !!а скоро Турците ще пазят небето ни ...защото америка и НАТО разби армията ни

11

Крети

преди 8 години

Щом слугити на САЩ *** пътят на Генерал СИСИ е правилен. Видяхме демокрацията и в Афганистан и в Либия и в Ирак. Следователно за Арабите трябва здрава ръка виждаме какво стана в Кйолн и във Виена и в Париж. Така че тия алабализми ги разправяйте на третополовите.

10

Цък

преди 8 години

До Анонимен---------------Никъде братле, но илюзията дава криле!!!!! -)))))))

9

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам защо всички държави в света трябва да имат еднакво управление.

8

цък

преди 8 години

А стига с тази псевдо-демокрация!Няма такова животно в мюсулманския свят.В Саудитска Арабия или Катар да не би да процъфтява "демокрацията"?А "демократична" Либия, Ирак, Афганистан и Йемен що не споменавате, да не би там свободата, толерантноста, реда и хармонията да цъфтят процъфтяват, пък ние да не знаем, а????????

7

Анонимен

преди 8 години

Извод? Камиларските народи не са способни на демокрация...

6

Анонимен

преди 8 години

Преди да дойде Сиси на власт групи фанатизирани ненормалници преследваха и биеха жени и момичета по улиците ако шофират автомобил,управляват велосипед или са без фереджета.Преследваха ги да ги бият с камъни и тояги. Това ли е демокрация?!

5

ама ха де

преди 8 години

Каква демокрация в арабския свят бълнувате.От средновековие да минат през ренесанс, после да попостроят вечно строящия се социализъм (който после ще се окаже едно недоносче) да си помечтаят за светлия комунизъм (който никога няма да дойде) и накрая да им се стовари на глават "демокрацията" та да видят "кон боб яде ли".

4

rusnak

преди 8 години

Ми тя демокрацията си свърши работата, настъпи хаос и мизерия.

3

Анонимен

преди 8 години

Е ТОЗИ АДВОКАТ МНОГО ЛЪЖЕ БЕ! НАРОДА НА ЕГИПЕТ НЕ ИСКА ДА Е КАТО ЕВРОГЕЙЦИТЕ ЛИБИЯ ИРАК СИРИЯ И ТЕМ ПОДОБНИ ЗВЕРИЛНИЦИ. ИМАМ ПРИЯТЕЛИ ЕГИПТЯНИ КОИТО КАЗВАТ ЧЕ ПО ДОБРЕ СИЛЕН ЕГИПЕТ ОТКОЛКОТО КРАВАРСКА ДЕМОНИКРАЦИЯ.

2

Нанинани

преди 8 години

България също!

1

Анонимен

преди 8 години

kvoooo che ne chuh q po visoko molq