130

Тинев

преди 8 години

Да живеят всички БКП-та по всички земни кълбета.Ура другари.П.П.45 години стигат, а? Но пак те са на власт, а?

129

да бе

преди 8 години

Един въпрос,как Сл Триф ще ни оправи щом участва в обръча на Доган дълги години ,може да го е напуснал ,аз незнам ,негова работа.Но как ще ни оправи човека приятел на Мултигрупаджията Павлов? Който съсипа БГ .Все едно гл . редактор на Демокрация Сидеров дето зовеше за много либерализъм да ни оправи сега ......... Просто Сидеров се ичерпа за ДС и и де ред пак на нашето момче .

128

КОРИТАРОВ ЕФЕНДИ

преди 8 години

AGENT АЛБЕРТ КОРИТАРОВ, И ТОИ Е ПРИЕЛ ИСЛЯМА..ОТ 3 ГОДИНИ Е АГЕНТ НА ТУРКИИЕ.ЮНАЛ ЛЮТФИ МУ ЗВЪНЕШЕ В ПРЕДАВАНИЯТА, НО ИНКОГНИТО--БЕЗ ДА СИ КАЖЕ ИМЕТО....И МУ СИПЕШЕ ОПОРНИ ТОЧКИ.САМО СЛАВИ ТРИФОНОФ МОЕ ДА ОПРАВИ ТАЗИ ТРАКИИСКА *** НАРЕЧЕНА БУГАРИА.

127

е

преди 8 години

Как да вият срещу Местан бе другарю ,след като другаря Борисов пие кафе с него .

126

Анонимен

преди 8 години

За да има някакъв прогрес в държава била оглозгана и опустошена от комунистите, единствения шанс който може да й се даде е да се избият ВСИЧКИ комунисти, ДО КРАК. Като този смийгъл на снимката горе. Не напразно пиша всички и до крак с главни букви. Защото това е ЕДИНСТВЕНИЯ шанс за просперитет. НЯМА ДРУГ. А не да се издигат за кандидати за министри, премиери, шефове на О-Не-Не и подбни.

125

срам

преди 8 години

Защо не виете срещу Местан и ислямиската партия ,която създава и най-вече ,която е финасирана от Ердоган и подчинена на него , а виете срещу БЪЛГАРСКАТА кандидатура за ООН.Пожелавам ви да ви напънат и вас и децата ви ислямистите ,та да видим за кого ще виете тогава.Нямате национално достойнство!

124

исторически

преди 8 години

Винаги ми е било смешно ,когато комунистите ползват фашизма за дъвка.Сталин им го заповяда 30 г и не спряха да говорят това.Хитлер не е фашист,фашисти са Мусолини и левичарските му приятелчета като Троцки и Ленин .Ама вие тия неща не ги знаете. Хитлер е почтен човек ,нещо непонятно за *** дето се наплодиха между 1945 и 2005 .Да,Хитлер не е болшвик ,но това не значи ,че е и фашист.

123

Анонимен

преди 8 години

Какво ще правим с бившия съпруг Любо Коларов комунист професионалист , къде ще го пратим .

122

исторически

преди 8 години

ББ мяза на цар Борис 3 през периода 1941 43 ..Лъже,*** ,изменчив,..уж да си запази властта .Накрая знаете докъде я докарахме с безпринципност.Без Македония и жертви във война срещу човека дал ни Македония.Срамно .

121

Анонимен

преди 8 години

Браво за номинацията, "този въпрос ми тежеше като воденичен камък". "Вече ще живеем в България къде къде по-добре".

120

ИЗВОДИ

преди 8 години

Тогава приятели дето си си останал комунист,просто не си такъв .Те са те измамили ,ти си бил с чест и достойнство за разлика от Доган ,Дайнов ,Гоце и тн ...... Мислел си се за болшевик .но Бердяев ще те помисли за наивник ,истинските болшвики винаги са на власт ББ ,Митов,Кунева.

119

от скрина с нафталин

преди 8 години

И тази стрина я изкараха от скрина с нафталина.

118

до 220

преди 8 години

Не става въпрос за дребните честни редови комунисти! Става въпрос за комунистическите ръководители-мафиоти, които без срам са оставили заграбеното на наследниците си, за да си купуват апартаменти за милиони в Ню Йорк! И моите баща и майка бяха комунисти и наследството ми е един мизерен апартамент на изплащане! Сори, ама не е същото!

117

извод

преди 8 години

Защо Бг ще се ислямизира ?Простичко е ,описания феномен на болшевизма оцелява в името на властта и парите като променя просто цвета .Агент Виктор също беше комунист преди да стане евроатлантик .БД няма скруполи да приеме исляма за да остане начело на музея за още 20 години .Това е Желевизма господа . Това е болшевизма описан от Бердяев . Там не се търпи рицаря с честта като Филов ,не там всичко е само едно - властта и парите.

116

Мими

преди 8 години

Бойко Борисов с поредната крачка назад! Г-н Борисоооов, затова ли гласувахме за ГЕРБ, за да гледаме как предлагате за шеф на ООН наследник на тежка комунистическа номенклатура? Баща й е бил комунистическия Недялко Недялков. Срам ме е от Вашата безпринципност!

115

сс

преди 8 години

До ВеселякаЗначи за да съм българин, трябва да подкрепям-фашизма-комунизма. И като се разглеждат кандитатурите, ще се каже"България издига потомка на човек от доктаторски режим". Ето това вече ще е българско. Знаеш ли колко съдби е унищожил баща и, а? Само питам.

114

ИЗВОДИ

преди 8 години

По принцип БКП е само едно -завист - това е идеологията на болшевика според великия Бердяев.Завист ,която стои в основата на тяхното обединение в името на властта -Дайнов,Костов и Филип ,Желю Митев ........ Идеите за тях са просто нищо повече от смяна на линията и опорни точки - Волгин ,БНТ и БНР.

113

ИЗВОДИ

преди 8 години

БКП са хамелеони .От комунисти като нищо могат да станат мултикултуралисти ,а после и патриоти - Доган ,Сидеров,Слави , БД.

112

Веселяка

преди 8 години

До ссЯвно в теб няма нищо българско.

111

М

преди 8 години

Абе тия препарирани еврочиновници не се ли интересуват каква е обществената нагласа за тая жена?