31

Анонимен

преди 8 години

Защо един тир ,учете се от гърците ,така се прави но едновременно с много тирове .

30

Анонимен

преди 8 години

К'ви блокади, к'ви 5 лева бре? Блокират "Орлов мост" - на управляващите (лапнАли кокала) им е все тая. Тези- блокирали Кулата- Ципрас си пие узото и му е през ***. Протестиращите правят *** на хора които са на техния хал. Като имаш претенции *** пред парламента или лЕгни пред колата на управляващия от който не си доволен. За какво пречиш на хората като тебе, дето се "трепят" и мизерстват за насъщния. А?

29

Анонимен

преди 8 години

Ако видиш византиец на пътя- дай газ до ламарината.

28

Анонимен

преди 8 години

До АнонименОблечения, и да ме кани някой - не бих отишъл! Има по-цивилизовани страни за посещение от Гърция и спокойно мога да си изкарам почивката по-добре, отколкото да хрантутя наглите и мързеливи южни съседи!

27

Анонимен

преди 8 години

И пристанищата са блокирани и магазините не работят, просто наще тираджии са наи кресливата из мет на света.

26

Анонимен

преди 8 години

Не е блокирана само границата и магистралите са блокирани, просто българския тираджия като наближи границата и придобива смелост, също като *** в глутница.

25

ММ

преди 8 години

До АнонименЕдно е протест срещу политиката на правителството а друго е изнудване. В момента тия зеделци няма какво да правят и ходят да играят на казината на границата и да се напият. Като почне сеидбата ще се махнат. Освен това го правят всяка година и отиват да се напият далеч от жените си. Като искат да протестират да го правят в градовете си а не да спират бизнеса на други страни.

24

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевА Вие на какво сте свикнали да работите без пари и евробюрократите да Ви правят на ***.

23

До всички пишещи

преди 8 години

Каква ще е разликата,ако фермерите,вместо да са блокирали граничните пунктове,са блокирали по-долу магистралите си? Не е ли пак същото, тировете блокирани, но вътре в Гърция!? Просто гърците се борят отчаяно за правата си,тъй като никъде не пишат,че увеличават много данъците,както и здр.и соц.осигуровки. Данък 29%+100%капаро за следващата год.+2% данък за безработните+650евро,че имаш фирма+4800евро соц.и здр.осигуровки и то за тебе не остана нищо.

22

Анонимен

преди 8 години

До БойкотНикой не ви кани в Гърция бе гольовци.

21

Бойкот

преди 8 години

Вместо да подкрепям гърците, бих ги бойкотирал изцяло - никакво ходене в Гърция! Всички трябва да го направим!

20

Анонимен

преди 8 години

Робски и *** народ сте, вместо да подкрепите гърците. Очевидно сте доволни от заплатите и пенсиите в България скотове нещастни.

19

ss

преди 8 години

ае защо тираджиите като блокираха границите не ги защитавахте? защо 2 пъти миналата и по-миналата година турските кпп-та бяха блокирани от тираджии? защо тогава не ревахте ... ай сектрир ! както и тираджиите ни блокираха в българско пътищата така и гърците може да блокират в гръцко квото си сакат... от не минът през турко към гръцко или от македонско към гръцко? щото ще тряя митничари да прегледат багажа? май ке секне краденето на ДДС и контрабандата ...

18

хх

преди 8 години

Това лесно ще се разреши .Като им стане продукцията блокада на границата и да си я съхраняват в Гърция .Тогава това което произведат ще си го хапват сами

17

Одисей 1

преди 8 години

А бе нали подскачаха тези *** с Охи Охи и пееха Бела чао бела чао чао и нашите червени боклу ци ги подкрепаха

16

Анонимен

преди 8 години

По-т ъпо и м алоумно животно от български тираджия няма.

15

Анонимен

преди 8 години

Къде е оня пр*так премиера, тоя сел*нин дето е прочел една книга през живота си да сезира, който трябва. Браво на нашите тираджии, няма да им търпим на тея *** протестите.

14

Булгар

преди 8 години

До АПОСТОЛУС ПАНАЙОТИСДа го ... под вода...

13

MM

преди 8 години

До АнонименЧовек не се обаждай некомпетентно, блокадата е за камиони и са затоворени всички пунктове с Гърция. Работя точно с такива превози от и до Гърция и следя положението постоянно. Единствните варианти са през Македония но там има бежанци и проверяват камионите, а другият е през Турция където проблеми няма.

12

АПОСТОЛУС ПАНАЙОТИС

преди 8 години

МБУГАРОС --- НЕ ИДВАИТЕ В ЕЛЛАДА. ВСИЧКИ НОМЕРА НА ТИР-ОВЕТЕ СА ЗАПИСАНИ И ВТОРИ ПЪТ ВЕЦЕ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗАТ В ЕЛЛАДА...ЩЕ ИМА МАСОВА СЕЧ ЗА МБУЛГАРАС.НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ НИКОГА НА ГРЪЦКА ЗЕМЯ...НИ КО ГА !!ЩЕ ПРИЕМЕМ СПЕЦИАЛНИ ЗАКОНИ САМО ЗА МБУЛГАРИС.