96

Анонимен

преди 8 години

Изключително слаб дебют. А играта не е компютърна.

95

До бг-Стадото

преди 8 години

Като четох от тук от там коментарите как всички се радват на нечия смърт , мисля че си заслужава българина съдбата да гние в мизерия и да се въргаля в собствената си завист, омраза и егоизъм! Заслужавате си и Борисов и всички депутати , дано да ви управляват още дълги години!Тъпо българско оскотяло Стадо !!!!!

94

Анонимен

преди 8 години

Онз е кокаинов наркобарон, мyтpa, дето ходи с няколко калашника в багажника на AMG-то. Не се занимавайте с него.

93

онз

преди 8 години

До koprioразбира се единствено и само дали си го опаткал с първия патрон, "войниче". или можеш ако не нападнат да прецедиш единичен през спусъка? айде *** пини едно кафенце

92

онз

преди 8 години

До koprioпървия е халостен на оня от дкмсто дето е пощаджия и чака да го пратят да учи в москва. щото си не знае и номера на автомата. а тия дето са видели кво е не го забравят до края на дните си. тиа филми, в кварталния локал след трета бира.

91

Стар устав

преди 8 години

По съкратената процедура съшо може: "Стой, стрелям" бум, бум,буууум....

90

Бай Шиле

преди 8 години

И ко ми се Вайкате за един престъпник?Ами ако беше наранил някой и беше гушнал парите, какво щяхте да правите?????Щяхте да разкостите охранителите, че не са го гръмнали.Правилно са го утрепали.А за оплаквачките на един престъпник ще кажа само едно - Дано вас ви обере едно такова младо и хубаво момченце.

89

Няма да стане

преди 8 години

Българина трябва да разбере че с кражби и далавери няма да стане!

88

от военен

преди 8 години

до пишман военен (коприо): Не е вярно, че не можеш да стреляш първи, аз да ти кажа какво пише в устава - "Стой, кой идва", "Стой ще стрелям", предупредителен във въздуха, изстрел на месо.

87

онз

преди 8 години

До Бай Шиленито е военен нито е служил, типичен случай на "офицерска дъщеря от Крим". shoot unless u re shot at беше инструктажа в долуспоменатия филм, един вид рейнджърите се отнасят хуманно с местното население. прилича на Василев, дето даваше "17 мига от пролетта" за докуменален филм.

86

варненец

преди 8 години

Еми пляскахте на Под прикритие ,филма спонсориран от Боко Тиквата , нали ? Ей ви го резултата сега , ама те бургазлийчетата искат да са като чичя си Боко , тарикати . Защо във Варна няма обири, почти няма такъв тип престъпност ? Защото всички знаят на кого посягат , и знаят какво ги чака , ако ги хванат ..и тук не говоря за полицията да ги хване , а знаете кой ....аахахахахах.

85

Бай Шиле

преди 8 години

До koprioВ кое поделение К' аашшш че си служил????

84

онз

преди 8 години

До koprioтва прилича на първите десет минути на блек хоук даун. а на нас на сръбската граница ни казваха : "нарушителя не търси оная ми работа на браздата, ако видите оръжие го натискайте, па после ше го изписваме". тва беше по соца и беше едно от малките добри неща. сега благодарение на свободата на словото подобни мекерета ги изкарват некви робинхудовци и даже има протести в тяхна защита.

83

анонимна.

преди 8 години

Кой каквото е търсил го е намерил.Все някога има първи път и ..........последен.няма да повтори.Сега бодигардовете да ги наградят. Пенсионерите ще има какво да ядат.

82

Дърт Вейдър

преди 8 години

До крадял за сефтенамирам липсата на компетентност за смущаваща. да върнат казармата, дано следващия път да търколят поне един от гардовете...

81

Държава на крадците

преди 8 години

Държавата на крадците...

80

крадял за сефте

преди 8 години

и умрял за сефте. Повече професионализъм трябва да се изисква от младежта!

79

онз

преди 8 години

До Членска карта 7аз бих предпочел едно вехто тт вместо турска ловна (гладкоцевна), като бюджетен вариант. и в конституцията пише нещо за неприкосновеността на частната собственост , май. това би трябвало да означава че имам право ако някой се опита да обере мен или имота ми , с употреба на оръжив, да стрелям без да се обяснявам. а тука ако свитнеш интеграционен с брадва докато краде кабела от вилата ти отиваш за 20 години на топло.

78

.

преди 8 години

Работил като охранител и тръгнал да обира. Тия охранители започнаха да крадат повече от крадците, от които трябва да пазят.

77

варненец

преди 8 години

В бургас са най-простите хора в България ! Всички гласуват за ГЕРБ , и искат да са като идола си Боко Тиквата и Джаро-гангстери , ама то не става така бе наркоманчета герберски ...аахахахахахах