42

Анонимен

преди 8 години

А бе, тия нали бЕха умрели то глад там бе, а пък спътници изтрелват? Краварите се насмели, съвета за сигурност на ООН се събира и всички се набират от гладуващите севернокорейци. А на проспериращата евротлантическа България турски самолети и пазят небето - смЕх, смех, смех...

41

Анонимен

преди 8 години

До до 104Не бъди толкова сигурен, ти бил ли се в Северна Корея, за да знаеш как там стотици хиляди умират от глад - нали нямали никаква информация за тях. Но е факт, че така умират от глад, че за 30 години под тотално ембарго и изолация наложени от Америка населението на Северна Корея се увеличи от 10 на 23 милиона, а за 25 години под американско "партньорство" евроатлантическа България намаля с една трета и от 9 милиона стана 6 милиона.

40

до 104

преди 8 години

*** за какви огризки ми говориш в кофите в Северна Корея?! Само ти ли не знаеш, че стотици хиляди умират от глад, други стотици хиляди умират по затворите и концлагерите, там хората са като сенки, там няма нормален живот и наистина по селата където глада е най-голям се прехранват като изравят корени! Кво ми хвалиш тия ненормалници - лидерите на най-долния и жесток комунистически режим в историята, нещо като Сталиновия, но съвременен, 70 години след него, където живота на човека не струва пукн

39

Анонимен

преди 8 години

Северна Корея изстреляла спътник в Космоса и съвета за сигурност на ООН спешно се събира на заседание. САЩ започват нова война някъде по света срещу суверенна държава /Югославия, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и т. н/, но същият този съвет мълчи, сякаш нищо нередно не се случва. Е, докога тези двойни стандарти питам аз. Докога тази открито фашистка демагогия. Спътника ли е по-опасен или Третата световна война, която ни подготвят янките, милитаристи отвъд океана.

38

до 100

преди 8 години

В Северна Корея няма пенсионери! Измират в предпенсионна възраст в хилядите концлагери и затвори на комунистическия режим!

37

до 93

преди 8 години

Е как няма да се увеличат, като никой не може да излезе от концлагера Северна Корея, затова и се увеличават! Горките хора все едно живеят в нещо като Джурасик парк, изолирани от целия свят и където вече 50 години се извършва някакъв злодейски експеримент на комунистическа диктатура от богоизбрана зловещата клика на изкукали комунистически лидери!

36

Анонимен

преди 8 години

A vashiq Volen kak deistva?Kato plue sreshtu turcite i sled tova glasuva za tqh li?

35

Анонимен

преди 8 години

Те ако им отворят границите на КНДР сигурно и един милион няма да останат...хаха..

34

Анонимен

преди 8 години

То и Садам се дуеше и обиждаше наляво и надясно хамериканския президент, но след това го измъкнаха от една дупка, където се беше наврял от страх и го обесиха, та и тоя севернокорейски *** ще свърши по същия начин! Ще му набучат подстриганата зелка на някой колец в скоро време!

33

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТака гладуват и пасат трева севернокорейците, че за 30 години от 10 милиона станаха 26 милиона население. А България за 25 години евроатлантизъм от 9 милиона стана 6 милиона, намаля с 1/3 и 3 милиона измряха или се разбягаха кой-накъдето му видят очите да слугуват на богатите на запад.

32

Анонимен

преди 8 години

Ким е решил след като поразработи технологията да качи всеки кореец северен разбира се на ракета и да се изстрелят вкупом сичкото комуналист на друга планета.Тук не били разбрани.Ким е предвидил и стотина ракети за българските си симпатизанти от атака.Записвания в амбасадата.

31

Евроатлантик

преди 8 години

Братята турци ще пазят небето на модерна евроатлантическа България с модерни натовски самолети!

30

123

преди 8 години

при пълна липса на новини за бг достижения четем за севернокорейските. Нормално!

29

Бомби

преди 8 години

Айде време му е и на този. Влизайте и го изнасяйте. Да се приключва.

28

Анонимен

преди 8 години

Севернокорейския народ пасе трева, щото иначе ще умре от глад, но другаря Ким разпорежда да се изстрелват ракети за милиони! На гол г-з чифте пищови!

27

Анонимен

преди 8 години

Тия тъ.пи комунисти няма какво да ядат, съсипаха народа си от глад и мизерия, но иначе изстрелват ракети за милиони $ - простотия до шия комунистическа!

26

Анонимен

преди 8 години

Останаха космонаФти в МКС само в студиото в Останкино.От там предават.Иначе ладата и с ремонти трудно изкарва 3години,да не говорим за 3 000 км.

25

dhjm

преди 8 години

До 73101То и акълец трябва.

24

73101

преди 8 години

защо ние не изстреляме нещо подобно? Защото умеем само да пишем глупости за другите...

23

Анонимен

преди 8 години

Що никой не публикувал осмиваща статия за корейския лидер?Не е ли смешно вече!?