150

SS

преди 8 години

Западната "дипломация" е основната причина за бежанската вълна, а не външната политика на Русия. А стратегическите интереси на Германия са като българските: недалновидни, антигермански и антихристиянски! Късогледите германски управници са на път отново да съсипят не само родината си, но и цяла Европа.

149

Анонимен

преди 8 години

Мм,да много е виновна Русия.Затова,че се намира там,за това че има такива ресурси.Виж Путинска Русия е виновна за всичко.За това че до нейните граници се строят бази на НАТО,за това че исконни руски земи бяха обещаи на САЩ за военно морски бази.Сега американската Европа ще се сърди и обвинява и иска начело на Русия да бъде някой като пиянката Елцин.Колко добре си бяха тогава хич не им трябваше нищо просто чаша водка и Елцин подписваше като селски кмет.Путин е виновен,че държи на интереса на Р.

148

Анонимен

преди 8 години

Интересно колко пари е изкарал автора за подобна глупава статия.Всички значими политически и икономически фактори пращат къде тайно,къде явно посредници за среща с Путин.А той си изиграва досега правилно картите.Среща се само с политици,които според него ще имат бъдеще.Според мен ще проточи преговорите за Сирия, за да договори благоприятно за Русия разпада на Украйна.Не напразно Полша и балтийските републики се изнервиха.ЕС се разяжда отвътре и след като клекна на британците какво ще го бъде???

147

до 222

преди 8 години

Брат, нищо не ти разбрах,ама сигурно е нещо хубаво щом си се напънал.Що не пробваш на кирилица пак?

146

Анонимен

преди 8 години

Есесовските медии рИват от злоба и безсилие. Днес е време да се почерпим да тази хубава новина - още един пирон в ковчега на пеераския маскарад на Запада, който закономерно слиза от сцената!

145

Анонимен

преди 8 години

Talabwärts vs eu darjavi imat do ti vraski i prikaski s Putin s Rusia samo bG Rosen i Tapite bG politizi pluat Po Rusia i Putin ot Tova gubi bG trabva diplomaziata a ne vrajda tapanari balgari. Satavame v miseria kradat ni ubivat ni Tel ismami isnasilvania a tapia bG narod tarpi i mal4i. Amerikanzite li schte vi opravat be toschko kolev preschte ironi4nata pesen leite si ja i vie tspanari

144

Анонимен

преди 8 години

Защо трябва да се ходи при Путин? По-добре е да отидете до Путин, отколкото да дойде той при вас.

143

Анонимен

преди 8 години

Всички лидери се изредиха на колене пред великият Путин, славянският Бог. Даже преди време и представители на "умерените терористи" от така наречената Сирийска "опозиция" ходиха да се молят като при ходжа да ги пощади и той им е обещал безолатни еднопосочни билети до царството на Аллах.

142

Анонимен

преди 8 години

Неистов вой от коневръза! Вярно, има рязък спад в качеството на белото, но чак пък толкова...

141

Анонимен

преди 8 години

Путин торпилира - точно попадение! Путин торпилира яко продънената евро-атлантическа гемия и избълбука здраво еврог.ейските плъшоци.

140

Анонимен

преди 8 години

Не плюйте по Зелка. Тя е съвременният Щирлиц, идеологически диверсант в тила на демокрацията. Завършила с отличен щколата "Дзержински" в Москва, тя сама иска да я разпределят на най-опасното място. Идеологическия фронт. По стъпките на полковника от ДС Георги Марков.

139

Гогата

преди 8 години

Трябваше ли баварският премиер да ходи в Москва?Нема начин, за да ти върви бизнесът, трябва да се мазниш на началството. Това е реалността, разумната политика. В противен случай - съсипан бизнес и бой по канчето. Което чака ***.истан.ската върхушка скоро.

138

Berlin

преди 8 години

Зеехофер в страната на лилипутите... хахаха. Е, не можаха ли да намерят някаква табуретка за Пyтя?!

137

Тони

преди 8 години

Ето това е най голямият ужас за Америка !

136

полит патолог

преди 8 години

Политтехнолозите още ли не са вдянали, че колкото им е по--т-ъ-п-а пропагандата, толкова повече симпатизанти на Русия създават?

135

ха-ха-ха

преди 8 години

Одисей го направиха смешен.Днес няма да има надник

134

Анонимен

преди 8 години

Одесейчо,зомбирания си ти.Русия ли запали войните в Ирак,Сирия,Либия и десетки други държави.Русия ли създаде Обама и ИД.Точно твоите работодатели подклаждат напрежение по цял свят за да точат ресурси.Дори в Украйна пак те предизвикаха "демократичните" промени.Би ли ми посочил отворко къде по света кръстосва Руския флот?Защото краварите са навсякъде.Много ми е интересно как ще оревът света ако руски самолетоносач навлезе в Панамския канал или Мексиканския залив.Много си ограничен да знаеш.Изчезн

133

прокто лог

преди 8 години

Трябваше ли българския премиер да ходи в Лондон?

132

Анонимен

преди 8 години

сейко забърши си пяната от устата и си изпий хапчетата, че се оплиташ все повече. Пийни и едно хапче за сърце - да не ти правят петорна експертиза и на теб!

131

Анонимен

преди 8 години

Тоз дето сее нещо се е пообъркал май за американците говори...