20

Аналитик

преди 8 години

Да издигнем в култ простотията и чалгата!Да живее Камата!

19

Анонимен

преди 8 години

Айде вие ругаещите като не сте простаци ходете и вкарвайте толкова голове за България преди да му гледате езика. Честито Ицо.

18

Анонимен

преди 8 години

Номер ЕДНО! Другите футбалерчета могат само да му дишат праха от обувките.

17

ло ло

преди 8 години

Честит рожден ден на Христо Стойчков. Наистина е велик българин. Може да се гордеем, че имаме такъв човек. Да е жив, здрав и дълголетник. С пожелание да му се случват само хубави неща, а тези, които пишат лошо за него са просто ***. Защо те не прославят България с нещо хубаво, пък тогаз за тях да пишат такива нещо, като ***, *** и т.н.

16

Аналитик

преди 8 години

До Анонимен 16--Елементарен си! Стоичков никога не съм го харесвал, защото е меко казано - ******к, в буквалният смисъл. Например Лечков, Златко Янков ми бяха много по-симпатични, защото в тях има природна интелигентност!Ясен ли бях!

15

Анонимен

преди 8 години

до 16Значи не си българин, а турчин. Сега ми стана ясно! Лек ти ден!

14

Българин

преди 8 години

Честито Ицка. Да си жив и здрав. Не може вече да радваш България с изявите си по терените, но ние все още се гордеем с теб.

13

Жоро

преди 8 години

Жив и здрав да е Ицо, останалото го има. Най-великият български футболист, който за щастие имах късмет да гледам....направо ми е жал за сегашното поколение младежи, които трябва да се радват на Божи 86, Малката Перука, Попето, Съни Дяков, Братя Миневи, Бандата и т.н. :)

12

Анонимен

преди 8 години

до 11Значи още по-зле- ти си ***! Не си се радвал през 94- та на головете му ли? Това ли искаш да ми кажеш?

11

АТАКИСТ

преди 8 години

Коментира на маса дузпата срещу Испания на евро 96 и вика: Понеже му казах къде ще я бия( на Субисарета) и *** при мене и ми вика " Ще я хвана", викам му: Ей, СЯ!Наистина безмалко да я хване...разтегна се максимално, но Стоичков нацели вътрешната част на лявата греда и топката мина на 10 сантиметра от пръстите му и целуна гредата и влезе в мрежата!Голямо Перде е бат Ицо! Такава спортна злоба имат малцина футболисти по света!Да си жив и здрав, човече! От един Левскар!

10

Аналитик

преди 8 години

До Анонимен 9Брато, те този мач не го помнят защото още са ходили прави под масата...тия нещастници дето го плюят.---Напротив - бях на 26 години!

9

Бургас

преди 8 години

Гордея се, че израснах във времената, когато на футболния терен играеше Христо Стоичков!!! Желая му още поне 50 години живот и здраве и дано всички доживеем да видим българския национален отбор поне наполовина силен, колкото беше тогава. П.П. МИХАЙЛОВ И ЦЯЛАТА ПОТЕРЯ НЕНАЯДНИ - ВЪН ОТ БФС !!!

8

Анонимен

преди 8 години

за 8Брато, те този мач не го помнят защото още са ходили прави под масата...тия нещастници дето го плюят.

7

Анонимен

преди 8 години

Боклу.ци сте бре! 1994-та при този гол ще ми кажете , че не сте се радвали като малки деца ли, а???? Не заслужавате нито Стоичков, нито Левски, нито Ботев нито никой, МЪ.ршиииии!

6

Аналитик

преди 8 години

Абсолютен *** - илитерат, продукт на консуматорското общество и негова емблема, служеща за легитимация и параван на елита, ограбващ хората!Това е Стоичков!

5

Анонимен

преди 8 години

Умираше на терена независимо за кой отбор играеше--той играеше заради публиката и заради клуба си, не го интересуваха парите

4

Анонимен

преди 8 години

Този човек ми даде толкова радост 94-та, че едва ли повече бих изпитал такава от чужд човек!ВЕЛИК!ГОЛЯМ ПОЛКОН!

3

8

преди 8 години

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!ЕТО ЕДИН ЧОВЕК,КОЙТО НЕ СИ ГЛЕДАШЕ РАБОТАТА,А СИ Я ВЪРШЕШЕ,ПРИ ТОВА СУПЕР КАЧЕСТВЕНО!~

2

008/

преди 8 години

МОЖЕ И ДА Е ЦЪРВУЛНИК,НО ПОНЕ Е ЗВЕЗДЕН,А ТИ СИ САМО ЕДИН КОМПЛЕКСИРАН ЦЪРВУЛНИК!

1

Анонимен

преди 8 години

Звездния цървулник.