139

Анонимен

преди 8 години

Интересно как се реже с ъглошлайф в полеви услови? Крадеця си носи агрегат или 300 метра удължител. Отделно нищо не се чува?!!

138

Анонимен

преди 8 години

Да очакваме застрахователите да отрежат с ъглошлайф няколко ръчички и кражбите на винетки ще секнат :)

137

Анонимен

преди 8 години

В Румъния винетките са електронни от поне 2 години..Кога ще ги стигнем....румънците..?

136

Анонимен

преди 8 години

Освен лепенето и задължителната смяна на номерата,сега и автоматична дерегистрация на автомобила ако няма ГО.Питам,аз имам кола,която използвам 3 месеца в годината,след като ми я дерегистрират,зашо не я регистрират също автоматично като си платя полицата,а вместо това трябва да ходя лично до най-близкият КАТ на 30 км от мен да го направя на крака?Защо всичко е против нас?И защо в Англия примерно номерата на колите никога не се сменят?Защо там талоните се получават по пощата?Англичаните по-бедни

135

Това е

преди 8 години

някакъв майтап! Все едно да ни писнат новина, че недоволни от цвета на косата си блондинки режат главите на брюнетки, за подмяна на собствените си руси кратуни. Тъпо и достойно заглавие за *** български дописник.

134

до 161

преди 8 години

Незалепена винетка е невалидна.ще Ви глобят с 300 лева!

133

ЗДвП

преди 8 години

Купувайте си винетки и си ги носете в колата, но НЕ ги залепяйте на стъклото. Така няма нито глоба, нито кражби с ъглошлайф!

132

Анонимен

преди 8 години

Ами да попитам господата управляващи: докога ще чакаме и в България да стана електронни винетките? Тогава поне риска от съсипано стъкло и откраднат стикер няма да го има, да не говорим, че фалшиви винетки се продават, всички го знаят това, но май някому е удобно така....

131

Пешо фуражката

преди 8 години

Ако скапаните полицаи си вършеха работата, това нямаше да се случва! Като те спре на улицата и да ти изиска втория отрязък от винетката, и да те видя ако си с крадена кво правим. Но те нито имат акъл да го свършат, нито имат желание, нито имат такава заповед. Интересува ги само 20-те заплатки.

130

ЗДвП

преди 8 години

Когато стикера е ЗАКУПЕН , значи е заплатена винетна такса. Следователно наказание по чл. 179. алинея 3 от ЗДвП НЕ МОЖЕ да бъде наложено.

129

ЗДвП

преди 8 години

Чл. 179. (а3) (Нова - ДВ, бр. 6 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г., изм. - ДВ, бр. 39 от 2011 г.) Водач, който управлява пътно превозно средство по републиканските пътища, за което не е заплатена винетна такса по чл. 10, ал. 1, т. 1 от Закона за пътищата, или на превозното средство е залепен винетен стикер с графично оформление, което е различно от одобреното, се наказва с глоба, както следва:От закона става ясно, че НЯМА глоба за НЕЗАЛЕПЕН винетен стикер.

128

Анонимен

преди 8 години

Другарю анонимен 146, май не ти стана ясно, че няма значение колко е винетката на месец. Въпроса е принципен, какво получавам срещу тези пари. При наличието на ефтин труд, падаща цена на петрола нашата винетка поскъпва ЗАЩО? Защо няма дневна винетка К3? Защо няма безплатна алтернатива. Защо?

127

Кина

преди 8 години

Още едно доказателство за симбиозата Държава - престъпници.

126

Алекс

преди 8 години

Щото е тъпотия това с винетките. Вместо да ти дават стикер, да си централизират скапаната система и само по номера ще знаят платил ли си не си ли. *** то и със всичко друго е така, та едва ли и това ще се оправи.

125

Анонимен

преди 8 години

За 100 лева с винетката трябва да ми направят и една филхармония.

124

Вики

преди 8 години

До 149Съгласна съм! Само миналата година правя три гуми! Пътят, по който минавам е тотално разбит ( в София). Два пъти годишно "запушват" едни и същи дупки! Работа да отчитат! Но в София поне караме с по-ниска скорост. Какво ли ще стане на магистрала със 100 км в час , ако има 20-30 см дупка?!?! Щом ще плащаме да поддържат пътищата, те ще ни плащат, когато не ги поддържат! Предлагам всеки шофьор, пострадал от дупка, да заведе дело! Трябва да залеем съдилищата с дела с/у общини и държава!!!

123

Анонимен

преди 8 години

Иване, през соца бяха оборотни туби от двадесет и нагоре лири. 5 литровите се явиха след 10.11.

122

ТИМ

преди 8 години

Това си е протест.... и с право! Съгласен съм да им плащам винетките, но искам, попадне ли колата ми в дупка на път, за който съм платил, да ми се плаща ОБЕЗЩЕТЕНИЕ!!!

121

кирка

преди 8 години

беден е българина и то много беден,ама от друга страна се смята за най европеец и с много претенции...не обича да плаща за нишо,защото е свикнал от живково време да живее на аванта,ама не се научи ,че няма нищо безплатно

120

Анонимен

преди 8 години

Другари червени каскети , винетката струва 8 лв. на месец . Ако искате няма проблем да си я купите , защото това са една бутилка ракия или няколко кутии цигари. Тази бутилка ракия я изпивате за една вечер, а винетката е за цял месец . Явно вашата опорна точка е като асфалт не се яде , като не се яде какви винетки ви гонят .