15

Булгар, Булгар

преди 8 години

*** народ, слаба държава! Затова Ви крадат парите и път за 50 млн. лева след месец е за основен ремонт (справка щата Монтана). Веднага наплюхте човека, без да познавате случая. А всички останали комшии сигурно са цвете са мирисане,а ? Сигурно пазят тишина по нощите, чистят си снега, не си хвърлят фасовете и бутилките през терасата. Пълна простотия!

14

Анонимен

преди 8 години

Най-добре съдия изпълнител да му продаде апартаментът на търг да му плати кредитите и оня да поема към кофите.Най-хубаво към гробищата,но хей няма пълно щастие ,нали? Аз живея в такъв блок където 20 % от живущите са такива ***.Бяха 2-3 апартамента,после станаха 10.Бавно и неумолимо се превръща в гето.

13

Анонимен

преди 8 години

По закона на етажната собственост, има ли решение на общото събрание на блока, всеки е длъжен да дава. Ако не дава или му ги взимат през заплата/пенсия, или го гонят от блока. Нашия блок на тоя принцип не беше пипан 40 години - мизерия и смрад в общите помещения, но чистичко в апартаментите. Докато не се избра ново събрание и целия вход се реновира, дори и от най-трудните успяхме да вземем пари - за боядисване, дограми, хидроизолация и тн.

12

anonimen

преди 8 години

i nai interesnoto e 4e vazrastnite s edna penziika pla6tat a tiq s golemite zaplati se pravqt na tarikati ima6e edin takav v na6iq vxod uj biznesmen a ne pla6ta s godini tarikat

11

Анонимен

преди 8 години

Точно така, браво на хората! Българина хем има претенции, хем не иска 1 стотинка да даде за собственото си местообитание. Който си е избрал да живее в блок ще плаща пари за да се поддържа общия дом, на който не му харесва да ходи на село.

10

пешо

преди 8 години

браво бе хора, напълнихте ми душата!! и ние имаме един такъв, опитвам се като домоуправител да се боря, но когато никой не идва на общи събрания е адски трудно. колкото до коментар 2, дето ожалва съседа - въобще не ми пука къде ще спи. ако е толкова беден, че не може 5 лева да извади, продава си апартамента и си купува по-малък в беден квартал. никой не е длъжен да го издържа. а тоя коментиращ дето говори за герб - а спри се, никаква връзка няма. хората трябва да се научат да си търсят правата!

9

Калина

преди 8 години

Принципно е абсолютно нормално!Ненормалното е, че июа една група другоцветни, които нищо не плащат и никой за нищо не ги гони.

8

аха

преди 8 години

И в нашия блок има един такъв. 5лв/месец за входа са му много, но всеки ден пуши по минимум кутия цигари. И дори понякога си изхвърля фаса на стълбите!!!

7

Ф.С.В

преди 8 години

Много лош пример - как да се започне нова война между съседите -и така незабелижимо да не виждат какво се случва около тях- грабежи икономически колапс морален колапс съдебен полицейски здравен колапс- беднотия смешни заплати - липса на работа - политици сключващи неизгодни договори за България -Принципът на ГЕРБ и на всички от 26 г насам в политиката е - Разделяй и владей -- Така направиха хората врагове един към друг- няма гражданско общество - няма интелигенция - останаха едни зверове с дрипи

6

Някой си

преди 8 години

Това,което се пропуска, е че човека няма нищо против да дава сумата, но е искал да види за какво се харчат парите.Явно е нямало отчетност, човека е обяввил бойкот и се е стигнало дотук.

5

Анонимен

преди 8 години

И това продължи 7 години

4

pepe

преди 8 години

Браво, Русе!Крайно време е българският Андрешко да разбере какво означава ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ!!Етажната собственост е отговорност към останалите, комшулук ако искате.Дребния тарикат живурка и си подредил собствената килия, а пред входната му врата разруха.Писнало ми е от тарикати, дето карат лизингови коли, а немат 5лв за асансьор...и все им била скъпа сградната инсталация.Така е в целия свят и дано да става все по популярно в България. Трябва да се знае че безплатен обяд няма!!!

3

Parcuc

преди 8 години

И в нашия вход има един такъв и май е крайно време и ние да го осъдим. 5лв на месец не може, т.е не иска да даде колкото му е таксата. Млад, здрав, работи и като го питаш как е положението винаги е много тежко...и той дължи сигурно едно 400-500лв.

2

didiridi

преди 8 години

кадет иска да спи ...все друг да им плаща на такива сметките.

1

иван

преди 8 години

и ако е беден и няма на улицата ли да спи?