119

Членска карта №7

преди 8 години

до 213Това ли измисли, хапвайки си асадо на чаша Малбек!

118

Анонимен

преди 8 години

, номерът със Су-24 мина, защото е стреляно съвсем отблизо в задна полусфера без използване на радар (AIM-9X с топлинно насочване).Сега такъв номер вече не е възможен - бойното поле се контролира и от С-400, и от С-300Ф на Варяг, и от дежурни във въздуха Су-30.Затова топлинното насочване отблизо отпада и остава радиолокационното.Обаче всеки, който включи радар на захват, веднага ще бъде засечен и унищожен, независимо във въздуха или на земята. Заповедите и предупрежденията по темата са пределно ясни и съм сигурен, че руснаците само чакат някой да настъпи мотиката, още повече имат д

117

Анонимен

преди 8 години

Само дето турците не могат да кажат, къде и кога е станало нарушинието. Да покажат карти, спътникови данни и т.н. Но нямат такива, защото това е измислица за да измолят от Путин среща за да им опрости греховете.

116

Анонимен

преди 8 години

До Eксперт ПВОДа, този път самоета е надхвърлял възможностите за атака и не са посмели да го направяр

115

Анонимен

преди 8 години

Не само се знае какъв е самолетът, но и точно кой е. Дори и при смяна на двигателя, пак може да се определи. Всеки се има уникална турболенция, даже и специално да са правени като близнаци. Като пръстовите отпечатъци е. Това разбира се важи и за подводници и за танкове и т.н. Съвременна ракета може да си "намери" своя танк, независимо от маскировката му. Стига да се движи, или да стреля.

114

Анонимен

преди 8 години

До Станой от АхелойНякакви господа с CRU карти, явно черпят информацията си само от независимая гЪзета и комсомолская правда и са склонни да отричат всичко поместено в други медии, включително и в националните. Нямам намерение да образовам никого. Принципът, че една лъжа изречена сто пъти - може да се превърне в истина, не винаги проработва в една демократична държава, па макар и от посткомунистически тип !

113

Членска карта №7

преди 8 години

До Eксперт ПВОРазбира се, че има! Но истерията, която се поддържа, до нищо добро няма да доведе. Нарушения на границите при бойни полети, за период от няколко секунди е напълно възможна... Възможно е и грешка на радарните системи! Кой би гарантирал, че в рамките на няколко секунди са изчислили с точност координатите на целта!??? Турция търси конфронтация, защото за момента е сред главните губещи! Търси повод да вкара аскера в Сирия.

112

Анонимен

преди 8 години

До Станой от АхелойНе си прав - твоята наглост няма никакви граници!

111

Eксперт ПВО

преди 8 години

"Как може фесовете да са го засекли и да са остановили от кой модел е като не е имам Визуален контакт"Има си начин, да се Установи.

110

Анонимен

преди 8 години

Как може фесовете да са го засекли и да са остановили от кой модел е като не е имам Визуален контакт НЯКОЯ ГАРГА С КАМЕРА ЛИ ГО Е ЗАСЯКЛА.И как са го предупреди ли на руски и на англииски .да не се се объркали с пътнически самолет който е Минавал на близо.

109

Членска карта №7

преди 8 години

До Станой от АхелойИ кога са станали тези нарушения на въздушното ни пространство, другарю!?Астрологът на Републиката ви осведоми!??

108

Анонимен

преди 8 години

Турците да си купят по-хубави монитори щото отсега нататък така ще е руснаците ще летят където им е кеф под шапсата на С400,а те ще си изпускат газовете от злоба и безсилие на земята....хахааааа

107

Анонимен

преди 8 години

Никакъв самолет не е летял, защото целият руски мир днес безутешно скърби и се подготвя за нова Отечествена война по повод на печалната кончина на храбрата елитна казашка спецформация "Разведполк Троя", подло избита до крак от Донбаските бандити на ДНР.

106

SS

преди 8 години

Да, ама не е бил 1 самолет, ами са били няколко, и не изтребител, ами бомбардировачи.И не руски, ами на кюрдите... :):) Тренират в бойни полети да пускат бомби над Анкара, а после т,нар. "истанбул" сам ще се самопредаде на гърците, за да оцелее...

105

тролгеносен

преди 8 години

Руснаците провокират непрестанно. То не бяха прибалтийските републики, не беше шведското крайбрежие, прелитания над американски кораби, летене над турска/натовска/ територия..........И после като ядат дървото някой друг им е виновен.

104

Анонимен

преди 8 години

"Попитали руски пилот каква е разликата от турци в Сирия и турци в турция."Хубаво е от време на време да пречупим балканското си его и промитите си от пропаганда мозъци и да признаем, че както на нас са ни взели територии населени с българи, така и на турците са им взели територии населени с турци. И двете страни сме губещи. А причината да губим е тази, която пуска заповедите за промиване на мозъци в България. Спомнете си кой "брат" беше срещу нас в няколко войни. Кой ни нападаше безпричинно.

103

Експерт ПВО

преди 8 години

"Нито един подобен радар не е способен да установи типа и държавната принадлежност на въздушния обект"Това не е вярно.

102

Анонимен

преди 8 години

Просто братушките ползват последната актуализирана карта. В нея е указано, че тяхната нова военна база "Дзерджински" е на 120 км от бившия Истанбул, още по-бивш Константинопол. По-близо не може, поради силната радиоактивност на кратера.

101

Анонимен

преди 8 години

Прави са руснаците,не са навлизали в Турция,летели са си над руска територия просто турчетата на са го осъзнали още.

100

Анонимен

преди 8 години

попитали турски пилот каква е разликата между Су-24 и Су-34.-Няма разлика-отвърнал, и двата горят еднакво.