31

Ангел

преди 8 години

Асфалтирайте "Цар Борис"!!!!!!!!Стотинки ще е на дона на цената на метрото!!!

30

ЛирическиаОТКЛОНИТЕЛ

преди 8 години

на БЕЖАНЦИТЕ по една КИРКА и ЛОПАТА и да ходат да КОПАЯТ не стига че издържам 1 МИЛИОН роми ами Меркела ми натресе още ИКОНОМИЧЕСКИ БЕЖАНЦИ по цял ден бичат айляк и изнасилват кат им се доеве

29

Анонимен

преди 8 години

На който не му харесва в СФ да си стяга багажа!

28

Венету

преди 8 години

А в Банкия къде ще спира ?

27

Анонимен

преди 8 години

И стъклени прегради... "Така че, който иска да се хвърли под влака, няма да може." Интересно, защо ли се хвърлят под влака в тази просперираща държава?????

26

Девил

преди 8 години

Баси, кога ще свърши тоя кошмар?! Че и кат я напраат, зер по-добре ще е - да могат наркоманите, *** и всяквата *** да се изсипва на центаро. Бах и мизерията!

25

(-_-)

преди 8 години

Откриваме топлата вода.. в повечето цивилизовани градове метро има вече над 100 години! ..прозрачни стъклени прИгради щяло да има:) На мен пък ми омръзна от ремонти и строежи. Повече от половината ми живот мина в къртене прах и мръсотия в тая смрадлива столица..

24

Анонимен

преди 8 години

Лошо нема, да се строи. По добре ли е да не се прави нищо и само да хленчиме за неуредиците в градският транспорт?

23

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да пишат червените *** то е от злоба и завист. Всичко хубаво е направено от ГЕРБ в последните 25 години . Това се вижда и червените каскети умират от мъка , защото те само знаят да лъжат и крадат .

22

На бай Тошо призрака

преди 8 години

Белким му намерят накрая на вожда дипломата за министър-председател (в минало и сегашно време)

21

Анонимен

преди 8 години

Метрото може бързо да ви превозва бързо, но е идеален затвор. А на 20 м под земята помислете как всички GSM операторите имат пълен обхват? Не винаги хубавото е ХУБАВО! Ама в бързината не ни идват на акъла някои дреболии,нали?

20

Анонимен

преди 8 години

"стъклени пригради"Туй в Руси ли?

19

ДС

преди 8 години

До 13И с какво не е заслужила провинцията ? Че основното производсвто на държавата е в провинцията. Кои са производствените предприятия в София ? 99% от работещите в София са в сферата на обслужването и туризма. Една икономика се движи от производството.

18

Няма БЛИЗ няма Рубли

преди 8 години

Днеска е хубав ден , пропагадният сайт БЛИЗ не се отваря, което автоматично остави без работа червените *** на Белата златка , 1 долар е 80 рубли и идва краят Близ

17

Анонимен

преди 8 години

Как е господа рубладжии? :)

16

бай Х

преди 8 години

До Анонимен 15Слабо сте осведомен(а), преселение към София е имало още преди 100 години, но със *** успяха да я напълнят след нахлуването на сталинските орди. В наши дни обаче хората не са крепостни и като не им се мизерства във феодализма, който цари в провинцията имат правото да дойдат в София.

15

Варна

преди 8 години

В дълбоката провинция,,София,,си стойте!

14

бай Х

преди 8 години

До ДпСНе се изхвърляй, таварищ от КДС, като направиха Дунав мост -2 Видин да не би да цъфна???Напротив, за добро или за зло в София подобна инвестиция е сигурно че ще е от полза. Разбира се, не за дивите чалгари, които без Голфо не могат да отидат у Моло.

13

Анонимен

преди 8 години

За 27 години страната се стопи от 28 области, градове и села до 2-3 града и София. Скоро ще почнат да закриват и софийското метро, защото и населението на София почна да се топи освен ако ГЕРБ не почнат да заселват бежанци и чужденци.

12

Анонимен

преди 8 години

за ко вий метро на село бре , ми нали като се покаже от земята и че го утепете с мотиките , оти било пор