9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16Отвори си Google Earth и виж със Street View какви са пътищата. Много ще се изненадаш, ако не си ***. ;)

8

хахахаха

преди 8 години

Източен Босфор - е нема такава простащина съветска.

7

Анонимен

преди 8 години

Не сте прави! Реалната руска икономика има нужда от специалисти и именно техните университети ги подготвят. Там като завършиш химия или станеш инженер не се чудиш какво да правиш, още в 3 курс знаеш къде ще работиш, има нужда от подготвени кадри. А моста еинвестиция в бъдещето. С лодки ли да ги карат младите хора, които учат там или населението на Владивосток, които отиват на острова на почивка събота и неделя?

6

Анонимен

преди 8 години

Създава се впечатление, че златният мост свързва града с един пуст остров, което не е така. На острова е построен Далекоизточния федерален университет, супер модерно съоръжение с всичко необходимо за получаване на качествено образование, плюс студентски град, също съвсем нов комплекс, със спортни зали, стадион, басейн, крайбрежна улица, плаж, места за отдих, болница и т.н.

5

Berlin

преди 8 години

Нещо не сте дочели. Пишете за Златен мост, а на снимката е Руски мост. Златен мост е толкова велик, че са забранили преминаването на пешеходци, по технически причини. Отделно сте писали, че мостът е открит през 2012-та година, но по времето на съветската епоха е бил главно от военно значение... хахахаха. О, бездарие, твоето име е Днес.бг. :)))

4

Анонимен

преди 8 години

На Руски има само 20-30 километра пътища, но пък има мост с капацитет 50000 коли на ден. Това е бетер комунизогерберастка работа.

3

възмутен

преди 8 години

Каква е тази цензура?. От кога думата "малоумие" е анти демократична ?. Този вестник пропада, вече е копие на вестник "дневник" . Да не е на един и същ собственик?

2

SS

преди 8 години

датските инжинери, японските архитекти и холанските стоители добре са си свършили работата ....

1

Анонимен

преди 8 години

Слава на Русия и Путин.