43

Анонимен

преди 8 години

"От МВР съобщиха, че е назначена проверка по случая. Не е ясно обаче кога ще има резултати от проверката.",,,,,,Резултати - на върба в шестък.

42

Do Nea

преди 8 години

Kade ima snimki ot kitaiskite nomera na mvr ministara?

41

Анонимен

преди 8 години

"Не мога да разчитам на полицията, не мога да разчитам на лекарите за моя живот, на кого мога да разчитам?!", попита риторично Стефан."В никоя държава не е цветя и рози, отговори нагло Тикв/уня. Гласувай пак за мен, матрял!"

40

www

преди 8 години

До НеаСъгласете се, че акцентите върху някои детайли не могат да отстранят основното престъпление. Акцентите при разпит на лице са ясни, те са психически или психофизиологически детерминирани. Пример за второто е, че в условия на стрес средностатичстически човек не помни лица, не помни обстановка. Помни "нож", помни "пистолет" и т.н. При едно разпознаване например жертвата може да не разпознае нападателя сигурно, да се колебае.Затова казвам вината е в полицията, там е извършено престъпление.

39

www

преди 8 години

До ТеоДонякъде съм съгласен, донякъде - не. Отклоняването на общественото внимание с брак в работата на полицията е винаги много ефективно. Какво те интересува теб например, че във висшите етажи на съдебната власт кадруват кадри на ГЕРБ и това става ясно от едни показани вчера есемеси в сравнение с това, че всеки гард, бивш полицай, може да те пребие на улицата абсолютно безпричинно и след това да те добият в полицията?А дали сме спокойна държава, трябва да се пита не МВР, а Евростат ;)

38

Неа

преди 8 години

Друго : под заплаха че ще им сложат белезници ги вкарали в колата ... Ами това е нормално . Той да не иска писмена покана ?! Набляга се на пълни глупости . Момчето непрекъснато правеше аналогия с това как според него в идеалния вариант трябва да се развият нещата . Да ама ....реалността е друга . И реално полицията се и свършила работата .

37

www

преди 8 години

До НеаНуждата от линейка на задържан в полицията се документира!!!Разбирате ли го това или не???И се документира веднага, а не постфактум. След два-три дни...

36

Тео

преди 8 години

До до Тео от НеаИменно ... според мен просто се използва инерцията от случая с Тодор и се налива масло в мелницата на "безизходицата". И тези новини са навсякъде. Обикновено, когато има акцентиране върху подобни теми се приема под сурдинка нещо важно, на което не бива да му се обръща внимание.Всяка година в Бълария стават между 100 и 200 убийства,но акцентите са само върху няколко(Сестрите Белнейски,Яна(Където уж онзи Цечи я уби),сега Тодор). Защо?А реално сме сравнително спокойна държава.

35

www

преди 8 години

До Тео 33Първо, свидетели очевидно няма или те лесно могат да се манипулират - местни лъжесвидетели например.Второ, нещата отново са ясни - лицата са задържани абсолютно безпричинно. Били са бити, това не е документирано от полицията. Иначе щяха да останат в ареста и да се опява по медиите друго.Проблемът е, че имаме организирана престъпна група и няма арести, които да възпрепятстват манипулирането на факти и обстоятелства по случая. Разбира се, имаме и отклоняване на общественото внимание!

34

Неа

преди 8 години

Въпросното момче недоволстваше от това , че полицая го попитал дали да извика линейка ! Ето това е възмутително . Постъпка на типична фурнаджийка лопата !

33

www

преди 8 години

Във всеки такъв случай полицаите трябва да бъдат разглеждани като част от организирана престъпна група, защото именно те лесно могат да направят справка за МПС-та и физически лица. А когато са част от организирана престъпна група, проверката трябва да тече докато са в ареста. Така е с организираните престъпни групи.

32

До Тео

преди 8 години

Ми тогава ти що продължаваш да мрънкаш? Някой си му казал нещо и той сега ще пише 1000 коментара да се оплаква от това.

31

до Тео от Неа

преди 8 години

Не са журналистите раздухват по грешно случая , ами и въпросния наливаше масло в огъня . Даде пример със случая с Тодор . И тях ги били без никой да се намеси . Възползва се , че случая е актуален и се опитват да се изкарват жертви....покрай случая . А изобщо не се знае истината каква е .

30

Тео

преди 8 години

Само ще вметна,че енергията,която се изразходва в мрънкане и самосъжаляване се канализира в самоусъвършенстване,щяхме ние,българите да сме много напред.Човек трябва да е психически стабилен и да не залита в дадена посока,когато прочете дадена "новина".Защото много често нещата,представени там или не отговарят на истината или са изопачени.Ако това се е случило без причина на тези момчета им препоръчвам добър адвокат и да си намерят свидетели,но пак казвам,за мен историята има и друга страна!

29

Шаран_БГ

преди 8 години

Не на мене ,уважаема госпожо министър, а аз на Вас : - С Т И Г А В Е Ч Е !

28

Неа

преди 8 години

Първо въпросното момче казва :"Благодарение на това че полицията дойде съм жив ".Това е спестено . Сутринта слушах интервюто !

27

Тео

преди 8 години

И още нещо-много статии на последък се опитват да вменят невъзможност на индивида да се защити по какъвто и да е начин от "мутрите" и "биячите".НЕ Е ТАКА!Системата е така направена,че всеки нормален човек може да създаде сериозни главоболия на полицаи,дръзнали да не си изпълнят задълженията.А камоли да опердашат някого без причина.Само трябва малко усилия и да се освободите от страха.Как-само ще вметна,че на писмени оплаквания от МВР са длъжни да отговорят.Отклоних се от темата,хайде със здраве!

26

Анонимен

преди 8 години

Типично по български! Сега и регистрация ще им направят на жертвите!!! То бива маломщина, то бива идиотщина ама чак пък толкова...Това не е държава

25

Teo

преди 8 години

До 24 и 25 - "До Теозащото още не ви е дошло времето" - Хайде моля, вече прехвърлям 30-те, а такива инциденти все с момчета между 18 и 25 години стават. Как така? Разбира се, че не бива да дърпаме дявола за опашката, но такива неща със зрели хора се случват изключително рядко. До 24 - "Не, не се познаваме и слава Богу ... " - вие сте жена, нали? Явно не се изказвам правилно и не ви позволявам да вникнете в това, което съм написал - всичко в тази статия прилича на свободно съчинение.

24

Gosh

преди 8 години

Страсбург