55

до 117

преди 8 години

Не знам дали само на янките, или се уплашиха и от големия си съсед.

54

Анонимен

преди 8 години

Щом и кетайците се намешаха, става интересно.

53

тя

преди 8 години

Време им беше на китайците! Да му мислят турците и съюзниците им американци!

52

Анонимен

преди 8 години

Най-после краварите станаха независими.От тях вече нищо не зависи на тоя свят.

51

тя

преди 8 години

Американците не щат друга намеса /КИТАЙ и РУСИЯ/ за да не се объркват плановете им за господство в тоя регион и пълното им възползване от него! ДА ама НЕ!!!

50

Анонимен

преди 8 години

САЩ е изкуствена креация. Време им е да изчезват. Русия + Китай означава бъдещето на човечеството.

49

mm

преди 8 години

По времето на студената война, света беше едно мирно място. Когато НАТО/САЩ остана хегемон започна да безчинства по света. Така ,че дай Боже да се формира още един мощен военен съюз , алтернатива на НАТО.

48

Пижо

преди 8 години

Комай това е началото на началото на края на американската хищническа хегемония по света.

47

Шаран_БГ

преди 8 години

Щом някъде по "кълбото" се появи друг бандюга, чичо Сам се разтревожва. Освен него друг не може да го "владее" този свят. Да ама Армагедон / колкото и да ни се струва глупав и невъзможен/ явно ще трябва да стане!! Точно там, в Близкия Изток, трябва да се съберат всички "велики" сили и да подпалят" топката". Все някой *** няма да издържи и ще метне ядрените запаси в действие. Който е жив - ще гледа.....

46

е да де

преди 8 години

Ха-ха демократизаторите се разреваха за нещо си видите ли само те са най, най и другите едва ли не нямат право да правят същото като тях . Били разтревожени ,вече ще е така трябва да свикват света не е техен време да си останат в краварника.

45

Анонимен

преди 8 години

До всички "вземащи присърце западнит интереси " -Осъзнайте се бе ей! Вие сте крави, не кравари -вас ви доят!

44

Анонимен

преди 8 години

До 94 разбирача, какви термини употребява наш ганйо, кошница с валути, но на кои страни ? На Венецуела сигурно, чийто президентски племенник хванаха с един тон кокаин? На обичайните подозрени, громителите на капитализма, месните племена на латинска Америка, Боливия, Никарагуа, Африканските нации от рода на Судан сигурно, рублата на дали я искат,.тя пада всеки ден, в русия има годишна 15 процента инфлация всяка година, може и да е повече, знае ли човек как я смятат?

43

Анонимен

преди 8 години

Руснаците купуват долари и евро, а не китайски пари, те рублата и китайската валута се състезават коя да падне повече

42

Анонимен

преди 8 години

До ѝЯАХе хе до кога бе дядка ? До кога е въпрос на време ? От младините си все го громите този долар , междувременно рублата стана 2 стотинки, предвождам рубла за българска стотинка

41

реалист

преди 8 години

Точно така.Крайно време беше и Китай да се по размърда.Айде стига с тия износители на демокрация.

40

ѝЯА

преди 8 години

Дългът на сащ е 19 трилиона долара, БВП на САЩ е 17 трилиона долара. Явно дългът е станал по-голям от БВП. Сривът на валутата на държава на която дългът и е по-голям от БВП е само и единствено въпрос на време. Не защото Китай или Русия ще го срутят, а защото САЩ са твърде лакоми.Китай прави собствена платежна система, не зависеща от долара. Само преди седмица китайския юан беше отвързан от долара и сега е свързан към кошница от валути, във които доларът бавно и полека ще изчезва.

39

Анонимен

преди 8 години

АМА НЕДЕЙТЕ ДА СЕ ТРЕВОЖИТЕ БЕ !!! КОГАТО КИТАЙ ПРЕВЗЕМЕ САЩ ВСИЧКО ЩЕ Е КИТАЙ, ЩЕ ИМА ЖЪЛТИ Н.Е.Г.Р.И, БЕЛИ КИТАЙЦИ , ЧЕРВЕНОКОЖИ КИТАЙЦИ, ИСЛЯМ НЯМА ДА ИМА, ЕДНА ДЪРЖАВА, ЕДИН НАРОД А !?

38

Анонимен

преди 8 години

Китай навлиза в Близкия изток САЩ разтревожен...?Крварите да не са със запазени места там?!

37

wtf?!

преди 8 години

"от режими, които не взимат присърце западните интереси."Това противоестествено ли е що ли? "че регионът може да изпадне в още по-голяма нестабилност"И накъде повече?По абсурна статия - нема! Все едно всички са длъжни на краварите!

36

факт

преди 8 години

И да се тревожат и да не се ..оттърваха коня у дерето..