25

65

преди 8 години

До днес бг-С това че ми триете коментарите показва колко съм прав .и удрям право в целта.

24

Анонимен

преди 8 години

тази атака срещу него да не заради това, че проявява неблагоразумието да скъса на изпит съпруга на бившия министър на здравеопазването Десислава Атанасова Красимир Атанасов, задочник в Стопанския факултет на Техническия университет в София.

23

Джедай Мастър

преди 8 години

Последно кой е декан на правния факултет - Пенов или Кристиян?

22

65

преди 8 години

Браво на мен!Колко четат моите писания незнам ,ама ДНЕС не ме изпуска от поглед.Да не напиша нещо не запред хората.Все нещо ми триете.

21

Анонимен

преди 8 години

Адекватно изказване на декана Сашо Пенов, че тези млади хора вдъхват надежда с усилията им да спрат произволията на Чавдар Стоянов, но се питам защо години наред колегите му, които са наблюдавали тези арогантни и наказуеми по НК действия на асистента не са подавали сигнали за запояване на производства срещу него. Дали поради нежеланието от конфронтация или пък да не спират полезната за всички посредническа дейност на Чавдар Стоянов между студенти и преподаватели?

20

Анонимен

преди 8 години

Всеки учащ/учил в Юридическия факултет на СУ знае, че Чавдар Стоянов е лицето, към което да се обърнеш за съдействие, ако искаш да "вземеш" даден изпит, известен е с влечението си към мъже, както и с постоянните си конфликти.

19

Шарли Ебльо

преди 8 години

С тази новина печелите ,,Пулицър,, !!!

18

Анонимен

преди 8 години

тъпо и плоско за отвличане на вниманието от мафията боко пеевски цацаров

17

Анонимен

преди 8 години

В бойколандия цирка тепърва предстои. Какво са няколко лициеви опори важно е гепенето да продължава!

16

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега Таков да предприеме нещо реално, не само приказки

15

хаха

преди 8 години

Голяма работа! Лигльовци! Ама така е като няма казарма..

14

От СУ

преди 8 години

Вярно е, това е чист сексуален тормоз към момчетата. Не от едно място се оплакват

13

До17

преди 8 години

Споко този е експерт към атака/това е истина/.

12

Е що така

преди 8 години

Е що така сме нетолерантни. Та нали Турция са ни комшии и даже съюзници в НАТО. Що да не им дадем рамо. Това предателство ли е или приятелство. Шъ съ гушкаме съвсем скоро с амуджите. Пък и отвъд океана ако ни пратят и малко афро американци шъ има много радост и приятни мигове. И най накрая такива асистенти ще оставят на мира студентите щото шъ имат истински мъже за избор а не някакви комплексирани хомофоби изживяващи се като мъже.

11

ico

преди 8 години

Най-старото учебно заведение........хаххаххахах......последните години тия там станаха за смях бе!

10

Д-р Разби Рачев

преди 8 години

А дали проблема не е точно това че асистента е гей.Според мен над 50 процента е това причината. И о ужас някой си гей се е самозабравил и е демонстрирал интерес към мъж. Това е скандално веднага в ***. А после съответно всеки заподозрян е длъжен да се оправдава и шикалкави. Виж аз съм семеен бисексуален и тем подобни практики И обяснения. А виж после най лесно е на се раздухват всякакви скандални детайли... ходел с бодигард-квестор и виждаш ли как той използвал служебното си положение и

9

Уйвидек

преди 8 години

Убавец! :-) Колко ли *** на начинаещи съдии и прокурори е "опраскал" асистентчето? Ей така се създават зависимости, може и да цял живот! :-)

8

бай иван

преди 8 години

Всеки луд с номера си.

7

BG

преди 8 години

А, да се хванем на бас че тоя ще се окаже професорско детенце ! Те в университетите 90 % или са дечица на професорите или са им к...ви ! Навремето като следвах имах един колега от Йемен, та като понаучи малко български и почна да чете кирилицата, един ден ме попита - а бе, що българите имате все еднакви фамилни имена ?! Питам - от къде му дойде тая мисъл на акъла, а той - ми щото четох табелките с имената по кабинетите в университета - все една и съща фамилия на няколко кабинета един до други !

6

ДС

преди 8 години

Е кво пък. Хахахахах