29

Даниел

преди 8 години

Аз бях на концерта и хората откачиха в залата. Такова шоу направи Енрике, че публиката беше докарана до екстаз! Заслужава си да се види отново!

28

Анонимен

преди 8 години

Жалко, защото хората са дали много пари. Концертът на Хулио през май беше също зле. Той препускаше през текста на песните. Явно вече не е за концерти. Винаги ще съм фен на Хулио, защото обичам музиката му. Синчето не ми е сред любимците, както и батко му Хулио Младши, който подгря излизането на баща си. Определено разочарование. А билетите са много скъпи за нашия стандарт.

27

----------------

преди 8 години

32, ами! 14 май, пак там. Не знам колко промитоглавова треа си, че да си купиш билет за този. Особено пък, ако си бил там вчера. Като ги чета кифлочите те го били лавили много и пак щели да ходят. Смятай какво им трябва на к0хите български . Дай им някой да им се въргаля на сцената и да им се хили и са готови да дадат кинти да го зяпат. Все едно си отишъл на стриптиизз бар и оставаш нез?доволена и прегракнала от пищене по някъв, който даже не се съблича.

26

Анонимен

преди 8 години

от последното изречение се разбра, че феновете нищо не разбират от музика и зобат всякаква халтура...

25

до...... 30

преди 8 години

Е то да беше само Ковърдейл.... Гледахте ли Анди колко зле беше на последните два концерта? Само Клаус и Брус май държат фронта за сега.

24

Анонимен

преди 8 години

Повече в България няма да стъпи

23

---------

преди 8 години

27, ковърдейл и той сдава багажа вече.... квото и да си говорим.

22

Анонимен

преди 8 години

Кой е тоя бе?

21

-----------

преди 8 години

25, пак нямаше да помогне, защото съм го слушала как пее на живо и си личи. Затова направо, чисто физически, ме болеше като го слушах как се мъчи. Все едно ти да си пресипнал и да пробваш да пееш? Не може да говори, пък камо ли да взема някой тон.

20

--------------

преди 8 години

22, ти защо мислиш, че отидох на този? Щот бях на предния и беше велико. ОБАЧЕ! Като не си присъствал вчера по-добре да не се обаждаш. Значи представи си някакъв който се напил предната вечер, след концерт, защото на 13-ти е бил в Лисабон, после на другата вечер трябва да пее в София. Бил ходил в болница, челото му с рана, бил ...паднал? Как се пада, ако не си пияно-надрусан? Излиза. Пресипнал. Няма глас няма нищо. Патките недокл***тени пищят и уж го надпяват. Ай сиктир от неуважение.

19

Анонимен

преди 8 години

До ---------Трябвало е да сложат аутотюн обработка в реално време

18

Анонимен

преди 8 години

Тоя като пее толкова измъчено и жално звучи, че все е едно са го били преди това.

17

Анонимен

преди 8 години

Не съм му фен. Ше използвам новината да напиша на организаторите да поканят Ники Минаж да изнесе концерт в България

16

стив 666

преди 8 години

Аман от пишман критици и драскачи , когато стигнат нивото на Енрике тогава да говорят!Аз бях на предишният му концерт в България и беше на много високо ниво, освен това бях точно до сцената и репортерите и драскачите бяха зад гърба ми !

15

Георгиев

преди 8 години

Ами като има балъци нека ходят на концерти на Енрике.

14

Той

преди 8 години

Снимка 10 - Кон с ръка хранил ли си? :D :D :D

13

---------

преди 8 години

Владислав, проблемът не беше в озвучаването изобщо. Просто господинът беше напълно неадекватен. Публиката го надГрачваше, защото то нямаше какво да се чуе от него. Звук, като ИЗПЯТ тон от неговия микрофон не излезе и проблемът не беше в микрофона.

12

----------------

преди 8 години

Концерт на Енрике Иглесиас. Местата на терена са на столове. Всичките. Такова чудо не бях виждала на концерт на този. Току що проверих, че за концерта му догодина на терен са вече само правостоящи. ВИП правостоящи пред сцената на цена 149 лева, а зад тях овцете, които ще се навият да висят за прави за 109 лева. Е, явно дорогой кретеной много си вярва. Не знам колко незадоволена трябва да си, че да висиш прав за 149 лева, сигурно минимум 2-3 часа, за да дойде Грачещият Надрусалник.

11

Анонимен

преди 8 години

Конецрът беше повече от ужасен, освен закъснението нямаше подгряваща група, сцената беше меко казано постна, ефектите бяха никакви, а пеенето под всякаква критика, разваляше всяка една песен, освен до някъде Bailando, при която дуетната му половинака оправи до някъде нещата. Пълен провал, нямаше нито танциорки, Енрике си беше обялкъл 1вото, което е хванал. Вярно опита се да флиртува с публиката, но на моменти не беше уместно, да не говорим, че непрекъснато се движеше напълно безцелно по сцената.

10

Владислав

преди 8 години

Аз не мисля,че проблема беше толкова в Енрике,колкот в организаторите. Озвучването беше повече от ужасно. Той се надвикваше с музиката,която беше по-силна от микрофона му. На концерта за рожденния ден на "М-Тел" преди 5 години беше много по-добре озвучаването.