28

Tina

преди 8 години

Добре вижте и преценете действията на Турция. Един ден тя ще действа така и в България - чрез "братята туркмени" ще предизвика гражданска война, след което ще поиска "свободна зона за сигурност" с дълбочина до Стара планина.Тогава нашите президент и премиер ще разберат какво му е на Асад. Всъщност няма да разберат... Има съществена разлика - Асад обича Родината си и я защитава до последно, а "нашите" просто ще преброят парите и ще избягат...

27

Анонимен

преди 8 години

С такива съюзници врагове не ти трябват. Чудя се ние чий го дириме при ислямистите.

26

истината е

преди 8 години

До Западноевропеец..........Вчера,Тулси Габард (член на Комитета по въоражените сили в Палатата на представителите на Конгреса на САЩ) заяви в интервю за Си Ен Ен...."Турция прави повече за ИД ,отколкото да се бори с нея"........Това са думи на американски политик и експерт!!! Искаш да кажеш,че и той е платен от Путин????? Явно си с мо-зък на враб-че...........

25

Анонимен

преди 8 години

Русия може да унищожи САЩ за половин час.Какво значение има тук някаква си турция.Тя ще прави каквото й нареди господарятот Кремъл или ще яде шамари.

24

Анонимен

преди 8 години

Циониско -Саксонската мафия владее НАТО, а Турция ясно,че е на фронтовата линия.Нали от там влизат терористите.Нали там им купуват петрола.Нали от там ги снабдяват с оръжие и храна.

23

Запознат

преди 8 години

Проблемът на НАТО и на другите западноевропейски политици начело с финансовата олигархия подържана от САЩ е че около 60-70 .% от обществото на запад подържа действията на Русия в Сирия,в България този процент е 85,затова и ревът денонощно за "хибридна война" защото истината лъсна за това кой създаде и отгледа ИДИЛ ,а и сега открито подкрепя чрез Турция.

22

Хибрид

преди 8 години

НАТО е една пародия на отбранителен съюз,с подкпепата си за Турция ясно ни дава да разберем че няма да си мръдне и малкия пръст ако за в бъдеще Турция предяви териториални или други претенции към България.

21

не

преди 8 години

Не подкрепям Турция.

20

Анонимен

преди 8 години

А! какви са тези звездички?Имам предвид death - осъденна death.

19

алоо

преди 8 години

До от 1 до 6 сати на коя планета си,на твоята Путин може и да извършва вражески действия срещу България,ама на нашата -НЕ...хващай си космическия кораб за дома и не се връщай повече тук

18

Анонимен

преди 8 години

Тоя на снимката има вид на осъден на смърт.И нека си сложи един фес на главата да се знае за какво се бори горкия.

17

в нета

преди 8 години

До Западноевропеец...........снимките ги има в нета--намери ги..и не съм русофил---просто неискам ислямистите да ви к.о.л.я.т като агнета......А това е истината--това ни чака....

16

НАПРОТИВ

преди 8 години

АЗ НЕ ПОДКРЕПЯМ ТУРЦИЯ - СЪОТВЕТНО НЕ ПОДКРЕПЯМ И НАТО В ТОВА !!!!!!!!

15

до 8

преди 8 години

До от 1 до 6 са...Почнахме хибридната война а? 10+ от администратора щото не можеш събра одобрение а?

14

Анонимен

преди 8 години

Разните западноеврогейци да си пият хапченцата.Отново започнаха с дъртите лъжи.

13

Анонимен

преди 8 години

До в нетаЕрдоган втора плесница удари на Путин след самолета, първата беше свалянето на несваляемия СУ, среден пръст за извинението не получено и заплахата да не си играе с огъня, и втората бе когато Ердоган каза на Путин че.ако путин докаже връзки на Ердоган с ИД ще си подаде оставката, но ако не може путин трябва да си подаде оставката, слънчеви очила да има някой?

12

Кого

преди 8 години

Кого подкрепя нато, ценностите на исляма!?

11

Анонимен

преди 8 години

До от 1 до 6 саНай якото доказателство за хибридната война за която говори президента Плевенлиев бе атаката на изборите и ДАНС го знае, а това че нашите медии тръбяха за най новото руско триплазмено лазерно трифазно оръжие за триплазмен огън в сирия ? Беше първа новина на всички вестници а в действителност е видео от оръжейно шоу в Щатите с американската картечница минигън стреляща в Кентъки през нощта, някой да е опровергал руските лъжи ?

10

в нета

преди 8 години

ВЧЕРА в нета излезнаха снимките на сина на Ердоган със шефовете на ИД...На тях те се бяха прегърнали като братя--и показваха традиционният знак на джихадистите--с показалец нагоре.Снимките са от лятото на 2014 год......ЯВНО съюзниците подкрепят ИД..

9

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо номер 2 Ами може би за това *** моли за извинение и слага визови режими само, да сте чували че.обединението прави силата ?