39

Анонимен

преди 8 години

ЖЕНАТА ЩЕ Я УВОЛНЯТ- И ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПРИМЕР И ДОБЪР УРОК ЗА ВСИЧКИТЕ ХОРА -КАКВО ЩЕ НИ СЕ СЛУЧИ АКО ВИДИМ НЕЩО НЕРЕДНО И ДА "ПОТРЕВОЖИМ" НЯКОГО . ТЯ СЪОБЩИ ЗА ДА БЪДАТ ОБЕЗОПАСЕНИ ХОРАТА НО СИГУРНО Е ТРЯБВАЛО ПЪРВО ДА ВЛЕЗНЕ В БУСА САМА ДА ПРОВЕРИ...АБСУРДИСТАН...

38

анонимен

преди 8 години

защо ше уволняват жена пред пенсия а христо иванов оше не е уволнен

37

някой

преди 8 години

Абсолютно неправилно е уволняването на някого ,свързан с "взрива".Няма нищо смешно и странно .Дано никога не станем свидетели на реални събития.

36

Анонимен

преди 8 години

Изглежда Боко много бързо забрави как цяла една година със своите *** протестъри държа цялата държава на крак и в напрежение. Къса памет има.

35

Анонимен

преди 8 години

До АнонименХм изглежда че някой пробва реакцията на нашите служби.- - - - Ха, ха, ха, ха, е, видяхме всички реакцийте на нашите служби ! Посмяхме се от сърце ! Но ако допуснем / макар и свръх теоритически/ че е имало някой който да ги пробва ..... и той се е смял от сърце !!!!!!!

34

sofeto

преди 8 години

Ми така се извоюват и запазват социални привилегии, пенсии и 20 последни заплати от българският мильо-некадърник!Съд, прокуратура, полиция, това е бедата на България законите да нямат никаква стойност и респект!!!

33

tupir

преди 8 години

ако за всяко изказване боко уволняваше толкова ефективно, правителството ще ше да е без министри вече, а ти си друкат глупост, но зад тях се стои ТВЪРДО.

32

Анонимен

преди 8 години

Веднъж да се съглася с бога-слънце-че са банда накадърници,такива са безспорно ,начело с главния некадърник -ББ и пасмина ,и гласувам веднага да се омитат и да не припарват вече границите на държавицата ни ,да си вземат и"бежанците"

31

Анонимен

преди 8 години

Нямаше ли да е по-лесно да издирят шофьора на буса и да разберат по лесния начин какво има вътре или може би е трябвало да отцепят летището нарочно.

30

Анонимен

преди 8 години

ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИМА ЗАМЕСЕН ПОЛИЦАЙ !!!Иявление на Бойко Борисов !

29

Анонимен

преди 8 години

на всички е ясно, че работещите на летището са едни от най - големите връзкари. затова и не ме учудва, че най - накрая излезе наяве факта, че са една сбирщина от некадърници и некомпетентни хора. няма значение какъв си, какво образование и опит имаш - ако имаш там градски/селски - одобрен си. пълна липса на професионализъм!!!!! какви антитерористични мерки, какви глупости - пълни смешници. придават си важност и половин час те пребъркват разни девойки и младежи, току що завършили гимназия.

28

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМежду мутра и полицай разликата е огромна.- - - Ха, ха, ха, ха, нима не мутра стана главен секретар на МВР ??????? Нима не мутра стана генерал в редиците на МВР ????? Нима не мутра ни управлява ????? Изобщо ..... можеш ли да ни посочиш поне една разлика между мутра и полицай ????????!?!

27

Дюнера

преди 8 години

Ало,Банкя! Забрави ли че когато ни говореше глупости за дюнерите ни гръмнаха в Бургас, а се га ми говориш, че били прекалили антибомбаджиите!Айде укроти се малко, че ни писна от простотии!

26

Анонимен

преди 8 години

БОРИСОВ , ТИКВО, ИМАМ СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ :1. КОЙ ДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА ВЗРИВЯВАНЕ НА БУСА ?2. КОЙ ДАДЕ ИНФО НА ВЕЛЕВА ЧЕ ИМА БОМБА ? ТОВА ЕДИН И СЪЩ ЧОВЕК ЛИ Е?3. КОЙ Е ТОЗИ КОЙТО Е НАРЕДИЛ ?4. ЗАРАДИ НОСА НА ЕДНО КУЧЕ ЛИ РЕШИХТЕ ДА МАНДРЪСАТЕ БУСА ?5. АКО ИМАШЕ НАИСТИНА БОМБА ВЕЛЕВА, ЩЕШЕ ЛИ ДА Я ПОВИШИШ?

25

1 куршум - 2 заека

преди 8 години

Страхувай се народе ! Страхувай се ! Така и трябва ! Да се страхуваш !!! За да може от страх за живота си да не реагираш на обирджията !!! Така го правят всички обирджии !!!и второто :Не порестирай народе, не излизай на вън по улиците до като те крадат и ти налагат обирджийски закони - може да има терористи !?С две думи - СТАХУВАЙТЕ СЕ И МЪЛЧЕТЕ !!!

24

Любо

преди 8 години

Хаха смях на парцали само за протокола стотици пъти като съм се прибирал от планина съм влизал без билет в метротов час пик прескачайки загражденията с голяма тур. Раница 60 литрова и съ. Се прибирал в нас нека помислим какво би било ако вместо с екипировка беше пълна с експлозиви та мисълта ми е ако някой иска да направи атентат тук може и изобщо няма. Да му е трудно

23

Анонимен

преди 8 години

Знаем,че BG заптиетата са много прости но защо постояно трябва да го демонстрират!!Кучетата им са по-интелигентни от тях!

22

Я да видим

преди 8 години

какво става ? - обяви вчера Велева пред медиите, като се застрахова, че това и е било НАРЕДЕНО да излезе и да каже.Какво следва ?"Бомбаджийката" от Летище София "излита"Случайно да ви прилича на нащо това ???? На сценарии ??? А кой може да си позволи такъв сценарии ??? Само от най-високо място !!! А кой е на най-високото място ????

21

Анонимен

преди 8 години

Хм изглежда че някой пробва реакцията на нашите служби. В същото време Борисов е доста изнервен и явно осъзнават това, че някой си играе с тях. Нервите му така да се опънат е най-вероятно от играта на котка и мишка където те изостават. А тази прошарена кака за да каже че има бомба значи го е чула от някой - т.е. някой от отдела и е казал - да има ! Мотивът е това за взрив на буса и оправдание. А нареждане кой дава ? БОРИСОВ НЕ УВОЛНЯВАЙ НЕЯ - А ЦВ.ЦВ. - КОЙТО Е ДАЛ ЗАПОВЕДТА! НЕ СИ МИЙТЕ РЪКИТЕ

20

Анонимен

преди 8 години

Ми тя все тая,нали гръмнаха на човеко гащите , мръсните чорапи и му потрошиха буса?И бомба да имаше пак пораженията щяха да са същите.Добре ,че го е нямало шофьора щот щяха п*о*м*и*я*р*и*т*е и него да премият.Да се чудиш кои са по опасните терористи.МВР или ДЖИХАДИСТИТЕ ?!