58

Анонимен

преди 8 години

3 млрд. бълха го охапала европейския бюджет, но е изключително срамно да се плаща рекет. И то на терорист като Ертупан. Че даже европейските лидери се принизиха до нивото да му предлагат и членство. Тая толеpастичен елит трябва да бъде изметен час по-скоро, иначе не ЕС е пътник, ами направо целите европейски народи!

57

tih velikan 681

преди 8 години

Karakachanov,ne zavisi ot nas.Vinagi v EU sudbite na durjavite 28 se reshavat ot 5-8 durjavi golemite.Eu napravi tazi GRESHKA samo,samo zaradi misulta che EU ZAGUBI UKRAINA I ZA DA SE BORI S RUSIYA PRILAPA TURCIYA.DVETE TEMI ZA UA I TURCIYA SA TABU OT 10-15 GODINI,A SEGA PRIBURZA,ZASHTOTO EU MOJE DA SE RAZPADNE.UK E NA RUBA,NO S TAZI STUPKA NA EU,UK E VUN,ZA DA ZAPAZI SEBE SI.ZASHTO TRYABVA EU DA SE BORI SRESHTU RUSIYA...KAKTO I DA E..BG KUDE E?????!!!!!!

56

Анонимен

преди 8 години

А нашата тиква подкрепя Ердоган!!! Тикво проста пътник си!

55

Западноевропеец

преди 8 години

КРЕМЛЬ КЕ ПАДНЕ

54

Анонимен

преди 8 години

ТОВА Е ПОЛИТИКА НА МЕРКЕЛ...

53

До 74

преди 8 години

Не му се радвай много,че малко му остана...Не бързай да се радваш за турчина Ердоган, защото тепърва ще бере ядове...

52

Aa

преди 8 години

Господин Каракачан, май е турско име или:-D, каквото и да е, но подсъзнанието ви не е европейско, това не е патриотизмът, това е байганьовщина.

51

Непознат

преди 8 години

Браво на Ердоган знае как да си пази територията, само нещо да литне по въздушното пространство бум.Не вярвам скоро време някой да прекрачи въздушното пространство на Турция.Чак му се кефя.Ей тука ще ни изтрепят с ракети и бомби, и разберете няма кой да ни пази.Тоз горе на снимката като го гледам само може да лае и ще напълни гащите преди всички останали.

50

Анонимен

преди 8 години

Браво на Турция! Бръкна им в здравето на ***

49

Заветът на дьо Гол

преди 8 години

Европа, обедина от Атлантика до УралЕвропа извън НАТОЕвропа със свои въоръжени в т.ч. ядрени силиЕвропа за европейците.Холанд, Меркел, Юнкер и останалите го забравиха. Те предадоха заветът на бащата на Обедина Европа, героят на съпротивата, обединителят на Франция, президентът на Свободна Франция Шарл Мари дьо Гол, който ценеше високо България и българите.Както и същите Юнкер меркел и &, предадоха България и Българите отново под турско робство, без да се посвенят дори.

48

Анонимен

преди 8 години

За Коледа съм в Турция. Кеф!

47

Анонимен

преди 8 години

каракачан е турско име 100 процента мамами са е. турци хаха

46

ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ

преди 8 години

се разпада заради НЕАДЕКВАТНИТЕ ПОЛИТИЦИ. И в БРЮКСЕЛ и по места. За нашите даже не е нужно да споменаваме

45

Анонимен

преди 8 години

Турците работят добре и са желани на запад

44

Анонимен

преди 8 години

Турция си изигра перфектно картите!

43

Анонимен

преди 8 години

Турците вече е в много по изгодно положение от българите в ЕС. Могат да пътуват свободно като българите в ЕС, а въпреки ограниченията за работа един турчин много по лесно ще го назначат отколкото българин след нагативната кампания на запад срещу нас. Турция има голяма общност и лоби във всяка западна страна, там знаят, че турчина работи добре. И няма да плащат вноски в ЕС, да слущат еврочиновниците и да внасят западни стоки които съсипват местните. Да си останат така, да не се натискат за ЕС.

42

Анонимен

преди 8 години

*** от ДС.

41

Анонимен

преди 8 години

К'во беше това ВМРО и кой е тоя?

40

ДО 55

преди 8 години

Стига с тази радиация. Има чисти и екологични водородни бомби, които са поне толкова мощни! Успех на Русия в защитата на православието!

39

Мишо бирата

преди 8 години

Всяка една държава членка на европейския съюз трябва да каже " да" за да се приеме Турция. Съмнявам се Гърция, Кипър, Румъния, България или Унгария да кажат " да"!!!! Турция никога няма да стане членове на ЕС защото първо не са европейци и второ имат религия различна от европейската!