57

Анонимен

преди 8 години

Израелците са умни хора.Турците са в 15 век,а Израел е в 23 век.

56

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 84Те ако израелците не бяха светлинни години напред до сега арабите ги бяха унищожили. А за ВВС да не говорим изобщо. Попиляха арабите и в Египет и в Сирия .......Натръшкаха де що руски самолет литна:)

55

аз

преди 8 години

Ей, тия с прашките пак са изстреляли самолета в грешна посока! Ластиците им китайски, а пък после обвиняват руската техника, че била калпава...

54

Анонимен

преди 8 години

До тролгеносенЧак пък на светлинни годи пред C-400 :D

53

Анонимен

преди 8 години

В тубата е истината! Огън и жупел се сипе върху *** глави.

52

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Руснаците са си научили.... ТУРСКИЯ УРОК!!/...ПАРЕН--КАША ДУХА../

51

тролгеносен

преди 8 години

До ПаметливНатаняху "изхвърча на пожар ли"?? Хаххааха!! ***, израелските ВВС нямат равни на себе си, от мен го запомни. Пилотите им са с "нальот" над 700 часа годишно ако изобщо знаеш какво е това. Последни модификации на Ф-15 и Ф-16 подобрени с техни технологии. Противоракетните им системи са светлинни години пред руските С-400. Ей ся на ша "изхвърчи" Натаняху, как да не.

50

А,бе шиглец..

преди 8 години

...като не можеш да караш самолет-----или слизаш от него /или те свалят/...!!!Ясен ли съм??!

49

Паметлив

преди 8 години

Абе хора,толкова бързо ли забравихте как още в началото на руската офанзива Нетаняху изхвърча на пожар за Москва,а после се върна видимо доволен(и спокоен)!Всичко е договорено като между бели хора,естествено с много плюсове за евреите!

48

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Кво е това ..."Малдив"??!!Остров ...трактор ..животно ...или "свален самолет"...??!

47

Щиглиц

преди 8 години

самолетите се двицат с по 1000 и нагоре километра в час, един пълен завой обикновенно отнема от 10 до 30 километра. това да не е кола пляс спирачката и за 10метра е спряла

46

Аз Малдив

преди 8 години

До Ха,ха,хаааааи кои сте вие?

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Що се правиш на по-глупав даже отколкото си? Това си беше чиста проба засада. Два турски прехващача навлязоха в Сирийското пространство и минаха зад бомбардировача, който нямаше прикритие, защото не очакваше атака. Това няма как да се повтори. Сега във въздуха винаги има руски прехващачи а на земята има инсталирана батарея зенитни ракети

44

ha

преди 8 години

Каква грешка?Сирийските Голански Възвишения са Сирийска територия окупирана от циониcткия терористичен окупационен режим.

43

Анонимен

преди 8 години

До До Анонимен 46А ти руски агенте защо се смяташ че си нещо повече от един дoлен руски пaрцал? Недей да скверниш имената на Левски и Бенковски, а що се отнася до Киряк Стефчов, всеки български русофил е 10 пъти по-голям предател от него. Спомни си какво са написали Левски, Раковски, Ботев и Захари Стоянов за русия и тогава бълвай руската си отрова срещу България. Дoлен предател-русофил, това си ти и подобните на тебе.

42

Iron Dome

преди 8 години

"Веднага влязохме във връзка с него и той незабавно промени курса, и се върна в Сирия"Демек, израелците не си поплюват, и *** го знаят това. Още повече имат обица на ухото от Турция.

41

Румбо

преди 8 години

До АнонименХа,ха,***!Защо си мислиш,че между Русия и Израел има някакъв конфликт????

40

ру

преди 8 години

Ми правилно. Никой разумен човек няма да си създава проблеми умишлено. Ердоган че е куражлия, спор нема. Но то и акъл се иска. Съчетание от кураж и глупост.... е страшно опасно. Ще плати турския народ за съжаление. Както и ние, вече дълги години плащаме за глупоста и алчноста на наще политици.

39

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Турския УРОК---за РУСНАЦИТЕ ....явно вече действа!!!!

38

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 57 Охо и от турското посолство имало опорни точки!Всъщност всичко,което пишеш е вече опровергано,включително и от европейски източници!Ама продължавай да си повтаряш читашката версия.....