67

Анонимен

преди 8 години

от 85 за 78 ми е коментара!

66

Анонимен

преди 8 години

нагласен?

65

Анонимен

преди 8 години

до 79Не мога да повярвам колко плюса са ти начаткали затова че мразиш някой, който иска постоянно да побеждава. Какво е виновен Кличко че 9 години не се намери един като Фюри за да го детронира, бе? Всеки иска да побеждава...а вие злорадствате че паднал най-накрая. То по тази логика ти и тези дето са ти начаткали плюсовете мразите големите шампиони във всички спортове защото са доминатори ли? Какви сте ви бре?Нямам думи колко озлобен народ имало в тази България.

64

Роки

преди 8 години

По-смешен мач не е имало в скоро време! Единият се крие и не се бие, другият подскача и размахва ръце като клоун! Пълна пародия, трябваше да бъде прекратен мача, понеже това е селски кръчмарски бокс, а не световен!!!

63

Анонимен

преди 8 години

Вие сте наистина големи наивници да смятате , че Фюри може да надиграе Кличко. И като дойде реванша и Кличко като си вземе пак титлите, ще ви питам пак за черното тото.

62

Анонимен

преди 8 години

81 К'во има за умуване? Кличко прибра едни големи милиони освен хонорара си от 22 милиона долара за този мач и сега на реванша ще си върне титлите. Мръсни номера на Кличко, но това е част от съвремения спорт.

61

tih velikan 681

преди 8 години

Bog izbira malkite skromni smeshkovcite,za da zasrami velikite,goolemite goliatovci...Radvam se za Taisun Fyuri,sega veche ako Kubrat ima vuojnost da se bie s Fyuri,ochakvam pobeda za nashiya.No moje i da gresha

60

Reklamlar

преди 8 години

E taka...prince se bori da stane king, nekoi pat i kato cloun:-)Za kakvo se bori s' Oliver? Za halif li?!

59

Анонимен

преди 8 години

Тука половината са срещу Кличко защото преби нашия от бой, а не защото харесват като боксьор този Фюри. Това е жалко!

58

Анонимен

преди 8 години

Радвам се, че успяха да го свалят Кличко малко на земята, защото си мислеше че е безсмъртен.Но и не може да се отрече, че поздравленията му към победителя са достойни, спрямо нашия комплексар, който "продължава напред" (ама не знае че го завъртяха на 180градуса и сега всъщност върви назад), който намери хиляда и едно оправдания, но така и не се призна за по-слаб...

57

Анонимен

преди 8 години

до Блокирания в дневника..РАЗМАЗВАНЕ? Ти акъл имаш ли, бе? Къде го видя това размазване? А края на мача гледа ли как Фюри само се защитаваше грохнал отвсякъде , а Кличко го засипваше с тупаници, но не успя да го лепне както трябва за да го паркира. Ще гледаш реванша и ще видиш какво ще му се случи на Фюри, търпение!

56

Анонимен

преди 8 години

Пълен ***.Фюри е шампионк колкото и Гина-куцата.Ако това е световният шампион по бокс то тогава ...............ЗАКРИВАЙ!Изгледах няколко рунда.....и не мисля че имам нерви да изгледам цялата тази клоунада до край.Слаб Кличко (все едно слага ръкавици за първи път) и безмислен Фюри (50% от бг аматьорите се бият по-добре от този маркуч).Пълна пародия на бокс от световна класа.

55

Анонимен

преди 8 години

до 75Малко трудно ще е Фюри да нокаутира Кличко на реванша. Виж, по точки пак може да го бие, ако преди това Кличко не го излъже по точки. В крайна сметка ни очаква крайно интересен реванш.

54

Анонимен

преди 8 години

Кличко наистина не изглеждаше себе си. Явно стила на Фюри го обърка тотално. Харесва ми как се изказа след срещата. Много висок и много дълги ръце има Фюрито. Кличко изглеждаше дребен пред него.

53

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Е как са били равностойни ??Фюри просто размаза Кличко, направи го просто смешен.На мен след първия рунд ми беше ясно кой е победителя...Направи ми впечатление, че Фюри нямаше грам респект пред Кличко, нямаше грам страх или притеснение.

52

Анонимен

преди 8 години

Фюри беше по-добър коментира Виталий Кличко. Ще анализираме мача, но Владимир ще се завърне още по-силен. Чакаше прекалено късно. Трябва да си активен, да рискуваш повече в боя от близка дистанция. Тайсън е просто добър боксьор. Има неудобен стил, а Владимир не си беше написал домашното.В договора за мача има задължителна клауза за реванш. Очаква се двамата боксьори да се срещнат отново през 2016-а.

51

Анонимен

преди 8 години

Кличко е умен и не е като Тайсън.Не се наложи да го вкарват в затвора за да сдаде титлата за малко.СЗкоро ще си я върне. А снощи НЯКОЙ е спечелил мноооого пари от тото.Ето това е спорта днес.ИЗМАМА!!Измама за ***-шарани.

50

Анонимен

преди 8 години

Бях фен на брат му на Владимир- Виталий Кличко. Остана ненадигран на ринга въпреки двете му загуби в кариерата и се оттегли точно когато трябваше като световен шампион. Явно Владимир Кличко се чувства още уверен да си върне поясите щом каза, че ще има реванш. Никога не ми е харесвал стилът му на игра за разлика от брат му, който беше убиец на ринга особено в разцвета на силите си на 32-33 години.Най-великият - Виталий Кличко!

49

Анонимен

преди 8 години

до 69Хубаво, на реванша ще си говорим пак!

48

Анонимен

преди 8 години

Браво, Фюри беше страхотен! Най-много ме изкефи "In the mighty name of Jesus I thank you", докато юдеят Кличко гледаше като с***п***л. Сега слабоумните *** грантаджии ще се метнат на амбразурата да обясняват колко по-добър бил Кличко.