411

колио

преди 8 години

До 705 по времето на кумунизма български работник в коми за 2 години си купуваше 86 кв апартамент и лада от кореком без ред сега за 2 години в лондон стар мирцедес с десен волан като бая глад.

410

Анонимен

преди 8 години

До колиоМного лъжеш ейКато сме добивали толкова злато и сребро при комунизма, защо бяхме най-бедни в европазащо чакахме 10 години за Москвич и се редяхме на опашки за банани като индианцизащо накрая комунизъма фалира, а?

409

колио

преди 8 години

До анонимен в обогатения материал които изнася дънди златото е нищожен процет и едвали от него добиват злато за повече от 100 200 милионо годишно но другите метали които се добиват от този концентрат са за поне 100 150 милиарда годишно.например в пирдоп всяка минутка влиза 60тона обогатен материал в минута от които се получава 10 тона черна мед.след електролиза на тази мед презкумунизма добиваха около160 кг злато и 20тона сребро на месец.10 години съм подържал апаратура в командна зала мдк.

408

Анонимен

преди 8 години

Лошо лошо за Русия ...Путин си има много врагове в самата Русия Путин не го харесват в Европа Путин не го харесват в Турция Путин не го харесват и САЩ...Дните му са преброени ....Лошото е че Русия без Путин ще се превърне в Либия 2 ...Чеченците само това чакат .....да се обявът за независими

407

Анонимен

преди 8 години

Ооооо, вярно бе, бокооо, *** им помогни с магистралите. Както навремето ги спаси от пожар. Тъкмо ще си видиш и кученцето което подари на Путин.

406

Анонимен

преди 8 години

Я отворете и прочетете малко за историята на тия комплекси в Камчия. Самият боко има там пръст. А то си личи там кой какво стопанисва. Не отричам че има и някои обекти добре поддържани и от българи. Стараят се хората. Повечето обаче са под всякаква критика.

405

до "умните"

преди 8 години

До "умните"шорошки *** отдолу...ЗА ваше сведение,според Блумберг--"Русия остава в Топ 5 на най-силните икономики"....всичко друго са просто коментари и подробности....

404

Анонимен

преди 8 години

Когато се разходиш из руските комплекси, което не е никакъв проблем повтарям, и да почиваш в тях, и изведнъж попаднеш сред бунгалата, наистина имаш чувството че си сред шатри. Може би това е евростандарта? Има уникални грозотии...

403

колио

преди 8 години

Лукоил плаща няколко милярда ддс и акцици окъде печалба,а дъди и мдк пирдоп изнасят за 200 300 милярда наше зллато мед и сребро и декларират 100 200 милиона печалба.Кои краде по мъжкота а.мдк пирдоп произвежда 10 тона мед в минита прихода за нас отровен въздух и вода и тракиска низина с тешки метали през ГНК.

402

Анонимен

преди 8 години

До турчинНа прав път си. Само че който има земни богатства не може да изпадне в криза! Огромна част от европейската икономика зависи точно от това. Та дори и стоките които купуват руснаците от ЕС са плод на техните ресурси. Е, и Турция може да се похвали с природни богатства, например чакъл от Диарбекир.

401

Анонимен

преди 8 години

Не съм имал проблем с резервация там. Просто трябва доста по рано да направиш това, и то на чист български език.И наистина се срамувам когато обикалям из комплекса, струва ми се че от време на време навлизам в *** територия с някакви шатри и .... после разбрах че това са българи.

400

Анонимен

преди 8 години

i vav spora si lichi ganiovshtinata ni sram i pozor

399

Анонимен

преди 8 години

Няма никакъв проблем да си почиваш в Камчия. Както и да си харчиш парите в големите вериги магазини които също не са български. Част от плажната ивица за съжаление се загрозява от шатрите на бг бунгала и някакви личности които приличат на диваци.

398

Анонимен

преди 8 години

Сметни 30% от БВП по 6 години са повече от твоите 40 милиарда дето пишеш бре!

397

Анонимен

преди 8 години

Ха, не съм кьорав за да видя че дечурлигите на най закоравелите *** сега смучат и източват еврофондовете. Вече под името демократи, русофоби и т. н. Накъдето и да погледнеш, където и да разчовъркаш ще видиш точно тая картинка. Голямата лъжа смърди все по ужасно.

396

Анонимен

преди 8 години

Рано или късно народът ще се пробуди и ще натири 14 процентното "мнозинство" на тиквоглавите. Точно те плачат за правосъдие. Интересното е че те са продукт и наследници на едновремешните от голямото добро утро.

395

Анонимен

преди 8 години

Китай озвучил свою позицию по сбитому Су-24Китай озвучил свою позицию по сбитому Су-24Корреспондент.net, 27 ноября 2015, 17:305900116468361Китай озвучил свою позицию по сбитому Су-24МИД КНР выразил сочувствие в связи со смертью российского летчика, назвав крушение Су-24 несчастным случаем.Инцидент со сбитым турецкими ВВС российским бомбардировщиком Су-24 является несчастным случаем, заявил в пятницу официальный представитель МИД КНР Хун Лэй, передает официальное агентство страны Синьхуа.

394

Анонимен

преди 8 години

кажи какъв е процента генериран от турски фирми

393

Анонимен

преди 8 години

До 914Правилно си ме разбрал. Значи все пак има надежда?

392

Анонимен

преди 8 години

Има един вид хора които могат да продадат нещо което отдавна са продали. Всички русофоби са такива. Каква низост! Да продадеш националните си интереси, и да си готов да го направиш отново и отново! Уникуми! Трябва да ви се признае овчедушието и подлостта които нямат равни!