38

Анонимен

преди 8 години

гръмваме някое су за рожденният ден на Путин и край с номерата

37

антиседераст

преди 8 години

Тук пишат изключително болни от ежеминутно дрогиране мозъци на софийски нарко-оли...рени. Идва коледа и нова година. Много от пишещите тук нарко зависими няма да дочакат тези весели празници, те ще празнуват при "сатаната" в АДА. Приятно пътуване бо...ци..

36

ДОБРО УТРО....

преди 8 години

КАЗАХ ВИ ВЕДНАГА СЛЕД ИЗБОРИТЕ:"ХАКЕРСКАТА АТАКА" Е ПОРЪЧАНА ОТ ПОЗИТАНО-20---И ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕ СА РУСКИ ХАКЕРИ!МОТИВИ:СТРАХ ОТ ЗАГУБА НА ИЗБОРИТЕ И ПРЕДЛОГ:-- ЗА ДА СЕ ОТПРАВЯТ ОБВИНЕНИЯ ЗА ..."ФАЛШИФИКАЦИИОТ ГЕРБ"... !КАКЪВ Е ИЗВОДА:ДОКАТО ИМА КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ В БЪЛГАРИЯ----НИЩО ДОБРО НЕ НИ ОЧАКВА!...АНБО-СС/Ст.Стамболов/

35

Анонимен

преди 8 години

Каква новина самп. За всеки нормален човек това беше повече от ясно. Това е отговора на москва за средния пръст, който им показахме за ремонта на самолетите. Ще си умрат на мъка крепостните селяни. Това е част от хибридната война, която водят с "братския" български народ. Колкото по-далече от руската кочинаа, толкова по-добре.

34

Анонимен

преди 8 години

спираме им тока и водата в посолството забраняваме им да ползват колите си исипваме два кавмона фекалий в двора им въобще гаврим се дорде не мирясат

33

Анонимен

преди 8 години

Смях, смях, смях в залата на глупаците. Това ДАНС не набираше ли агенти при условия , че може да използват "леки наркотици".... . И тук десномислещата ***....стия като скача Русия е виновна. То наркоманите се поддържат.......

32

Анонимен

преди 8 години

то бива простотия *** чак толкова не бива ,да си признаят че гейсбора си заминава както си замина сссссср и руските ни искат за колона ,но това ако стане целия политически елит дето надуваше свирката по заповед защото винаги е било така и ще бъде имат основание да се притесняват

31

Българин

преди 8 години

изпращаме 70-80 служители на посолството им като нежелани персони и национализираме лукойл и край с номерата им

30

Анонимен

преди 8 години

Той Ердоган ще ги оправи руснаците.

29

Атанас

преди 8 години

Според мен се чудят на кой да прехвърлят вината на онзи некадърен измислен разбирач Михаил Константинов и "Информационно обслужване".

28

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Алооо, ДАНС, руснаците не са ни врагове !Русия не е заплаха за националната ни сигурност.Други прочистват България от българите. Други !

27

патриот

преди 8 години

Руските васали у нас да мълчат. Да се радват че не ги изритахме с тояги 1989г и още тегли от тях.

26

Анонимен

преди 8 години

Данс да пита руснаците как да хакваме телефонните терористи

25

Анонимен

преди 8 години

да вземем и ние да им свалим някое су 24 та да разберат да не се месят

24

Анонимен

преди 8 години

скапаните рашки пак се месят в чужди работи

23

бореца

преди 8 години

Хайде малко сериозно тръгнала Русия да се занимава с *** като нас и точно да хакне сайта на смотаният ни президент и на ЦИК а това че атаката е дошла от сървъри разположени в Русия това е нещо нормално а хората които са извършили със сигурност са били в България!

22

1010001110101

преди 8 години

Аз, като простичко и глупаво програмистче, ще попитам големите и умни батковци от ДАНС(ахахахахаха), как така достигнаха до този извод? Да не би в хедъра на всяка една заявка да е пишело "Сделано в Русия", ахахахахахахахаха...Освен президент ***.от си имаме и ***.отски служби...всъщност...***.отията е повсеместна!

21

Анонимен

преди 8 години

Аз пък установих президентска лига в новината

20

тролгеносен

преди 8 години

Откриха Америка. Всички знаеха, че от там са хакерските атаки.

19

Анонимен

преди 8 години

скоро тая държава няма да я има както го няма ссср