136

Анонимен

преди 8 години

Кремъл да се извини на Турция за провокацийте по границата !

135

атакист

преди 8 години

при удар в гърбът тежък ритник в муцуната сега е момента

134

Анонимен

преди 8 години

Аз не съм роб никой от моя род не е бил роб даже рода ни се оземлил от пра дядо съм чувал че руснаците кат дошли са вземали каквото искат ако гъкнеш бой

133

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

...АМИ АКО И....ТУРЦИЯ ЗАТВОРИ БОСФОРА ...??!!КВО ПРАИМ ...ТОГАА......А?!

132

Анонимен

преди 8 години

Новостное агентство News Front сообщает о том что сегодня на территории Сирии был убит туркоманский генерал Рашид Багдаш. Именно этот человек координировал действия по уничтожению российских пилотов, катапультировавшихся из сбитого турецкими ВВС российского бомбардировщика СУ-24....

131

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 8 години

ТЕЗИ --КОИТО ИЗБИВАХА ЖЕНИ ,ДЕЦА И СТАРЦИ ПО УЛИЦИТЕ В СИРИЯ, ПРИ ПРОТЕСТИТЕ -----СЕГА ПРАЩАТ ТЕРОРИСТИ И МИГРАНТИ В ЕВРОПА , ЗА ДА Я РАЗРУШАТ И НЕЯ!ТОВА Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА АСАД И ПУТИН!ТОВА Е --ЦЯЛАТА СХЕМА!

130

Анонимен

преди 8 години

а ко праиме, ако ердоганчо затвори босфор и дарданеллы! кой ще ми каже? по желание.

129

за 181...

преди 8 години

..Не се коси ,бе....ти си си роб по душа!Търсиш Русия ..за да те храни и защитава.РОБА--ВИНАГИ ИМА НУЖДА ОТ ЗАЩИТА И ЗАКРИЛА!

128

БРАВО НА ЕРДОГАН

преди 8 години

ЕДИН ЗВУЧЕН ШАМАР ЗА ДЖУДЖИ....ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ!!НИКАКВА КОАЛИЦИЯ С РУСИЯ!!ГРАЖДАНИТЕ НА ЕС И САЩ---НЯМА ДА УМИРАТ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ В СИРИЯ!!КОЙТО СИ ИМА ВОЕННА ЗОНА ---ДА СИ Я ЗАЩИТАВА !ТОВА---НЕ Е НАША ВОЙНА!!!!

127

Анонимен

преди 8 години

16 милиарда теглим да има за хляб поне а тоя провод с кво ще строим

126

БЪЛГАРИН

преди 8 години

РУСИЯ ИЗВИНИ ЛИ СЕ ---КАТО СВАЛИ ХОЛАНДСКИЯ ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТ...??!!Я, ....У ЛЕВО...!!!

125

Анонимен

преди 8 години

РЕДНО Е ---ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ "НАРУШИТЕЛИТЕ" на ГРАНИЦИТЕ И ЗАКОНИТЕ!ТУРЦИЯ ---ПОСТЪПВА СПОРЕД ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СИ!АКО В РУСИЯ НЯМА ДРУГИ ЗАКОНИ.../освен Путин/ -----В ТУРЦИЯ ИМА!!!

124

Анонимен

преди 8 години

*** януари за чнгбратушката кат ти вдигне газта с 50% газ ше пикаеш инак няма от де да избие загубите без амуджата русия ще дере уж братята си

123

Путин наглец

преди 8 години

Путин трябва да се извини на Турция и не само на нея...Всички знаем за руските провокации и за свалените самолети от руснаците.

122

ИЗВИНЕНИЕ ЗА КАКВО..

преди 8 години

ДА СЕ ИЗВИНЯВА ТОЗИ ----КОЙТО НАРУШАВА ЧУЖДИ ГРАНИЦИ...!!!ЕГАТИ ...НАХАЛНИКА!!!

121

браво

преди 8 години

Благодаря ти,Ердогане,че направи тази идиотска фатална грешка,закопа страната си,и най-вече-най-голямото унижение за нас-родено на 1.12.2014г-антибългарския турски поток,който да ни заобикаля отдалече,като че сме чумави и наказани.И който ти го закла,няма го,браво...Заради *...Дупетати ни плюят по цял свят-дори и от запад,з-то и там мразят предателите.

120

Син Хуа

преди 8 години

Генерала вече се е настанил в резиденция в Шанхай и чака своя народ да го последва.Пътят е труден и дълъг .Минава през опасни райнои в Украйна -северния път.И през тунели на ИДИЛ-южния път.Може да опитате и като Магелан ,заобикаляте планетата и право в Шанхай ви чакаме. Който остане последен е *** .То и без това БД си е такова.

119

Анонимен

преди 8 години

Турция е турция в конституцията и не пише нищо за религия

118

Анонимен

преди 8 години

А стига с този комунизъм.25 години минаха от неговия край. Дайте да видим светлото бъдеще дето изградихме за тези 25 години- силната икономика, младите и образовани кадри, поддържана войска и здравеопазване. Сигурността и реда, вярата в техническата нация и наука.Може ли БАН да го наричат феодални старци. Ето това направихме за 25 години "свободна пазарна икономика".Времето е сега а не преди и не след...

117

Анонимен

преди 8 години

ердоган голем шамар наби на дребния