29

Анонимен

преди 8 години

Не на всеки добре понася шлякинга! Има на някои набърже им се претрие и изхаби ауспуха, и после олеле... изобщо тая работа не е за всеки! Трябва издържливост и силна вяра в Аллах!

28

Анонимен

преди 8 години

Това с язидите върви от началото на войната. Те са били винаги на особен прицел от сунити и евреи, които ги смятат за сатанисти, поради особеността на зороастризма като религия. Идил се заклеха да им претопят русия ген (много от тях са руси) затова ги изнасилват масово и продават в жените робство от самото начало на конфликта. Браво на Валерия че, наруши мълчанието на БГ пресата по този ужасен проблем!

27

Анонимен

преди 8 години

Като чета коментарите започвам да се чудя кои са по-големите животни коментиращите тук или истинските деятели на това, за което разказват момичетата???????????????????????????

26

....

преди 8 години

До БойколинаНапълни си каруцата с вазелин и бягай там да се увериш лично

25

Анонимен

преди 8 години

Поредната доза ислямофобия,само хора с тотално промити тикви не могат да го разберат.Сирийската армия в по-голямата си част е от мюсулмани и е на първа линия за спасение на човешката цивилизация,първата дама на Сирия даже не си покрива главата и си вее косиците,затова унищожението им ще замени свободата на хората с тероризъм за да има повод за войни за"Израел",колкото до терористите СРЕЩУ ТЯХ се бие Сирийската армия от 4 години

24

*

преди 8 години

...а в учебниците по история на България за 6-ти клас пише как българи и мюсюлмани си живеели мирно и тихо, 'взаимодействали си' (каквото и да означава това) и си обогатявали културните традиции... Мамка ви *** продажни!

23

Анонимен

преди 8 години

Ето с какво нещо сътрудничи и подкрепя Турция!

22

mda

преди 8 години

Зверствата по време на война са безбройни... Независимо от войната от периода и изобщо от нищо освен от това че е война. Наистина тъжното е че сега когато можем да кацаме на други планети и предизвикваме събития близки до големия взрив се случват такива неща. Винат е наша лична на нас "цивилизованите", че не желаем да прекратим това а заемаме страна в конфликта кой е по готин: Русия или САЩ или някой друг...

21

Горан

преди 8 години

Айде, стига с тая баба Ванга, а? Да се търси опора във врачки и баячки, не е признак нито на висока култура, нито на висш разум! Не сме във времената на войната за Троя, че да се допитваме до делфийския оракул!

20

Анонимен

преди 8 години

Не бързайте да се хващата първосигнално на статията. Да не забравяме, че има не малко жени европейки които на драго сърце приемат исляма и се женят за арабюхи, В последствие до такава степен им промиват мозъците, че те стават още по-жестоки от мъчителите си. Повечето истории на жени, които прочетох по-горе ми се струват съшити с бели конци.

19

До 17

преди 8 години

Докато си жива, има надежда. Сигурно имаш близки, които те обичат и биха предпочели да си жива. Злото отминава и може би всяка една от тези девойки и млади жени ще успее да бъде щастлива занапред.Насилниците обикновено си получават заслуженото с лихвите. Възмездие може да настигне и онези, които се чувстват най-неуязвими.

18

Анонимен

преди 8 години

черният президент е виновен за всичко.... тя Баба Ванга го е казала,,ще дойде черен пезидент и много мъка ще донесе на хората

17

Анонимен

преди 8 години

БХК ще коментират ли правата на ISIS?

16

Горан

преди 8 години

Е, ми лицето на войната винаги е едно и също... От векове! Въртят го, сучат го - накрая все до войни го докарват и все същото. Били победили робството, демократични ценности, да бе! На война нещата не са се променили! Имало правило да не се стреля по парашутисти, още от втората световна война... Да, де ама тия правила са за хората, животните не ги спазват...

15

Анонимен

преди 8 години

Ако ми посегнат - с един замах му отрязвам нещото и после си пробивам сънната артерия. Ха да видим тогава....маймуните може и да се постреснат да посягат на другите девойки.

14

xph

преди 8 години

Колко омраза, колко пумия изсипахте. От къде намирате толкова много? Вие хора ли сте, какво сте...? Начина по който говорите по м/у си, тук, наподобява животните които са извършили тия зверства. Плюене, ругане... това всички го можете, "браво", а нормална дискусия с решения диалог... не! А как да можете, Вие не сте нормални!

13

:(

преди 8 години

Ето тези маймуни защитава Ердоган и пропадналата "държава" Турция.

12

Анонимен

преди 8 години

да и тези се разхождат свободно на наша територия

11

Анонимен

преди 8 години

TURSKITE SPEZIALNI CASTI SA IZVARSHILI MNOGO NPRESTAPLENIA V SIRIA,NALI ZNAETE CE V SIRIA E BEZPLATNO,A V TURZIA SE ZAPLASHTA S MNOGO,MNOGO PARI.

10

?

преди 8 години

Ама това умерените или неумерените ислямисти го правят... или и двете групички животни.