51

d

преди 8 години

На интервюта за работа трябва да има въпрос "Каква музика слушате?", за да не наемат такива типове...

50

d

преди 8 години

"Хора, това е музика. Като не ви харесва не я слушайте, игнорирайте я, критикувайте я, но тази омраза идва в повече."Личи си, че си чалгар. Засегнат си леко. Един журналист трябва да пише статии без да заема позиция. Трябва да излага факти и насочващи въпроси, а не да дава наставления на читателите какво да правят. Статията е писана сякъш си някакъв стажант и това ти е второто написано нещо.. Много, много слаба журналистика, но те оправдава това, че си ЧАЛГАР!

49

Анонимен

преди 8 години

Ми няма статия за АC/DC ама сигурно е случайно

48

Край

преди 8 години

Пайнера залага само на доказано качество- всяка от певиците му може да напълни зала. А че са готини мацки даже и някой обратни се съгласяват. Е ако обаче ви влече единствено и само елитното изкуство -наслаждавайте се на големия *** на Ники Минаж или на вехтите *** на тези от Ей Си ДИ СИ. Или пък на афтентичиния фолклор на банските старчета. Въобще под слънцето място има за всички за това не се хабете да мразите.

47

лол

преди 8 години

"Може пък някой от истинските противници на чалгата също да си купи билет от чисто любопитство."....абе Сашко, по голям балък не можа ли да пръкне *** ?

46

Дедо Шмърк

преди 8 години

Питали Фики Стораро как е с жените а той:-Повече от една седмица с жена не ходя ... щот ми се уморяват краката.

45

Нечалгар

преди 8 години

Всичко е просто и лесно. Свързваме се с НАСА, товарим всички чалгари - "пивицити" и "фиеновете" им, на няколко ракети. Хем ще си слушат *** колкото светлинни години искат, хем 2 милиона пасмина няма на кого да липсва. Допълнителен бонус е частично разрешение на проблема с ромите ще се реши.

44

Анонимен

преди 8 години

тоя па - металите му били противник.първо, повечето метали отдавна гледат с насмешка на чалгата, поп-фолка не им пречи - няма какво да делят. Второ, от описанието ти се вижда, че имаш спомени за металите от прозореца на тролея покрай попа преди 20 години. по-вероятно не... тогава си гледал през рамката на количката. Може и да не одиш да са гръмниш...

43

Анонимен

преди 8 години

Сашко ,защо бе, Сашко ?!...работете бе хора...получавате заплати без покритие..........

42

Край

преди 8 години

Що в Каварна Цонко събира само изискани лейдита и дженталмени с фракове да пият шампанско в кристални чаши и да валсуват. Въобще не са едни менове с мръсни черни тениски, с непрана вълна на опашка, не къркат лековкиснала бира и не се радват на подобни старчета на сцената с къси *** и каскети. Хеви метъла или рапа са високо изкуство пък чалгата било за низините. А да одите да се гръмнете.

41

Анонимен

преди 8 години

Ромска му работа.

40

Анонимен

преди 8 години

"бъдете сигурни и че националните телевизии ще се включат по темата."Сигурен съм Саше, всички медии чинно изпълнявате плана по опростачването на нацията. Заливате на със златки, патки, николетки, биг брадъри, преслави и пайнери всеки ден, което очевидно говори колко нисък интелект притежавате в медиите.

39

Анонимен

преди 8 години

"Всъщност от "Пайнер" трябва да потриват доволно ръце, защото такава реклама"Ти го плюеш, той си мисли че дъжд го вали ахахахха Ето точно толкова прости сте феновете на гюбека, Саше. Не е реклама да всички да си правят гаргара и подигравки с компанията, музиката и феновете й, напротив, така още повече хора ще бъдат отблъснати от тази помия, която ти слушаш.

38

фен на Сашо

преди 8 години

Поздравявам автора за изящния стил на списване! Единствения от днес.бг, чиито коментари чета с удоволствие :)))

37

Анонимен

преди 8 години

Любимия ми коментар от там: "14 години Планета, 18 години Олинеза, общо 32 години мазало"

36

Анонимен

преди 8 години

O, sancta simplicita!

35

Men

преди 8 години

Копон ли ште има? Кога е комцерта на пантерата?

34

Аз

преди 8 години

Саше, Саше, ходи си купи билет и не ни занимавай с гупости...Ясно е, че този концерт няма нужда от реклама, защото така или иначе на него традиционно си ходи един контингент от хора, които не могат да си напишат името или бъркат столицата на Белгия...Аз лично доста се забавлявах с "троловщината", а и продължавам да се забавлявам, а още по-приятно ми е как разни хора, се опитват да защитават концерта с неграмотно написани коментари и статии...;)

33

до 36

преди 8 години

Господ вече е наказал достатъчно чалгаджиите с безгранична простотия, която демонстрират всеки път, когато отидат да се самоизлагат на концертите, дори боят не е в състояние да ви накаже повече от това.

32

edin preatel

преди 8 години

аууу списвача на съботния или неделния или там къвто беше "бис" взе да защитава любимците си... умилих се. Абе "саше" ти ще ходиш ли на наградите? Za edin preatel pitam.. другото са ти го казали вече по-надолу...саше...