8

Анонимен

преди 8 години

Абдикацията на институциите от задълженията, които им е вменил закона е повсеместа.Служителите се страхуват да не бъдат изгонени от работа ако засегна интерес на неправилен човек, щото на опашката чакат много други гладници за държавна заплатка.

7

Анонимен

преди 8 години

НА УЧИЛИЩЕ СЕ ХОДИ -----ЗА ДА СЕ УЧИ И ПРИДОБИВАТ ЗНАНИЯ!!!/УЧИЛИЩЕТО ---НЕ Е "СОЦИАЛНО", "МОДНО" ИЛИ "ПОЛИТИЧЕСКО СРЕДИЩЕ" .... ЗА ПОДРАСТВАЩИТЕ...//...БКП- се опитваше да го превръща в такова..../

6

Битие ..и съзнание

преди 8 години

Ами , като живееш в "соц-***" по руски образец......повече от ясно е ,че ще си с манталитет на ла"""о.Ясно ли ви е сега...А..???

5

Боже опази

преди 8 години

до 1 и 3Още от малки много деца искат да са като Б.Борисов, защото бил силен и имал много пари.

4

Анонимен

преди 8 години

до 6остана да удря някого в буквалният смисъла че обижда и удря постоянно е и за малчуганитев Брюксел вече ни мислят за идиотисамо като чуем доводите им защо не ни приемат в шенген и разбираш, че те мислят за идиотама това не е заради мен или теб, нали се сещаш, че ние не ходим у Брюксел

3

Али ръза лошу ми е

преди 8 години

Телевизия филми игри семейни скандали и наи вече бащата ако го хапи щъркела се предава към децата или маиката

2

Любо

преди 8 години

Тормоза в училище се е случвало винаги , но социалните мрежи и новинарските сайтове дават прекалено голяма гласност на нещо , съществувало от много,много години. Детето за съжаление не може да получи подкрепа от никого в случая,тъй като това е негова личностна драма, то винаги ще бъде тормозено ако не вземе нещата в СВОИТЕ ръце. Това е естествен тест на природата просто в по МЕК вид, в джунглата,саваната и гората , само най-силните оцеляват ;))

1

Анонимен

преди 8 години

Когато премиерът на държавата се държи като хулиган- тип селски бабаит, как очаквате да се държат децата?