80

Анонимен

преди 8 години

Тия разказвачи,не дай Боже да са ти свидетели някога в съда !! УЖАС !!

79

До 87

преди 8 години

Превишена скорост и износени гуми от всичките 51 автомобила.....ами да пусне всеки от тях и тото и 6 ца е в кърпа вързана....аре стига вече несъобразена скорост....е много им е лесно, трагедията е факт, не е виновен нито Боко нито министри нито полицаи, случват се за съжаление такива неща, но нека се помъчат малко повече от несъобразената скорост. И надявам се няма диваци , които да си мислят, че трябва да конфискуват за една година 51те мпс та учствалинв птп то.

78

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига глупости карал с 30км/ч на магистрала... Жалко за хората но тук проблемът със сигурност е превишена скорост и износени гуми

77

Анонимен

преди 8 години

Добре, че не са се запалили. Един пожар в тунела при тези условия щеше да е ужасен.

76

Анонимен

преди 8 години

Наистина, чужденците които карат у нас, основно румънци, украинци, гърци, карат безобразно. Особено румънците. Ненормална работа! Изпреварват на завои, все едно са дрогирани. Защо не се санкционират?

75

Анонимен

преди 8 години

Един въпрос, кога за последен път тунелите са били измити? Помни ли някой?

74

Анонимен

преди 8 години

КАТ не е решение на проблема и никога няма да бъде!!! Основно поради сгрешената му концепция а тя е да се наказва, а не превенцията. Да ви е спрял катаджия някога и да ви е предупредил, внимавайте, заледен участък, лош път и т.н. Трябват нови, грамотни и умни офицери, мислещи а не властващи на пътя, които да съдействат за по-добро движение. Наказания, наказания, конфискации а катастрофите се множат. Мисли се първосигнално.

73

Реалист

преди 8 години

В България има обезценка на пътните знаци, защото масово не отговарят на пътните условия и хората просто не им вярват и то с право. На хубав прав безопасен път, където може безопасно да шофираш и с 120 км/час, са наслагани ограничения 40, 50, 60 км/час и обратното, на опасен път, където трябва да шофираш примерно с 20-30 км/час, знаците или ги няма, или са поставени много преди опасните места и на опасният участък вече се шофира с до 90 км/час (нормалното ограничение) и става опасно.

72

Анонимен

преди 8 години

По много причини живота у нас е лош, труден и крайно несправедлив. Далавера е думата която движи всичко, от премиера до последния бедняк. Всичко лъже, краде, подмазва се, подкупва и е подкупвано. И като се качи на бараката, и ако е БМВ, газ и газ, да се избие натрупаната несправедливост и обида. А ако караш някоя бангия 150 - 200 коня, малиии, да не си му на пътя. Манталитет, ужасното състояние на пътищата и разположението на знаците и резултата е изтребване.

71

Анонимен

преди 8 години

Прав е Факт, 75, българите в чужбина веднага стават дисциплинирани и продуктивни, а чужденците у нас бързо се научават да не спазват правилата. Преди години в една смесена фирма успяхме да научим японците да пият кафе в работно време и да закъсняват за работа, нещо немислимо в тяхната държава.

70

Анонимен

преди 8 години

Ако се окаже, че скоростта в тунела не се контролира с видеокамери, значи КАТ пак не са си свършили работата.

69

Анонимен

преди 8 години

Жалко за загиналите, но дали ще научим кой е разлял горивото на пътя, предизвиквайки тази трагедия?

68

4444

преди 8 години

За БГ шофьора максималната скорост е задължителна.Той не може да се съобразява с пътната обстановка.Като е казано 80,ще си кара с 80.

67

Факт

преди 8 години

Който иска да има пак много нарушения и катастрофи, нека подкрепя КАТ за по-строгите наказания.Който иска да няма нарушения, нека поиска КАТ да заработи, а ако КАТ не може, както е реалността, нека поиска КАТ да се закрие и да се създаде нов контролен орган, с нови хора, които да работят, а не да се крият зад храстите на най-безопасните места по пътищата.

66

Факт

преди 8 години

Как се шофира по пътищата, зависи единствено от това как работи КАТ. Всякакви измислици за балкански манталитет, култура, съзнание, възпитание и т.н., само скриват единствената истинска причина, поради която в България има много нарушения на закона за движение по пътищата - неработещият КАТ. Доказателството, че съм прав е че шофьори от други държави, като дойдат в България са едни от най-опасните по пътищата, както и обратното - българите спазват правилата извън България.

65

Анонимен

преди 8 години

Повече от ясно е, че по настилката е имало някакъв разлив. Разбира се, че от полицията пак ще изберат лесната процедура и ще препишат вината на скоростта и не спазената дистанция. Типично за БЪЛГАРИЯ

64

Факт

преди 8 години

Според мен КАТ и АПИ са проспали разлива на гориво и не са обезопасили пътя. Сега те от девет кладенеца вода ще донесат, но няма да си признаят проспиването. Виновни ще са невинните шофьори, а виновните от КАТ и АПИ ще раздават правосъдие.

63

Мирослав

преди 8 години

Точно заради този балкански манталитет, се случва всичко това по пътищата! Човека купува една кола на 10-15-20 години, леко късната и почва да се състезава по улиците и по магистралите! Пътищата не са писти, колите са за придвижване от точка А до точка Б, а не метод за избиване на комплекси! Аз също карам с 50-60 в града, на магистрала 100-110 и всеки ме псува, че карам бавно... В тази държава като спазваш правилата, ти викат, че си балък и ***...

62

Анонимен

преди 8 години

Тунела на смъртта - дрън дрън, журналистически измислици!

61

Анонимен

преди 8 години

КАТ пак вменява несъобразената скорост като причина за тази катастрофа. До какво води използването на несъобразена скорост като причина е повече от ясно - води до катастрофи като тази, с загинали и 50 коли в катастрофата. Вместо да си измива ръцете с несъобразената скорост, КАТ да вземе да поработи малко и да казва истинските причини за катастрофите, за да може да се вземат мерки да не се случват подобни трагедии. Сега ще им ново повишаване на наказанието за несъобразена скорост и пак катастрофи