68

КАТ да се закрие

преди 8 години

Отдавна се разбра, че КАТ не просто е безполезен, а е и вреден и трябва да се закрие. Само така може да намалеят нарушенията по пътищата.

67

Ангелин до №86

преди 8 години

Доста грешно тълкувате това, което съм написал. Аз не желая една мафия да сменя друга (както се случва и до момента)... аз желая да има полиция, която да служи в полза на обществото, а не на частни или други интереси. Ако има нещо, което харесвам на Щатите, е това, че тяхната полиция служи на обществотo ("To protect and to serve")... нещо, което не виждам тук да се прави.

66

kaka

преди 8 години

Дойнов, Дойнов да те не издоим бе?

65

Анонимен

преди 8 години

***, е как да станем като германците като няма РЕД и всеки гледа на мине метър! А в крайна сметка тъпчем на едно място (септичната яма не ЕС) вече 26 години!Не съм социалист-комунист но преди 1989 си бяхме "Образцов дом" в квартала на СССР.

64

кука без поука

преди 8 години

Дойнов ,ти ли ще си вдигнеш книжката на трупчета или аз да ти обърна внимание:)....

63

Анонимен

преди 8 години

Първата бира е най важна... кафето е за психопати.

62

Чиновник

преди 8 години

Ей шушумиги, всички спирате така. И не само, че спирате така, ами правите ляв завой от най- дясна лента, изпреварвате отдясно, престроявате се без мигачи, завивате на забранени места и всякакви други простотии. Ако ви глобяваха винаги, когато сте в нарушение (а поветето постоянно сте в нарушение), тогава жалките ви заплати щяха да ви стигат за глобите само от първата половина от месеца. Така, че мълчете и не се излагайте.

61

Ангелин-продължение

преди 8 години

Там уволниха всички стари кадри, хванати в корупция, назначиха нови, млади момчета, с образование, задължителен английски език и ето че нещата могат да станат като хората... но, тъй като на тази територия наречена България, липсват държавници, а има само интереси, така ще бъде. Аз лично не виждам как може да се изкорени тези практики, ако не се започне отначало... на чисто. Дотогава всеки с връзки, ще си прави каквото поиска, защото знае, че няма възмездие за неговите аморални постъпки.

60

Оня отгоре

преди 8 години

Да чуем какво ще каже Бъчвата. Или ще замълчи снизходително....

59

do 50

преди 8 години

Поправям се.

58

пореден

преди 8 години

Е те ТОЛКОВА ГОЛЕМ ПРАЗ ... *** супер новината

57

Ангелин

преди 8 години

"Една от най-вредните и най-опасни мисли е "Всички правят така" - Лев Толстой. За мен главен виновник не е нарушителят, който явно няма срам... виновни са въпросните полицаи, които нямат никаква гражданска съвест, и разбира се със своето бездействие, карат хората да нямат никакво уважение към тях. Не мога да уважавам човек, който не уважава мен, нали? Уважението трябва да се заслужи, а не да го получавате, само защото сте полицаи, капиш? Реформа трябва, както направи Грузия преди години.

56

Анонимен

преди 8 години

Гост,Аварийните са, за да спреш, когато има авария, а не когато ти скимне.Има предложение книжки да се дават само на завършили средно образовние.Трябва и на тези, които нямат средно да им се отнемат.Аман от неграмотници!

55

Гост

преди 8 години

Много се разпенихте тролчетата. Вие кола някога в центъра на София карали ли сте?

54

vesko02

преди 8 години

Човека си е на работа както обикновено,пича си спира както обикновено,много хора прочитат новината както обикновено,стават и отиват да изтъркат поредното билетче от някоя лотария както обикновено,какво е нередно?

53

mdaa

преди 8 години

Новина ... нямаме!В първия момент се изплаших, че нещо е станало, но като прочетох статията се успокоих - всичко си е наред! Системата е в стабилно състояние.

52

Анонимен

преди 8 години

Като почнат да емигрират катаджии тогава пак ще си говорим

51

Анонимен

преди 8 години

Оправил им е деня на милиционерчетата, започнали са с усмивки. Вечерта са се прибрали още по-щастливи с по няколко стотака.

50

Анонимен

преди 8 години

60 ами не позна кафето си го взимам от заведение и си го пия с колегите пред работата не те бива да даваш предположения..

49

Анонимен

преди 8 години

Поостаряла е S класата като гледам, но за всички времето е спряло някъде през 90-те, така, че собственика й трябва да се брои за "уважаван" според марката, модела и номера. Много коплексарщина в българите и тези с "пари" и тези със "службица" се мислят за велики и недосегаеми, а когато някой е сповече пари и с по голяма службица крутуват пред него и това ни е йерархията. Това са ни критерийте по които ценим хората, но не е на добре...