11

God

преди 8 години

Поредната група, която се чуди как да получи популярност като явно не може с музиката си. Само с бурка не става. Трябва и музика. Ако си спомняте преди няколко години и една рускиня - Нато, се опита да привлече внимание по този начин. Пееше с бурка, направи 2 песни и потъна в забвение. Всяко чудо за три дни. След една година пак проверете дали тази група още съществува. Може пък дотогава да са минали на *** с дисторшън.

10

Мангализатора

преди 8 години

Знам за джамията братчед. Това не пречи да им подпали шалварите на ония нинджи. Само почакай и ще видиш. Осввн това и в Европа ще има купон. Рано или късно. И то доста пъстроцветен.

9

43

преди 8 години

Пощенска кутия, чаршаф. Да скрие едното око, не и трябва.

8

Анонимен

преди 8 години

Ще се издрайфам :(

7

КИС

преди 8 години

Тая ще взриви сцената. Буквално.

6

Praz

преди 8 години

Евтин трик за да придобият популярност. Метъл банди колкото щеш, но сега вече цял свят чу за тия. Религията трябва да се забрани със закон!

5

ГенералГадорян

преди 8 години

М чи те в Гуантанамо мъчат тарамбуките с ACDC и прочее благинки. Якоооо

4

Мангализатора

преди 8 години

Ненавиждам религиите. Промиват мозъци. А исляма е черешката на тортата. И колко хитро е замислен само. Да се молиш по пет пъти на ден, че да не се сещаш за нищо друго. Високи минарета, мязащи на ракети разииш ли. Изобщо Путин ще им покаже скоро че не Аллах е велик, а руския солдат и хубавичките му тежки оръжийца. Хахаха.

3

Иван

преди 8 години

Пълна простотия. Дори не е интересно.

2

123

преди 8 години

Тоя прилеп да го набарат от Ислямска държава направо ще я изкормят жива :D В корана не пише че жена може да свири на електрическа китара !?

1

zeus

преди 8 години

Такова извращение не бях виждал, това пропаганда в поза на исляма ли е?