32

dfhkd

преди 8 години

Точно така Орбан. Но с гумени куршуми е просто загуба на време. Истинските ще свършат обаче работата за която са предназначени.

31

Анонимен

преди 8 години

Има надежда! Браво на унгарците!

30

Анонимен

преди 8 години

Viva Orban!

29

Анонимен

преди 8 години

Ако, Орбан се кандидатира за президент или премиер на България , ще гласувам за него!

28

Анонимен

преди 8 години

Статия в Дебка"Четири партии причиниха геноцидното бедствие в Сирия .Трябва ли Израел да се намеси?"Първо е обвинен Асад и цялото му семейство за всички загинали(което показва,че статията иде от щабквартирата на антихриста).После Иран,Америка и президента и,Русия,ООН,ЕС и всички останали без "Израел".Това дава кристално ясна картина кой стои зад плана за изтриване на Сирия от картата...

27

istinata

преди 8 години

Taka i ne razbrah kakvo obshto ima putin sus siriiskata kriza.az li sum tup ili tia zapochna ot vuorajavane na isluamisti ot usa i tam e tia neshta de sichki gi znaete

26

Анонимен

преди 8 години

Виктор Орбан наш герой! Ой ой ой! D

25

Анонимен

преди 8 години

Тези,които само се нахвърлят върху мигрантите,които са вкарани от НЕМИГРАНТИТЕ,а никога не се питат защо са тук?за съжаление стават пионки на сатанистките планове,на най-немислещите слоеве се предлагат ежедневни пикантни истории за мигрантите и ИД,което изцяло обсебва мисълта им,не си казват-абе как една дума няма за Сирийската армия ,повечето от мюсулмани която води най-епичната в историята война срещу ционоуахабисткия тероризъм,конспирацията е явна.

24

Анонимен

преди 8 години

Една от най-смешните лъжи,ако не беше трагедията на милиони хора е,че ако Путин и Асад ги няма в света ще има и благоденствие,което за повечето *** означава Велик"Израел".Падането на Сирия е критична точка за падането на християнската цивилизация,окулта вижда Асад(и оттам Путин)като пречка за излизане на антихриста.Много хора още не с хващат,че мигрантите са планирано вкарвани за да се създаде вражда срещу арабския свят и да се подкрепи изтриването от картата на всеки считан пречка за излизане на антихриста,войната е религиозна за изтриване Името на ИсусГоспода.Те са в Европа заради войнит

23

аннааа

преди 8 години

Инженер до инженера, мила моя майно льо! Също така и много жени с деца виждам! И фланелката на първият с неговите кумири.... Толерастите забравиха бързо забучената глава на оградата в завода във Франция... Сякаш всички държавни глави са надрусани с нещо и не виждат какво става... Само Орбан е с всичкия си!

22

Анонимен

преди 8 години

Става много напечено! При първия убит имигрант или полицай, ще стане страшно! Може да настъпи зверско клане, терористични удари! Дано да не се случи!

21

КуКлКл

преди 8 години

Орбан може да остане с голямо име в историята на Европа ! Дано ! Докато такива като нашите и други политици , нищожни , мекушави , крадливи и погубващи собствените си народи и държави .........историята ще ги помни с много лошо ! Като национални предатели !

20

Борис Бойков

преди 8 години

Днес, 21.09.2015г. г-н Бойко Борисов официално загуби следващите избори и всякаква вид власт и се превърна в политически труп.Честито, Борисов, сам си го причини, сори.

19

Анонимен

преди 8 години

Kato vi cheta komentarite, stigam do izvoda che Bu.....stancite sa zlobni kato Ungar oriotalcite!

18

Анонимен

преди 8 години

Мдам, такива като тия на снимката прииждат милиони. Много ясно виждам как Германия ще бъде залята и удавена. За Швеция вече няма никаква надежда. Сами са си виновни, в джунглата не може да има толерантност, ако не изядеш те изяждат.

17

Анонимен

преди 8 години

До Стамат0-за кеф, понеже, сме блатни твари!

16

Стамат

преди 8 години

Като ви чета коментарите, не се учудвам защо се търкаляте в тинята ;-)

15

Стамат

преди 8 години

Евроатлантически ценности!П**асите и бездомните котки са със 785 права в повече от хората, с чиито съдби запада се гаври!

14

Анонимен

преди 8 години

Вики Орбан, се оказа единственият. Адекватен политик, в Европата! На обратният полюс, е "наший"Плевлю!

13

Анонимен

преди 8 години

По голяма част от бежанците са всякаква *** - престъпници от Ирак, Сирия Афганистан, Либия , на които И.Д са отворили вратите на затворите им ? Много малко са истинските бежанци от Сирия !