33

Aeon

преди 8 години

И със сила не можем да ги спрем. Решили са. Искат при Меркел, Оланд и Камерън. Не искат при Борисов и Путин.

32

BG

преди 8 години

Nestiga 4e doshli bez pokana ami i pretencii imat...Vsi4ko e politika i dumata na obiknovenniq bulgarin e edno OGROMNO nishto...

31

Анонимен

преди 8 години

Kogato chetesh tazi podvejdashta statia reshavash, che edva li ne sa zaiavili che iskat da jiveqt vuv vili s baseini , a vsushtnost horata gi e strah da izleznah , zashtoto EU dava pari za jilishta no izgotvena politika oshte niama , samo se otbiva nomera , a chujdencite se durjat v bednata i problematichna BG.

30

Анонимен

преди 8 години

Меркел отвори кутията на Пандора, тя да се оправя сега. Искаше евтина работна ръка, получи я, но на каква цена за другите държави по пътя! Ние нищо не сме виновни, та да поемаме цялата тежест на проблема. Добре че бежанците много добре знаят накъде са тръгнали и ние ако се лъжем лесно, те-не! Не искат да работят за малко пари, пък не са и толкова бедни, щом плащат такива суми за нелегален превоз. Българи, осъзнайте какво ни се готви!

29

Анонимен

преди 8 години

Хората може и да са отчаяни и да бягат от война, но тук не искат да остават. Все пак всеки има право да търси най-доброто за себе си и за семейството си

28

!!!!

преди 8 години

Докато си трайкаме,пишем в сайтчета и си седим мирно на задните части така ще е !Българина е овца !

27

Анонимен

преди 8 години

Европейската комисия и милиони ще ни даде, само бежанците да останат в България. Такива са намеренията на нашите"приятели".Те ни подготвят за пълна ислямизация, само да не се разваля техният рахатлък. Западните държави винаги са постъпвали с нас подло. Нашите политици да не спят и да не ни продават за 30 сребърника! Как не разбраха, че с подлизурство и отстъпления нищо не се постига! Само достойнството и постоянството се цени! Никой не може нищо да ни задължи!

26

????

преди 8 години

Защо когато трябва да се пътува към САЩ, било то по работа или просто - туризъм, трябва да се получат визи, да даваме отпечатъци, при пристигане отвъд океана отново подлежим на щателна проверка, а тези люде, пристигащи на талази в Европа, повечето без документи, може и да са престъпници, трябва да им даваме жилища, пари, да ги посрещаме и осигуряваме. Нещо не ми го побира главата. Нали Шенген е затворено пространство?

25

Анонимен

преди 8 години

Не може да няма свободни жилища дори и в най-крайните квартали в градовете, временно докато бежанците решат на къде ще потеглят и установят да живеят. За всички хора има место под слънцето.

24

Aeon

преди 8 години

Тези от векове са свикнали да живеят като скотове. Фамилията Асад се опитва да превърне Сирия в държава със светски принципи, но арабите в тази част на света още не са достигнали до това еволюционно стъпало, а няма и да стигнат скоро. Затова искат да свалят президента, а на негово място да сложат някой ходжа, който бъкел си няма от политика.

23

Наблюдател

преди 8 години

Хайде сега да взимат лопати и кирки и да отиват на полето където не се обработва държавната земя и да работят не да лежат по цял ден и така и при нас доматите ще станат 0.15ст като вноса от Турция ще спре щото си имаме безплатна работна ръка и плодородна земя,но няма кой го направи това нямаме политици

22

Aeon

преди 8 години

Искат в катуни хората. Такава им е природата.

21

Анонимен

преди 8 години

Трябваше ли да има хуманитарна криза от чужбина, за да се разбере че тук е невъзможно да се живее?

20

ИСТИНА

преди 8 години

Докато си трайкаме,пишем в сайтчета и си седим мирно на задните части така ще е !Българина е овца !

19

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да се мъчи, ЕК няма да успее да ги задържи тук. Да, може да ги върнат няколко пъти, но като цяло въпрос на време е всички да се заселят в Западна Европа. Няма достатъчно полиция и армия в която и да е европейска страна дето ще обуздае тази тълпа.

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33Ние отговора го знаем, знаят го и политиците, но ефектът от това "знаене" за нас е никакъв, а за политиците ни резултатът е много печеливш (в евро, долари и други хубави валути).

17

mdaaaa

преди 8 години

Abe interesno e kolko e naema na tezi jilishta,da znaete I tuka ima goliama dalavera...Sigurno otchitat garsonierkata na 500-600 evro pred ES.

16

hoax

преди 8 години

"Ислямските екстремисти предлагат три възможности на християните: да приемат исляма, да се изселят или да подпишат договор за поведение. " Ето това ни чака !

15

краси

преди 8 години

Аз не мога да разбера защо не дават тия безплатни квартири на бед стращи българи, който нямат дом. На ли и те са бездомни?

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14, проскубаната кокошка със неоправдана самочувствие, нарекла се ястреб великия!А ти какво търсиш тук? След като не ти харесва - махай се по дяволите! Никой няма да зажали за такава ***!Разбра ли, грешко на неудачен аборт?