94

cCc

преди 8 години

Турция е в ролята на стена, ако загуби контрола с България e свършено.

93

34

преди 8 години

Турция е приела 2 500 000 бежанци и изхарчила 9 000 000 000 долара.

92

Анонимен

преди 8 години

Тоя все се справял а ние все по-зле. Той не е виновен, толкова му е пипето. Лошото е, че исляма агресивно атакува Европа. Нали на *** Европа не им е по сърце, нали е християнска? Но им харесва инфраструктурата, организацията и стандарта който искат да яхнат и изсмучат. И да ислямизират всичко и да му разкатаят фамилията. Работил съм с араби. Отвратил съм се от мързела, от враждебността към прогресивното, от омразата към Християнството. И защо омраза, заради свободата на избора която имаме.

91

Анонимен

преди 8 години

Лъже, Тиквуня , лъже . Той преди 4 години излъга в Девненско ,че ,,изласъл сирак и сам станал кмет ,генерал ,,та камо ли за това . Лъже та се къса .Навел се е и отворил *** си .

90

Анонимен

преди 8 години

И вчера бус ,със преследвени емигранти блъснал полицейска кола при преследване , и тихомълком в Малко Търново,зад гърба на народа ,със мълчанието на ,,пуйките ,,са пуснали 208 предсатавящи се за сириици нарушители . Просто Тикват лъже по традиция.

89

ББ

преди 8 години

Няма страшно,ще им резна 2-3 ленти и работата ще е ОК.

88

Анонимен

преди 8 години

Какво ви е адекватното,като през границата минават хиляди без да ги отразите,а в центъра на София под носа на полицията свободно се разхождат всякакви типове с неизяснена самоличност и самокогато някой журналист ви подтикне,тогава се задействате.Пищман министърката се е оплела като пиле в кълчища и не смее ,а не знае как да вземе самостоятелно решение по какъвто и да е въпрос.Да не говорим за ситуацията в Гърмен и на други подобни места.Не смее да се намеси решително,за разлика от французите.

87

Анонимен

преди 8 години

Стига с тази елементарна и *** пропаганда на думите - ксенофобия, фашисти, нацисти, толерантност, човечност и бля, бля... Води се война срещу целия континент с цел заробването му политически отвън - от янките и от вътре - от исляма. Шепата евреи на Уол Стрийт" НЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКА между "нечовеците". Все тая им е дали ще остане нещо от цивилизацията на Европа. Важното е да е под властта им, покорна марионетка.

86

Анонимен

преди 8 години

До cCc Питай Тиквата . Той е участник в това .

85

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен120 Европа е фашистка ,с подкрепата си за наследниците на,,Бандера ,, и ,,УОН ,,избили над 800 000 хиляди евреи и над 500 000 хиляди поляци ,,Бабии Яр,, и ,,Волинската резня ,, са незаличими .А и банковите сметки довели на власт Хитлер, от европеиски и американски източници,все още съществуват .

84

cCc

преди 8 години

Турция най-хуманната страна по отношение на бежанците!

83

cCc

преди 8 години

"такова преселение не е имало"? А през 1989 година когато изгонихте над 400 000 турци какво беше?

82

Анонимен

преди 8 години

Европа отдавна не е фашистка, нито ксенофобска. Примитивната ксенофобия и фашистки уклон са характерни днес за Русия, не за Европа. Затова не очаквайте Европа да разсъждава като Русия.

81

Добре

преди 8 години

Сравних унгарците с исландците. И с германците. И с белгийците. Ами кво да ви кажа - унгарците живеят между 4 и 6 пъти по-зле от изброените. Ако това е заслугата на Виктор Орбан - добре, да им е честито на унгарците.

80

Анонимен

преди 8 години

Тотално промиване *** мозъци до степен, когато всички правила и закони са грубо погазени в ЕС. Къде е Шенген? Къде са граничните власти? Какво вършат ФРОНТЕКС, Агенцията за бежанците? Пълна солидарност в бездействието и манипулиране на обществото с тъжни картинки в пресата! Нима ни имат за толкова прости и слепи? Накрая на всички ще им писне и ще си поискат сами драконовски мерки, които политиците с радост ще ни наложат, демократично!

79

Анонимен

преди 8 години

Вкарват ги в лагери на издръжка на държавата и Борисов не казва колко се харчат за тях, защото българското население бедства и не получава такива пари. Милошевич и Живков ги караха да се покръстят и ако не желаят, трябва да напуснат страната. Нужни са политици като Живков и Милошевич, иначе бежанците ще направят скоро ислямска държава заедно с ромите в България или Македония и Босна, а по-късно и в Германия и Англия.

78

Анонимен

преди 8 години

Естествено, че се справяме, ние не сме неонацисти като руснаците.

77

77

преди 8 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ЧОВЕКА ОТ СНИМКАТАНИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ. ТОВА ТРЯБВА ДА ТРЕВОЖИ ЧОВЕКА ОТ СНИМКАТА

76

Анонимен

преди 8 години

Досега свещенна война сега е време за кръстоносен поход./ако трябва да се говори на езика на някои хора/И ако не започне скоро тежко на всички.Религията е създадена да служи и напътства човека,/да му помага по пътя към израстването/ а не да го подчинява и управляваи да го кара да извършва не човешки дейности.

75

Анонимен

преди 8 години

От опит ще ви кажа в разговор с датчани когато работех в чужбина. В Дания приемали резани, дали им работа, статут да се чувстват нормални хора. Никога не се приобщили към културата им, народили по 5-6 деца, започнали да искат училища НС техен език, да се оплакват, че в месарниците се продава свинско месо!!! Общината се предала и приемала условията. Това искат да стане и у нас. Да ни ислямизира тази отвратителна част от човечеството! Ще видите проблемите когато ги приемат.По-гадни и от плъховете.