34

Анонимен

преди 8 години

*** , чака ви вечна почивка край Белене за вечни времена.. Вас и целия ви род..Русия пак ще победи господарите ви..

33

Хризантема

преди 8 години

И ние нищо ново не очакваме от бялата златка.

32

смях

преди 8 години

ВОЛЕНЕ, НИЕ ПОМНИМ КОЙ ПОДКРЕПЯШЕ ДПС В МИНАЛИЯ ПАРЛАМЕНТ. ШУНДО ТУРСКА!

31

Анонимен

преди 8 години

за разлика от вас - меките китки, Волен е пич ! Путин също е пич и затова никога няма да бъде свален от престола, а вие платените *** от форумите и разни празноглавци ще си виете на умрело!

30

*/*

преди 8 години

Дали мрази България?Руски патриот?***?Джудже?..и т.н.А да погледнем и една друга истина от нашите европейски"братя". Кръвосмешението се издига, като нова Европейска ценност.Успоредно с легализацията на т. нар. еднополови бракове (доколкото един брак може да е еднополов, е отделен въпрос) и с разрешаването на и лесбийки да осиновяват деца, в Европа започнаха дебати за узаконяване на инцеста секс с майка, баща, брат, сестра и други роднини по възходяща и низходяща линия.

29

Бранник

преди 8 години

рускоезичната помия извира от болната главъ на Болен

28

do 37

преди 8 години

И милиционери!

27

Анонимен

преди 8 години

AGA, nali predi edna godina DPS i BSP bqha v koaliciq?! Znachi na volen efendito turskiq shpek mu e haresal! Iska oshte! AGAta nqma nasishtane...

26

до 37

преди 8 години

Мойте извинения но *** и платени протестиращи гласуват за ГЕРБ и останалата седерастия.

25

Анонимен

преди 8 години

Този път ще гласуваме цялото семейство за АТАКА. Ще агитирам всички приятели и познати.

24

ъ

преди 8 години

БРАВО ВОЛЕНЕ -ТОВА Е ИСТИНАТА !!

23

Пешо

преди 8 години

Единственият с ясни идеи и планове за излизане от кризата, която продължава вече повече от 25 г. Защо народа не го избира не знам? Баце Боко, псевдокомунистите и седесарите повече ли предлагат та хората гласуват само за тях? Едни и същи управници управляват и погребват народа. Събуди се народе!

22

до 19

преди 8 години

Искате да взима пример от вас?. За съжаление той е мъжкар, не е "от другият бряг".

21

до 24 гушу

преди 8 години

Замислете се за здравето си. Спрете да приемате "модерните опиати".

20

до 23

преди 8 години

След като сте роден след 1990 година, нямате право да пишете.

19

ХХХ

преди 8 години

Единствения човек вътре в парламента който говори за факти и проблеми .......другите като Бойо се прави на мъж на Радан да внимавал кво говори ....Пеевски купувал Булгартабак...Местан искал еди каква си власт ....Бойо пак проблеми с фалкона си .....Цецо учи на морал .....Цацаров ходел в сарайте на Доган .....Бойо : Пари няма няма и да има ....е*ати му и филма ! Как няма да гласувам за Сидеров ?

18

Гошу

преди 8 години

Абе на тоя дядя *** няма ли да му смени плочата или да му даде флашка с нови опорни точки? Вече 2 години повтаря едно и също и то с едни и същи думи: "във война сме", "колониализъм", "суверенитет" (разбирай, да сме зависими само от СССР), "златото ни взеха бре, ей", "братушките освободители само те ще ни донесат православен просперитет" и прочее бълвочи, дето ги повтаря до втръсване. Аз ако съм на *** му спирам денгите, защото няма иновативен и креативен подход в пропагандата :)))

17

кк

преди 8 години

Никой не е задължен да харесва Сидеров...Но....продъниха ни ушите, че сме достойни за Шенген, че сме най-добре охраняваната страна на ЕС, и т.н, и т.н.Е, последните събития с бежандите ДОКАЗАХА ли, че РБ е един разграден двор? ДОКАЗАХА....Такива са му всичките успехи на Вожда и Учителя, Негово Величество Краля от Банкя.Продънена икономика, объркано здравеопазване, смешна съдебна система, упадащо образование, липса на идея във вътрешното министерство, жалка външна политика.ГЛАСУВАЙТЕ за ББ !

16

Анонимен

преди 8 години

До Владимир ПутлерШебека от вашингтон нещо не смее да го показва напоследък червеното дупе, що така, а? Преди много го вееше ...

15

Анонимен

преди 8 години

Запада има нужда от нас като депо за евтина работн ръка и пазар за свръхпроизводството си. България в ЕС никога няма да има икономика, защото западните производители разполагат с технологии с които да ни залеят с продукция. Икономика за България означава пазар, което ще доведе до стесняване на пазара на западните компании, намаляване на печалбите им и съкращения - това никога няма да стане. Затова беше съсипана икономиката и селското стопанство на България.