11

факт

преди 8 години

Европа трябва да опъне маймуняците да работят и те сами ще избягат обратно в Маймунистан.

10

Анонимен

преди 8 години

NOVO KOMUNETATSA--HAITOV DOBRE IZPOLZVAHA SISTEMATA I MNOGO KRADOHA.V PAZARDGIK MU PLASHTAHA HOTELA,PIENETO,DORI SAPUNA MU PLASHTAHA,A SERVITIRA MITIO LUDIA V 07,30 MU SERVIRASHE UISKI.

9

Анонимен

преди 8 години

Идеята е страхотна! Никой не е длъжен да им осигурява нищо на готово, а те по цял ден да лежат да играят карти и вечно да мрънкат както правят тук. Дано и нашите власти вземат същото решение, че в Овча купел е страшно! От скука и безделие само золуми правят. Пък и като си чистят и си ремонтират сами доста ще се позамислят преди да изпотрошат всичко.

8

Анонимен

преди 8 години

Алах акбар на новия Халифат в Европа !Европейците се самоубиха, обричайки хилядолетия цивилизация на смърт...

7

ТО

преди 8 години

ТАКА ЩЕ Е КАТО НЕ ГИ ВРЪЩАТ ПО СТРАНИТЕ ИМ..ПЛАТИХА ИМ ДА НАХЛУЯТ В ЕВРОПА. А КОЙ ОТИВА НА ТЯХНОТО МЯСТО ??

6

Анонимен

преди 8 години

До ЕлемагTO I HAITATA E POMAK,NO KARAI DA VARVI--S EDIN *** POVECE ILI PO-MALKO,NO ALKOHOLIZITE NAMALIAHA S EDNA BROIKA,A N. HAITOV SI BESHE BROIKA.

5

:)

преди 8 години

Ако тук поискаме същото разни прозападни НПО ще направят огромен проблем, а разни посланици ще смърдят поне 5 години. Но щом е Белгия... значи може. В Германия пък може и в концлагери да ги настанят, имат опита, а и желанието.

4

Анонимен

преди 8 години

ROM I ARABIN DA RABOTIAT--MNOGO OSTARELI VIZOVE

3

Анонимен

преди 8 години

И на наште бежанци ще им намерят работа за тях няма да важи израза ''криза е , пари нема '' и така докато не умре и последния българин във схватка със уличните кучета краи боклукджииската кофа

2

Анонимен

преди 8 години

Властите затвориха основната международна жп гара в Будапеща за кратко време днес след като около 500 "бежанци" се опитаха да се качат на влака за Виена. Без билети.

1

анонимен

преди 8 години

единствената работа която могат да вършат е да правят деца друго не могаттрудно ще ги накарат да работят те не са дошли да работят а да точат соц системина старата европа хак да и