42

антиседераст

преди 8 години

Много мразя седерасо-реститутите. Това са *** наследници на някогашните чорбаджии изедници, грабели и тормозели народа.

41

Анонимен

преди 8 години

Държавата се е намесила отдавна, още при възстановяването на имота, когато някой е намазал и собственика на имота е получил "законна" възможност да дере преминаващите туристи. Едно безобразие води до друго, но накрая сметката ще я платим всички, когато същият този собственик осъди държавата, че му пречи да се разпорежда с имота си или получи тлъсто обезщетение за отчуждаване. А виновен ще е топлия южен вятър.

40

до историк-герберик

преди 8 години

Ей пъпеш, ти имаш ли изобщо представа за какво говориш? Ако беше тоя "съветски комунизъм" от щяха да крадат вече 26 години бе? Тогава подобна глупост като тая - някой див *** да си загради местенце и да иска вход нямаше как да стане. Частни имоти по плажната ивица, в които разни дисове и балъци колят и бесят е демократичен ***.

39

Анонимен

преди 8 години

На това Наказателния кодекс му вика "самоуправство". Де да я видиме сега прокуратурата ко ша риче

38

...

преди 8 години

30-ти има си сервитути. Когато е необходимо да се прекара път, ВиК, ток или или друг битовизъм, собственика може само да ни хване за дедовия и да ни поразходи. Няма право да ограничава.

37

до Историк

преди 8 години

е как да не е виновен Борисов щом са виновни според теб БКП-БСП то и Борисов е в кюпа нали напусна Пожарната защото не искаше да се деполитизира - даже отказа да си върне партийната книжка от БКП

36

Анонимен

преди 8 години

Всичко близо до морето трябва да се конфискува в полза на държавата. Всякаква реститутска и частна седерастка *** трябва да бъде смачкана психически и физически.

35

историк

преди 8 години

Другари не ви е виновен Борисов или друг политик . Виновни за беззаконието и ниския морал е единствено и само БКП-БСП . След 1944 г. комунистите ограбиха имотите и парите на хората и създадоха огромна бъркотия . Сега вече 25 години не може да се създаде ред в собствеността . Там където е минал Съветския комунизъм е пустош и мизерия .

34

елен

преди 8 години

Поредният Софийски селски Бек инеговата царевична принцеса селска пръчица са оградили дворче и имотче и плажнаивица което пръчицата и Бека придобили безвъзмездно като социално слаби.Ай сиктир бе Борисов,Мутро кога ще се заемат директно пунктовете за изкупуване на метал да режат оградите на тия аристократи

33

Анонимен

преди 8 години

До преди 30 години това беше гранична зона със силно ограничен достъп. ..даже и по време на княжество България....та интересно собственика как е получил земята и с разрешение на кой.

32

Аха

преди 8 години

Той проблема го има, точно защото държавата се е намесила преди време! Аверите на Данчо Ментата от ДПС са се изявявали като държавници пак! А всички знаем какво става, където се намесят мафиотите от ДПС!Престъпници!

31

Поп Грую

преди 8 години

Малко по на юг има един малко по-стръмен път, на времето слизахме по него. Беше на огромни коловози, но с "Москвич" нямаше проблеми, но не се знае дали и там няма да има някой нагъл шоп с "частен имот".Има два начина за решаване на проблема - нов път или наглите *** да се обесят. Ако не се лъжа, собственик е някакъв нагъл ***, настоящ депесар... Относно оградата - имотът може и да е на папата, но по Закон трябва да се даде достъп на Гражданите до плажната ивица!

30

Мунчо

преди 8 години

Бай *** частника е като колорадски бръмбър.Страшно е когато комунист стане частниик. България е класика в това отношение.

29

Учителя

преди 8 години

Ако се провери сигурно че се окаже, че "собственикът" има констативен нотариален акт, който лесно може да се оспори и обезсили от общината.

28

Анонимен

преди 8 години

В България ненавиждат частната инициатива. Тук се харесват само мутрите и държавната ***, която ги покровителства да крадат.

27

Анонимен

преди 8 години

"...през следващото лято да не се стига до подобни скандали."През следващото лято и малкото останали българи, които тази година посетиха черноморието, вместо към Силистар ще минават през Кулата, Маказа и Капитан Андреево.Това нашето не е туризъм а издевателство ...

26

Т

преди 8 години

До 30Анонимни, за сервитут чувал ли си?

25

Анонимен

преди 8 години

До до 12То на някой все Полицията им е виновна, като не знаят кои са другите органи така ще е.

24

бай Васил

преди 8 години

Сега ще трябва да купят трактор на бай Васил за да направи обиколен път, а щом човека си е дал парите и са му дали тези координати по Жи ПИ еСа си в правото да си го загради и аз да бях щях да направя така. Дано не потроши много нерви.

23

Анонимен

преди 8 години

Ох, милите те.Първо - да се разберем: това не е път. Това е някаква широка кална пътека между храстите.Второ - колкото и да не ви се иска, ако наистина терена е частен, то нямате право да минавате от там, без разрешението на собственика. Тоест, вие сте си нарушители на закона и трябва да бъдете арестувани за проникване в чужда собственост.Трето - да, няма право да слага ограда(където и да е), освен ако няма разрешение за строеж на ограда.И търсете кой му е продал мястото. Той е виновен...